Breaking

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ: Συγκεντρώνουν τα σιτηρά του πλανήτη!!! ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ;;; Βίντεο «ΦΩΤΙΑ»

Share

Αποκάλυψη που ταράζει τα παγκόσμια «νερά»!!!

Σιγά-σιγά σε όλον τον κόσμο δημιουργείται το κατάλληλο οικονομικό έδαφος γιατ ην εγκαθίδρυση παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία, ενδεχομένως, θα δώσει την «λύση» στο πρόβλημα που τεχνηέντως δημιουργείται, με ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ αυτό που συμβαίνει στην Κίνα και μάλλον θα προκαλέσει παγκόσμιο τσουνάμι με αρχή την Ασία.

Απαραίτητα είδη όπως για το ρύζι, το μαγειρικό λάδι, τα όσπρια και άλλα ακριβαίνουν παντού!

Όχι μόνο στην Ευρώπη, όπως έχετε διαβάσει στα δεκάδες άρθρα του el.gr, αλλά και στην Ασία!

Στην Ινδία, ο πληθωρισμός απογειώθηκε. Στην Σρι Λάνκα υπάρχει έλλειψη τροφίμων. Στο Νεπάλ ο πληθωρισμός έχει αγγίξει το ζενίθ 19μήνου. Στο Μπαγκλαντές ο πληθωρισμός σπάει ρεκόρ. Και στο Πακιστάν ο πληθωρισμός στα τρόφιμα συντρίβει τους φτωχούς….

Η άνοδος των τιμών πλήττει τους πάντες σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ωστόσο, ο πληθωρισμός θα χειροτερέψει εξαιτίας μιας χώρας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που θα παρακολουθήσετε παρακάτω: της Κίνας…

Η Κίνα προσθέτει στον παγκόσμιο πληθωρισμό. Πώς; Συγκεντρώνοντας τα σιτηρά του πλανήτη. Πόσο πολύ; Πάνω απ’ το μισό της παγκόσμιας προμήθειας.

Η Κίνα συγκεντρώνει πάνω από τη μισή παγκόσμια προμήθεια σιτηρών. Αυτό περιλαμβάνει το καλαμπόκι κι άλλα δημητριακά.

Αυτή την στιγμή, η Κίνα αντιπροσωπεύει λιγότερο απ’ το 20% του παγκόσμιου πληθυσμού αλλά διαθέτει ένα απόθεμα που μπορεί να ταΐσει πάνω απ’ το 50% του πλανήτη.

Η μαζική συσσώρευση εκ μέρους της Κίνας, όπως αναφέρεται, προκαλεί μια παγκόσμια άνοδο των τιμών.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΠΟΙΟΥ/ΠΟΙΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΡΑΧ;;; ΣΕ ΠΟΙΩΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ;;;

Δείτε το εξαιρετικά ενδιαφέρον ρεπορτάζ:

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου