Breaking

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Μεγάλη ανησυχία – Τέσσερις θάνατοι ποδοσφαιριστών σε λίγες μέρες!

Share

Θλίψη και ανησυχία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς μέσα σε μια βδομάδα έχουν χάσει τη ζωή τους στο γήπεδο τέσσερις παίκτες.

Μια πολύ δύσκολη εβδομάδα διανύει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο που τις τελευταίες μέρες θρηνεί για τέσσερις ποδοσφαιριστές που έφυγαν από τη ζωή. Η ανησυχία που υπάρχει είναι μεγάλη με τις περιπτώσεις παικτών που χάνουν τη ζωή τους στον αγωνιστικό χώρο, καθώς έχουν γίνει τέσσερα περιστατικά μέσα σε περίπου μια βδομάδα.

Ο τελευταίος ήταν ο Αλγερινός Σοφιάν Λουκάρ, που μετά από σύγκρουση με αντίπαλο παίκτη έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, συνέχισε το ματς, αλλά στη συνέχεια κατέρρευσε και έφυγε από τη ζωή στο νοσοκομείο. Και οι άλλες τρεις περιπτώσεις που προηγήθηκαν ωστόσο προκαλούν ανησυχία, διότι πρόκειται για αθλητές που «έφυγαν» στους αγωνιστικούς χώρους, είτε σε προπόνηση, είτε στην προθέρμανση.

Τα ερωτηματικά και στις τέσσερις περιπτώσεις είναι πολλά, ενώ και η παγκόσμια ιατρική κοινότητα ερευνά το τι συμβαίνει, καθώς η ανησυχία είναι έκδηλη παγκοσμίως.

Η πρώτη χρονικά περίπτωση είναι στην Αίγυπτο, όπου ο τερματοφύλακας της Rabat & Anwar, Αχμέντ Αμίν κατέρρευσε στα αποδυτήρια της ομάδας του μετά την προπόνηση. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου λίγο μετά εξέπνευσε.

Ο δεύτερος θάνατος είναι στην Κροατία, όπου ο μόλις 23χρονος ποδοσφαιριστής, Μαρίν Τσάτσιτς, της ΝΚ Νεχάι, κατέρρευσε στην προπόνηση της ομάδας του. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, διαγνώστηκε με καρδιακή ανεπάρκεια και έπεσε σε κώμα. Τρεις μέρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο τρίτος χρονολογικά θάνατος είναι στο Ομάν, όπου ο Μουχαλέντ Αλ-Ρακαντί, της Muscat FC, υπέστη έμφραγμα ενώ έκανε προθέρμανση στον αγώνα με την Suwaiq και παρότι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, έφυγε από τη ζωή λίγες ώρες αργότερα.

Και φυσικά τέταρτη μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα αυτή του Αλγερινού, Σοφιάν Λουκάρ που γράφτηκε και νωρίτερα. Ο Λουκάρ τραυματίστηκε σε μια σύγκρουση με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του, επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο, Λίγο αργότερα κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο, έγινε προσπάθεια διακομιδής του σε νοσοκομείο αλλά πριν φτάσει σε αυτό κατέληξε από καρδιακή προσβολή, με την ανησυχία μετά και από τη συγκεκριμένη περίπτωση θανάτου να είναι τεράστια.

πηγή   to10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου