Breaking

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Μητροκτόνος Γρεβενά: Είχε εργαστεί σε σχολείο της Κορινθίας ως γυμναστής

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον μητροκτόνο στα Γρεβενά.

Ο 59χρονος προκάλεσε τον ασφυκτικό θάνατο της 83χρονης μητέρας του, ενώ – σύμφωνα με τον ιατροδικαστή –  υπήρχαν ευρήματα πρόσφατης σεξουαλικής πράξης. Σε βάρους του έχει σχηματισθεί δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ανθρωποκτονία με δόλο και βιασμό. Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, στο παρελθόν του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μηνών ως επιδειξίας. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών και ο 59χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Εργαζόταν ως γυμναστής σε σχολείο της Κορινθίας

Ο 59χρονος μέχρι το 1993εργαζόταν ως γυμναστής σε σχολείο της επικράτειας. Το 1993, διαπράττει το φόνο της γιαγιάς του ενώπιον της μητέρας του και καταδικάζεται για το φρικτό έγκλημα, παραμένοντας στην φυλακή για 7 με 10 χρόνια. Δεν είναι σαφής η ακριβή ημερομηνία αποφυλάκισης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να χάθηκε ο φάκελος του.

Μετά την αποφυλάκιση ο 59χρονος δουλεύει και πάλι σε σχολείο, αυτή τη φορά στην Κορινθία, ως γυμναστής. Ο ίδιος, σταμάτησε να εργάζεται πριν από μόλις περίπου οκτώ χρόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου