Breaking

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

ΧΑΜΟΣ! ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Μία συνάντηση – μυστήριο έγινε χθες το μεσημέρι στο προεδρικό μέγαρο. Το γεγονός μάλιστα ότι μία συνάντηση τέτοιου επιπέδου δεν ανακοινώθηκε, δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά.

Γύρω στις τρεις το μεσημέρι της Τρίτης λοιπόν, ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Δημήτριος Σκαλτσούνης, προσήλθε στο προεδρικό μέγαρο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δεν επεδίωξε ο ίδιος την συγκεκριμένη συνάντηση, αλλά η πρόεδρος Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Αναπόφευκτα, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της προέδρου γεννά πολλές απορίες. Ειδικά μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν την πρόεδρο να γνωρίζεται τόσο με τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ που παραιτήθηκε έπειτα από την αποκάλυψη σκανδάλου στο οποίο φέρεται να πρωταγωνιστεί, όσο και με την τ. πρόεδρο του ΣτΕ, κ. Μαίρη Σαρπ. Η οποία κ. Σαρπ, πάλι σύμφωνα με δημοσιεύματα, διατηρούσε προσωπική σχέση για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα με το συγκεκριμένο αντιπρόεδρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου