Breaking

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Μήπως αυτό επιζητούσαν;;; ΟΡΓΗ στο διαδίκτυο για τα νέα χουντομέτρα: «Ντρεπόμαστε που είμαστε εμβολιασμένοι»

Share

Δοκιμάζουν αντιδράσεις σε κάθε βήμα τους!

Πρώτο «trend» έχει γίνει στο twitter αλλά και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η συζήτηση γύρω από τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε αιφνιδίως το πρωί ο πρωθυπουργός.

Θυμίζουμε πως ενώπιον των Υπουργών του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τις ηλικίες άνω των 60.

Όσοι δεν κάνουν την 1η δόση μέχρι τις 16/1 τότε το κράτος θα τους επιβάλει ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ πρόστιμο 100 ευρώ μέσω της ΑΑΔΕ (Περισσότερα ΕΔΩ).

Όπως ήταν φυσικό η παραπάνω ανακοίνωση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με τους περισσότερους πολίτες να μιλάνε για «κατάλυση της δημοκρατίας» και «χουντικά μέτρα», εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που ο πρωθυπουργός έλαβε την απόφαση να ανακοινώσει τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς έχοντας δίπλα τους όλα τα μέλη της κυβερνήσεως.

Η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών στο twitter (εμβολιασμένοι και μη) «έκραξε» και μάλιστα με βαρύτατους χαρακτηρισμούς το Μαξίμου.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι (λιγοστοί) δείχνουν να επικροτούν τα παραπάνω μέτρα δέχονται τα “πυρά” των υπολοίπων.

Διαμορφώνεται ένα εκρηκτικό κλίμα που πλέον ξεφεύγει από τα πλαίσια του «διχασμού». Μήπως τελικά όσοι κατευθύνουν τις κυβερνήσεις όλου του κόσμου αυτό επιδιώκουν;;;

Ακολουθούν μερικές ενδεικτικές αναρτήσεις:





el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου