Breaking

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Απο εδω και περα θα φανει ο ολεθρος των επιλογων μας ..

Share

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ : Προς ερευνα για ολους ερχεται σαν πειστηριο ενος μεγαλυτερου εγκληματος , η κριση σας και η προσοχη σας ειναι σημαντικη για την σωστη τοποθετηση της πληροοφοριας αν ειναι αληθινη η ειναι στημενη!

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΒΡΥΚΥΚΛΩΜΑ!!! WTF!!!

Κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά της ισραηλινής κυβέρνησης. Ένας από τους διαδηλωτές αρχίζει να ουρλιάζει, βγάζοντας καπνό από τα μάτια, το στόμα, τη μύτη και τα αυτιά του.

Ο εγκέφαλός του κάηκε από μέσα προς τα έξω. Οι ξαφνιασμένοι διαδηλωτές προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά, που προήλθε από το εσωτερικό του κεφαλιού του ζομπιασμένου άνδρα, με ένα μπουφάν και ένα μπουκάλι νερό.

Μοιάζει με εξώθερμη αυτοκαύση, που έρχεται από μέσα προς τα έξω. Υπάρχει ένα άλλο βίντεο που κυκλοφορεί, στο οποίο δύο άνδρες βγάζουν καπνό από το κεφάλι τους. Και οι δύο άνδρες είναι γνωστό ότι έχουν εμβολιαστεί.

Φαίνεται ότι κάτι μέσα στο κεφάλι τους βραχυκύκλωσε, ίσως προκλήθηκε από μικροκύματα ή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία 5G.

Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι οι άνθρωποι που έχουν λάβει το «εμβόλιο» του θανάτου υπόκεινται σε εσωτερικές καταστροφές που προκαλούνται από την αλληλεπίδραση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και βαρέων μετάλλων, γραφενίου κ.λπ.

εδω το λινκ του βιντεο γιατι δεν μας αφηνουν αλλου να το σηκωσουμε https://hellasbook.gr/post/katohika-nea-pros-ereyna-gia-oloys-erhetai-san-peistirio-enos-megalyteroy-e–61cbbacfab2212eb3d80cc40

Και εδω με περιορισμο αν το αφησουν https://www.facebook.com/nikolaos.gonos/posts/10159694681629441?__cft__[0]=AZUci3Jrdk01MqIc_AoblblzrPZbEl2c1dnw26parMyChpSRS_5pU9qyh4uAzbviMvNf5WsdGsHNPn3tssXri95OuOKgoL11-XBTc2xkp6zEGZ7eMCupBDn5HI-tofXuI6O5X7Y68g22sN9kS-hXw68u&__tn__=%2CO%2CP-R

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου