Breaking

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Από την επίθεση στην... άμυνα

 15 Δεκεμβρίου 2021

Από την επίθεση στην... άμυναΟ καθηγητής Αιματολογίας στη Σορβόννη Γρηγόρης Γεροτζιάφας απάντησε με ανάρτησή του στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και στο προ δύο εικοσιτετραώρων σχόλιό του. Το σχόλιο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αφορούσε τους επιθετικούς και σφόδρα απορριπτικούς χαρακτηρισμούς στους οποίους κατέφυγε ο κ. καθηγητής για να περιγράψει τη συμπεριφορά των αποκαλούμενων αντιεμβολιαστών από την κυρίαρχη άποψη της πολιτικής ελίτ.

Τότε, δηλαδή στις 12 Δεκεμβρίου, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έγραψε στο Twitter:

makistriantafyllopoulos ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ! Καμαρώστε τον σύμβουλο του Τσίπρα καθηγητή Αιματολογίας Γρηγόρη Γεροτζιάφα να αποκαλεί τους ανεμβολίαστους ηλίθιους και αλήτες. Εσείς λοιπόν το 35% του ελληνικού λαού που για οποιονδήποτε λόγο δεν έχετε εμβολιαστεί οφείλετε να επανεξετάσετε τη στάση σας εφ' όσον η ερμαφρόδιτη Αριστερά συμφωνεί με την αφώτιστη Δεξιά. Ο ευήθης Βασιλακόπουλος παραλληλίζει τουλάχιστον μια ιατρική πράξη με τη χρήση κράνους και ζώνης ασφαλείας, επικαλούμενος το δικαίωμα του κράτους να προστατεύει τη ζωή του πολίτη. Ο καθηγητής Αιματολογίας, όμως, ενώ θα περίμενε κανείς να τον επαναφέρει στην τάξη, εγκρίνει και επαυξάνει… Μεταξύ μας, καλύτερα να τρως στη μάπα έναν Μητσοτάκη παρά να ακούς τέτοιες αθλιότητες από έναν δήθεν προοδευτικό εν ονόματι της επιστήμης. Καλό είναι να θυμούνται ορισμένοι ότι επιφανείς ακαδημαϊκοί είχαν αποφανθεί κάποτε την αναγκαιότητα να συνταχθεί η Ελλάδα με τον χιτλερικό Άξονα… Πόσο χαμηλά έχουν πέσει τελικά...

Δείτε το βίντεο με τις χαρακτηριστικές δηλώσεις του Γρηγόρη Γεροτζιάφα

 

Την Τρίτη 14 του μηνός ο κ. Γεροτζιάφας επανέρχεται με νέα ανάρτηση σε λεγόμενο κρυφό Twitter απευθυνόμενος στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο:

Αγαπητέ κ. Τριανταφυλλόπουλε, μόλις είδα το twitter σας και το σημείωμά σας στο site zougla. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν ακούσατε το video της συνέντευξής μου στο Open και δυστυχώς παρασυρθήκατε και αναπαράγετε fake news. Στη συνέντευξη λέω «δεν μπορούμε να ανεχτούμε να τιναχτούν στον αέρα οι κοινωνίες μας επειδή ένα 10%-20% αρνητών, αντιεμβολιαστών ή ανοήτων -όπως θέλετε πείτε το- έχουν αποφασίσει να κάνουν αυτό το πράγμα». Παρακαλώ ακούστε ξανά το video και διορθώστε το σημείωμά σας και το twitter σας. Βεβαίως κάθε αντεπιχείρημα ως προς τον υποχρεωτικό εμβολιασμό είναι καλοδεχούμενο, αλλά οι συκοφαντίες και οι διαστρεβλώσεις δεν βοηθούν κανέναν. Ας γίνει η συζήτηση με βάση τα γεγονότα και τα δεδομένα.

Με τιμή,
Γ. Γεροτζιάφας

 

Πολύ αργά το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, αφού διαβάζει τη νέα παρέμβαση του καθηγητή, απαντά:

Τώρα είδα το μήνυμά σας. Προφανώς το γαλλικό σας «ρο» δημιούργησε την ακουστική ψευδαίσθηση, με αποτέλεσμα το «αρνητών» να εκληφθεί ως «αλητών». Ούτως ή άλλως οι υπόλοιποι χαρακτηρισμοί σας ήταν ακραίοι και χωρίς τον χαρακτηρισμό «αλητών». Δεν είναι δυνατόν να δηλώνετε ότι οι ανεμβολίαστοι πρέπει να απομακρυνθούν και να ζήσουν στα βουνά.

Το οικογενειακό μου περιβάλλον έχει ήδη δύο θύματα από το Pfizer. Να υποθέσω ότι ανήκουμε πλέον αναγκαστικά στη συνομοταξία των ανοήτων, ανεμβολίαστων, αρνητών και ακροδεξιών τραμπούκων όπου μας καταχωρίσατε; Φρόνιμο θα ήταν να επανορθώσετε κι εσείς τόσο τους προσβλητικούς και άστοχους χαρακτηρισμούς όσο και το ποσοστό των ανεμβολίαστων συνανθρώπων μας που αγγίζει το 35%. Ούτε 10% ούτε 20% είναι, αλλά, και 0,5% να ήταν, οφείλατε να προστατέψετε, ως γνήσιος Αριστερός, οποιαδήποτε μειοψηφία υφίσταται τέτοιον απηνή διωγμό. Να αποτρέψετε τον εξευτελιστικό διχασμό των συμπατριωτών μας που εξελίσσεται σε εμφύλιο και, αντί να συνταχθείτε με τον ευήθη υποτακτικό Βασιλακόπουλο, να καυτηριάσετε την αθλιότητα μιας κυβέρνησης που μετακυλίει την αποτυχία των χειρισμών της στους… ανεμβολίαστους.

Η κριτική είναι η ψυχή της Δημοκρατίας και η αμφισβήτηση πεμπτουσία της επιστήμης. Ως επαΐων του αντικειμένου, λοιπόν, γνωρίζατε τις άθλιες συνθήκες εργασίας των συναδέλφων σας, τους χαμηλούς μισθούς τους και την ασυναρτησία της υποχρεωτικότητας που έστειλε αρκετούς άνευ μισθού στο σπίτι τους.

Η συμπεριφορά των κρατούντων αποτελεί την επιτομή ενός αυταρχικού κρατικού μηχανισμού. Για όλα αυτά δεν βγάλατε μιλιά! Χάσατε τη φωνή σας. Όπως και για τις Εντατικές, οι οποίες σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πρέπει να κλείνουν και να αποστειρώνονται! Γνωρίζετε, φυσικά, πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις και όχι από Covid! Υποθέτω ότι προ του κινδύνου να δυσαρεστήσετε το ακαδημαϊκό κατεστημένο, σιωπήσατε. Πού να σκεφτείτε ότι προεκλογικά ο κ. Μητσοτάκης απαιτούσε μείωση του υγειονομικού προσωπικού;

Πάμε τώρα και στο προκείμενο των αντιρρήσεων. Προ του Covid-19 όταν ακούγατε τα ονόματα Μοντανιέ, Μπακντί, Ιωαννίδης και Μαλόουν καθόσασταν σε στάση προσοχής. Ζηλεύατε τις περγαμηνές, τα Νόμπελ και τη φήμη τους, σωστά; Σήμερα γιατί τους βγάζετε τη γλώσσα; Επειδή διαφωνούν κάθετα με την ακαδημαϊκή πυραμίδα που σιτίζεται από τη φαρμακοβιομηχανία; Εάν οι προειδοποιήσεις τους επαληθευτούν, τι θα συμβεί; Αγνοείτε ότι η επιστημονική αντιπαράθεση καθεστωτικών επιστημόνων με τους κορυφαίους που προανέφερα τρόμαξε τον κόσμο; Φυσικά θα επανορθώσω, ελπίζοντας να επανορθώσετε κι εσείς όσους τραγικούς χαρακτηρισμούς εκστομίσατε εναντίον των ανεμβολίαστων συνανθρώπων μας. Η ιατρική πράξη επιβάλλεται μόνο από φασίστες ακόμα και εν ονόματι της Δημόσιας Υγείας, που κι αυτό αποτελεί ένα φθηνό παραμύθι. Άλλοθι αποτυχημένων χειρισμών με τους οποίους συνταχθήκατε. Τα νοσοκομεία μας δεν διαθέτουν σεντόνια και γάζες και, αντί να στείλετε τους υπεύθυνους στα βουνά, επιλέξατε να εκτοπίσετε αθώους και τρομοκρατημένους πολίτες!

Δεν έχω καμία αντίρρηση να διορθώσω και να δημοσιοποιήσω ό,τι μου ζητήσετε. Αποτελεί υποχρέωσή μου. Όπως υποχρέωσή μου αποτελεί η αμφίπλευρη ενημέρωση των πολιτών, που είναι και θα μείνουν για πάντα οι δικοί μου εντολείς. Σας χαιρετώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου