Breaking

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Το σχεδιάζανε εδώ και Χρόνια

Share

Το αρχαιότερο όνομα του Οντίν είναι το Vodan. Είναι ο Θεός με το ένα αριστερό μάτι, καθώς σύμφωνα με τη μυθολογία έχασε το δεξί του μάτι. Άρα πρόκειται για τον παντεπόπτη οφθαλμό του Θεού, για τον Μέγα Αρχιτέκτονα της Μασονίας.

Υπάρχει μια εταιρία που είναι η Φωνή του θεού Βοντάν.

Vodan (Βοντάν) + Phone (Φωνή).

Η ίδια εταιρία στο παρελθόν ήταν η φωνή του θεού Πάνα, για τον οποίο είχε γράψει και ύμνο ο αποκρυφιστής Aleister Crowley.

Αυτή η εταιρία με το κόκκινο εξάρι ως σύμβολο (διότι το 6 είναι ο αριθμός του στοιχείου του άνθρακα και του Κρόνιου εξαγώνου), εδώ και πολλά χρόνια έχει δημιουργήσει ένα μαγικό σύμβολο και το έδωσε στις κοιμώμενες μάζες ώστε να το φορτίζουν με τη συνείδησή τους.

Όπου στρέφεται η προσοχή του παρατηρητή, συνειδητά ή ασυνείδητα, εκεί ρέει κι η ενέργεια. Η αιώνια ψυχή του κάθε ανθρώπου είναι παντοδύναμη κι είναι αυτή που κρύβεται πίσω από τον εγκέφαλό του, έτσι λοιπόν αρκεί να κοιτάξουν σε ένα σύμβολο τα μάτια ώστε να το φορτίζουν ενεργειακά. Αυτή είναι η δύναμη των συμβόλων. Επίσης το σύμπαν είναι Νοητόν και η παρατήρηση ενός συμβόλου δημιουργεί ταυτόχρονα και μια επίκληση με τη δύναμη του Ανώτερου Εαυτού μας.

Στη Χαοτική Μαγεία διδάσκεται ένας αποκρυφιστής το πώς να φτιάχνει δικά του μαγικά sigils. Κάτι τέτοιο ακριβώς δημιούργησε αυτή η εταιρία και το μοιράζει εδώ και πολλά-πολλά χρόνια στους ανυποψίαστους ανθρώπους.

Δείτε την εικόνα! Το φόντο είναι μαύρο όπως και το μέλλον το οποίο σχεδίαζαν.

Όμως το πιο σοκαριστικό είναι η εικόνα του κορονοϊού με τις ακίδες του!

Και πάνω αριστερά γράφει Restart, δηλαδή Επανεκκίνηση. Διότι η Μεγάλη Επανεκκίνηση, το λεγόμενο Great Reset, καθοδηγείται από τις αδελφότητες του Αριστερού Μονοπατιού. Αυτή η συσκευασία υπάρχει πριν το 2019 και πριν το 2017 και πολύ πιο πίσω χρονικά, υπάρχει ίσως πάνω από μια δεκαετία. Μοιραζόταν στα χέρια χιλιάδων ανθρώπων, οι οποίοι φόρτιζαν χωρίς να το γνωρίζουν αυτό το Sigil.

Εγώ το βρήκα σε ένα συρτάρι την ώρα που καθάριζα το δωμάτιό μου και παρατήρησα αυτό που δεν έβλεπα εδώ και τόσα χρόνια, ότι δηλαδή ήταν σχεδιασμένος ο κορονοϊός ώστε να έρθει το Μεγάλο RESTART.

Alice Wake

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου