Breaking

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

«Ρώσικη ρουλέτα» τα εμβόλια…«Δεν έχουν την ίδια σύνθεση – Κάποια είναι πιο τοξικά» καταγγέλλει Βρετανός γιατρός

Share

Ακόμη ένας ιατρός μέ επιβεβαιώνει, αυτόν που είπα πρίν από μήνες, δηλαδή από τήν αρχή τής υπουλοεπιδημίας… Διαβάστε τί είπε ιατρός από τήν Αγγλία. Τρείς μέ επαλήθευσαν από τήν Αγγλία, όσους διάβασα τυχαία…

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

«Ρώσικη ρουλέτα» τα εμβόλια…«Δεν έχουν την ίδια σύνθεση – Κάποια είναι πιο τοξικά» καταγγέλλει Βρετανός γιατρός

Ρώσικη ρουλέτα το εμβόλια; Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ένας Βρετανός γιατρός ο οποίος και μετά από έρευνα έχει

καταλήξει στο συμπέρασμα οι δόσεις των εμβολίων της ίδιας εταιρείας δεν είναι ίδιες η μια με την άλλη, αλλά περιέχουν διαφορετικά ποσοστά τοξικότητας, όπως λέει και αυτό ανάλογα με την παρτίδα παραγωγής.
Πρόκειται για τον γιατρό Craig Paardekooper, στο Kingston University την έρευνα του οποίου δημοσιοποίησε ο επίσης Βρετανός διδάκτωρ βιοχημικός Dr. Dave Rasnick (στην φωτό) .

Σύμφωνα με την έρευνα του Paardekooper, και οι τρεις εταιρείες Pfizer, Moderna και J & J παράγουν τα εμβόλιά τους σε παρτίδες οι οποίες όμως διαφέρουν μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα και οι τρεις αυτές εταιρείες έχουν κατασκευάσει περί τις 20.200 παρτίδες η κάθε μία εκ των οποίων περιέχει 20.000 δόσεις. Το πρόβλημα ξεκινά από την διαπίστωση ότι 1 ανά 200 παρτίδες περιέχει «θανατηφόρα συστατικά», κάνοντας τις συγκεκριμένες δόσεις 50 φορές πιο τοξικές από τις υπόλοιπες, όπως αναφέρει.

Επίσης λέει ότι οι εταιρείες κατασκεύαζαν σκόπιμα μη ομοιόμορφα σκευάσματα των εμβολίων τους, ενώ την ίδια ώρα ανακοίνωναν δημόσια ότι όλα τα εμβόλια COVID-19 από κάθε κατασκευαστή ήταν ομοιόμορφα στη σύνθεσή τους.

Τα στοιχεία από την έρευνα του Βρετανού γιατρού προέρχονται από το δαιδαλώδες σύστημα καταγραφής ανεπιθύμητων παρενεργειών VAERS, το οποίο όμως περιέχει πάνω από 1.000.000 αναφορές, μετά τη χρήση των εμβολίων για τον COVID-19.

Ωστόσο ο Βρετανός γιατρός κατόρθωσε να ανακαλύψει ότι η τουλάχιστον η Moderna χρησιμοποίησε το αλφάβητο για να επισημάνει τις διαφορετικές τοξικότητες των εμβολίων της.

Έτσι οι παρτίδες της Moderna ανήκουν σε δύο κύριες ομάδες – Την 20Α και την 21Α – η ομάδα 20Α είναι η πιο τοξική. Αυτό διαπιστώθηκε από το γεγονός ότι όλες οι παρτίδες που παρήγαγαν περισσότερες από 1780 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών – όλες αυτές οι παρτίδες είχαν κωδικούς παρτίδας που τελειώνουν σε 20 Α.

Το γράμμα που τις συνοδεύει είναι κάποιο από τα J,K,L,M ή N ενώ αντίθετα οι λιγότερο τοξικές παρτίδες της 21A έχουν τα γράμματα A.B, C, D, E και F.

Ο ίδιος δεν αναφέρει για ποιο λόγο γίνεται η διαφοροποίηση αυτή στην σύνθεση των εμβολίων, ή εάν πρόκειται για σκόπιμη ενέργεια ή για κάποια λάθος στην παράγωγη, αν και το γεγονός ότι τα στοιχεία αφορούν και τις τρεις εταιρείες σημαίνει ότι συνιστά μάλλον πάγια πρακτική για τη μελέτη των επιδράσεων σε αντίστοιχες διαφορετικές δοκιμαστικές συνθέσεις.

sinomosiologos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου