Breaking

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Μας έχουν εκεί που θέλουν; – Άστο να υπάρχει κάπου στο μυαλό σου!

Share

Μια σκέψη που πρέπει να δεις

 

Δεν μπορεί να μην βλέπεις περίεργες κινήσεις όπως η ανάθεση σε στρατηγούς η διαχείριση της “απειλής” των ημερών.

 

Δεν μπορεί να το βλέπεις ως κάτι φυσιολογικό. Θα πεις και τι από όσα ζούμε δύο χρόνια είναι φυσιολογικό και σωστά το λες, όμως είμαστε αναγκασμένοι σε αυτό το σκάκι της ζωής να προσπαθούμε να δούμε τις επόμενες κινήσεις.

 

Περιμένουν κάτι που θα χρειαστεί στρατός;

 

Η σκέψη μου λοιπόν είναι ότι εσκεμμένα ωθείται μια μερίδα του κόσμου στα άκρα. Η μερίδα αυτή είναι που δεν δέχεται αυτή την “απειλή” των ημερών. Ο όχλος και ειδικά ο αδικημένος όχλος χρειάζεται κάτι το ελάχιστο για να ξεφύγει.

 

Πρέπει ο καθένας λοιπόν να σκεφτεί μήπως είναι αυτό που θέλουν. Πρέπει ο καθένας να βάλει στο μυαλό του μήπως η κάθε εξουσία του κάθε κράτους θέλει γεγονότα που να τους λύσουν τα χέρια για να πάνε στο άκρα.

 

Ας σκεφτεί ο καθένας τι γίνεται σε κάθε πορεία. Πάντα κάποιοι “κατά φαντασίαν” αναρχικοί κάνουν κάποιο γεγονός και αυτό είναι που ζητούσε η εξουσία για να καταστείλει την οποία διαμαρτυρία.

 

Δεν θα πρέπει για εμένα να τσιμπήσει κανένας στο μέλλον όσο αδικημένος και να νιώσει και να κάνει ή να συμμετέχει σε κάτι που θα τους λύσει το πρόβλημα.

 

Δεν μπορώ να ξεχάσω τις προρρήσεις του ιερατείου για εμφύλιο με το ρέμπελο. Τι είναι όμως ο ρέμπελος; Ρέμπελος, σύμφωνα με την έννοια της λέξης, είναι ο τεμπέλης που δεν έχει τίποτα να κάνει ή και αλλιώς κάποιος που έχει μπει σε αναστολή και τον έχουν διώξει στη ζωή του. Ρέμπελος είναι ο επαναστάτης.

 

Με βάση την έννοια δηλαδή αυτή ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι ο εμφύλιος με το ρέμπελο θα είναι μεταξύ άλλων και μεταξύ Ελλήνων και μεταναστών; Επειδή το λέει το ιερατείο; Πάνω στο Θέρμο επεισόδιο που διατυμπανίζουν δεκαετίες τώρα έχουν κάνει το κόσμο να περιμένει με φραπέ να πάρει τη Πόλη. Αν δεν μπει ο παράγοντας Τουρκία οι μετανάστες μια χαρά θα τρώνε και θα κοιμούνται εκεί που είναι.Ποιο ιερατείο αυτό που λέει από εδώ μανίκι από εκεί τάφος; Ποιο ιερατείο που βάζει στην ίδια κλίμακα αγιότητας την αγία Αικατερίνη με τον άγιο Βασιλακόπουλο, με τον Στέφανο ζωής που κέρδισε στην “απειλή” των ημερών;

 

Αν δεν δεχτεί ο καθένας ότι η ζωή του μπορεί να βασίστηκε σε ψέματα και ότι τον χειραγωγούσαν μια ζωή δύσκολα θα ξεφύγει.

 

Η μόνη αλήθεια να τονίσω και πάλι είναι η αλήθεια του Χριστού και όχι του ιερατείου. Μόνο του Χριστού. Μόνο τα δικά του λόγια. Ουδείς μπορεί να ξέρει τι είναι ψέμα πέρα από αυτά.

 

Ας έχουμε στο μυαλό μας λοιπόν ότι ο εμφύλιος που έχει ειπωθεί μπορεί να είναι μεταξύ εκείνων που πίστεψαν στην “απειλή” και σε εκείνους που δεν πίστεψαν στην “απειλή”.

 

Τον εμφύλιο αυτόν που κάποια στιγμή θα γίνει, έχει ειπωθεί από το ιερατείο, ότι θα τελειώσει με την επέμβαση του στρατού και πως θα δοθεί σε τεχνοκράτες στη συνέχεια η κυβέρνηση του κράτους.

 

Ρωτάω λοιπόν γελώντας. Ποιους τεχνοκράτες; Να θυμίσω πως μέχρι τώρα οι πάντες οι ελεγχόμενοι. Όλοι έχουν πάρει θέση βάση κάποια κομματικής παράταξης. Όλοι είναι δεμένοι με κάποιον τρόπο. Ποιοι θα είναι αυτοί οι τεχνοκράτες που θα σώσουν το λαό; Για ποιους αναφέρεται αυτή προφητεία;

 

Εδώ θα πρέπει να σκεφτείς μήπως η προφητεία αυτή είναι η συνέχεια του σχεδίου τους. Ακόμα και αν ο φερόμενος ως προφήτης σωστά τα είπε, τοτε, τα είπε όπως ο Πλάτων κωδικοποιημένα. Πώς αλλιώς το ιερατείο,που σήμερα σου λέει να σηκώσεις μανίκι, θα άφηνε τέτοια λόγια να προδώσουν το σχέδιο;

 

Αυτή είναι η σκέψη μου και ίσως το χειρότερο αυτό το καιρό είναι να δώσουν οι φερόμενοι ως αρνητές της “απειλής” αυτό που θέλει η εξουσία για να πάει στα άκρα το θέμα μανικιού.

 

Θα μου πεις και τι να κάνω να κάτσω να περιμένω τη μοίρα μου; Δεν μπορώ να πω τι θα κάνεις δεν είμαι ηγέτης κανενός. Μπορώ μόνο να πω τι να μην κάνεις, γιατί έχει αποδειχθεί στις μέρες μας ότι κανένας αγώνας με πανό και φωνές δεν έφερε αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου