Breaking

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Ξεφτιλίστηκαν οι πραγματικοί ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ!!! Πείτε ΣΥΓΓΝΩΜΗ στους ανεμβολίαστους ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

Share

Χαμός με τους εμβολιασμένους και τα κρούσματα – Αυτά συμβαίνουν και ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΦΥΛΛΟ!!!

Σύσκεψη με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα θα έχει το πρωί της Τετάρτης στις 09:30 ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τις ανακοινώσεις για τα κρούσματα, τα οποία παρουσιάστηκαν ως υπερφουσκωμένα, καθώς τα τεστ μπορεί και να πλησίασαν το 1.000.000!!!

Τα νέα μέτρα αφορούν τους εμβολιασμένους, καθώς οι ανεμβολίαστοι έχουν αποκλειστεί σχεδόν από τα πάντα από τους νοσταλγούς του Μένγκελε και του Απαρτχάιντ! Σύμφωνα με πληροφορίες, την παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα σενάρια θέλουν να κλείνουν τα καταστήματα εστίασης από τις 9-10 το βράδυ. Αν πράγματι συμβεί αυτό, τότε ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ θα αλλάξουν χρόνο στα σπίτια τους, αφού η εστίαση και τα νυχτερινά μαγαζιά θα είναι κλειστά.

Στα μαγαζιά τραβάνε τα μαλλιά τους, καθώς τους παίρνουν και το εμβολιασμένο κοινό!

Οι ομάδες στο ποδόσφαιρο έχουν ξεσηκωθεί δημιουργώντας ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ (ναι έγινε ακόμα και αυτό το ακατόρθωτο), καθώς τα 1000 άτομα μάξιμουμ σε κάθε γήπεδο, έχουν τρομερές οικονομικές επιπτώσεις στα σωματεία και ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ!

Στο μπάσκετ, ακυρώνονται ευρωπαϊκά παιχνίδια καθώς τα κρούσματα κάνουν ΠΑΡΤΙ μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων παικτών!!!

Πριν από λίγο, ο τηλέ-ειδικός γιατρός Γιώργος Παυλάκης τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, πως οι πλήρως εμβολιασμένοι πολίτες δεν είναι καθόλου προστατευμένοι από την νόσηση με Όμικρον!

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ κάποιοι ξεφτιλίστηκαν!!!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ συγγνώμη για το ψέμα περί «πανδημίας ανεμβολίαστων» και «τείχους ανοσίας αγέλης»!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ συγγνώμη που έταζαν «κανονικότητα» σε όποιον εμβολιαστεί, ενώ ΑΠΕΙΛΟΥΝ και ΕΚΒΙΑΖOYΝ όποιον δεν θέλει ή φοβάται να κάνει το εν λόγω εμβόλιο!

Αν δεν τελειώσει η κοροϊδία και το γαϊτανάκι της πανδημίας, κάποιοι θα έχουν σύντομα ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ!!!

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου