Breaking

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

«Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ»: Συνεχίζει το πολύτιμο έργο της η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου (εικόνες)

Σε λίγες ημέρες θα εορτάσουμε κι εφέτος την Γέννηση του Κυρίου μας, παρότι η πανδημία του κορωνοϊού συνεχίζει να ταλαιπωρεί την κοινωνία μας και επιβάλλει περιορισμούς που δυσκολεύουν την καθημερινότητά μας. Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ι. Μητροπόλεως μας υπό την επωνυμία «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για την μη διάδοση του ιού, διένειμε για την Εορτή των Χριστουγέννων τρείς (3) τόννους κρέατα και κοτόπουλα και τρεισήμισι (3,5) τόννους τρόφιμα, ώστε κι εφέτος οι πάσχοντες και αναξιοπαθούντες αδελφοί μας, που φτάνουν τα 1.200 άτομα στην περιοχή της Κορινθίας, να αισθανθούν ότι η «μάνα» Εκκλησία, ιδιαίτερα τούτες τις δύσκολες μέρες, ενδιαφέρεται γι’ αυτούς και δεν τους εγκατέλειψε μόνους.

Αντιμετωπίζοντας τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες των απαγορεύσεων οι Ιερείς και οι εθελοντές της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» πάσχισαν αφενός να συγκεντρώσουν τις προσφορές και αφετέρου να τις μοιράσουν αξιοκρατικά στους έχοντες την ανάγκη. Εκτός από τις Ενορίες της Αρχιερατικής Περιφέρειας Λουτρακίου και αρκετούς ιδιώτες Χριστιανούς, που ενίσχυσαν το κατάστημα με τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης και η Ιερά Βασιλική και Πατριαρχική Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου Αγίου Όρους προσέφερε σημαντική ενίσχυση δίνοντας για ακόμη έναν χρόνο έναν (1) τόννο κοτόπουλα, καθώς επίσης και η Κορινθιακή Εταιρεία «ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε», που για πολλοστή φορά καθίσταται αρωγός στην σημαντική φιλανθρωπική προσπάθεια μας και προσέφερε «κουτιά αγάπης» με 836 kg νωπού κρέατος και 600 kg τροφίμων μακράς διάρκειας, αλλά και η Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ», που προσέφερε 92 κουτιά με τυποποιημένα είδη τροφίμων και προσωπικής υγιεινής. 

Οι υπεύθυνοι Ιερείς και οι εθελοντές της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» αισθανόμαστε την ιερή υποχρέωση να ευχαριστήσουμε εκ βάθους ψυχής όλους τους ανωτέρω, για την αγάπη τους και την έμπρακτη στήριξη τους στο μεγάλο έργο της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ», ώστε κατ’ αυτόν τον τρόπο να πραγματοποιείται και η προτροπή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου «κανείς πεινασμένος στην Κορινθία μας», ιδιαιτέρως τις Άγιες αυτές Μέρες των Χριστουγέννων, που δυστυχώς συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί η πανδημία.

Ευχόμαστε δε σε όλους «Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα, με υγεία»! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου