Breaking

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

ΗΧΗΤΙΚΟ: ΤΟ ΣτΕ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ-ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ! ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΟΚΚΑΣ: «ΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΝΑΖΙΣΜΟ & ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ…»

1111

Συγκλονιστικά τα όσα ακούγονται και αποκαλύπτονται στην εκπομπή μας με τον Γεράσιμο Βραχιολίδη και φιλοξενούμενο τον δικηγόρο Γιώργο Κόκκα. Ακούστε κάνοντας κλικ εδώ (στα έγχρωμα γράμματα) από το 23.00” ως το τέλος. Πρώτα τα όσα εισαγωγικά λέει ο παρουσιαστής και στη συνέχεια τα όσα αποκαλύπτει ο Γιώργος Κόκκας.

Μερικά αποσπάσματα από τα όσα λέει ο κ. Κόκκας τα απομαγνητοφωνήσαμε παρακάτω:

Κόκκας: Δεν θυμίζει νομικό ο κ. Πικραμένος με όσα λέει. Καθηγητές του διαμετρήματος ενός Μάνεση κι ενός Κασιμάτη βρίσκονται στον αντίποδα των όσων λέει ο Πικραμένος κι ο κάθε Πικραμένος. Έχουμε κατάλυση Συντάγματος. Από την εποχή του 1ου Μνημονίου το Σύνταγμα έχει γίνει κουρελόχαρτο. Δεν υπάρχει κράτος.
–Ωστόσο το ΣτΕ απεφάνθη ότι όλα ήταν καλώς καμωμένα κι ότι καλώς «καρατομήθηκαν» από την εργασία τους 7.000 υγειονομκοί και οι άνδρες της ΕΜΑΚ.
Κόκκας: Με σχεδόν 40 χρόνια δικηγορίας το λέω ότι το ΣτΕ είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Έχει θάψει αρχαία και βυζαντινά, έχει καταστρέψει ανθρώπους με τις αποφάσεις του. Πέφτει σε επίπεδο επαρχιακού δικαστηρίου, ούτε καν διοικητικού Πρωτοδικείου . Ξέρουμε πρόσωπα και πράγματα ποιοι αποτελούν το ΣτΕ, ποιοι είναι αντιπρόεδροί του, ποιοι πρόεδροί του και μετά γίνονται πρωθυπουργοί ή πρόεδροι Δημοκρατίας. Έχω προσωπική γνώση των προσώπων αυτών.
–Οι πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι μετά από 10-11 χρόνια μνημόνια, με τους εκβιασμούς του κ. Μητσοτάκη και κοιτούν να ακουμπήσουν πάνω στην ελληνική Δικαιοσύνη και δεν βρίσκουν το δίκιο τους. Πώς πρέπει ο λαός να βρει το δίκιο του.
Κόκκας: Στο συνταγματικό κενό που υπάρχει, η μόνη δυνατότητα που υπάρχει πέρα από τα συνταγματικά δικαιώματα (άρθρο 120 και το άρθρο 1 &1), είναι, ενόψει της 20ης Δεκεμβρίου 200 χρόνια μετά την 1η Επαναστατική Εθνοσυνέλευση, να κάνουμε το ίδιο: μια πραγματική εθνεγερσία, συγκροτώντας μια νέα ελληνική συντακτική εθνοσυνέλευση . Είναι η μόνη λύση και ενόψει των όσων δραματικών βιώνει ο ελληνικός λαός ειδικά τα τελευταία 11 χρόνια των μνημονίων. Αν δεν αφυπνιστούμε, αν δεν πάρουμε τα ηνία της χώρας οι ίδιοι, ως έκφραση της λαϊκής κυριαρχίας, όπως το κάναμε με τα συλλαλητήρια για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Αυτή τη στιγμή είμαστε ένα ρεντίκολο κράτος, είμαστε προτεκτοράτο είτε της Αμερικής είτε της Γερμανίας…
Η παρούσα κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για το εμφυλιοπολεμικό κλίμα μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων που έχει δημιουργήσει. Με αυτές τις διακρίσεις και ανισότητες μεταξύ των ελλήνων. Δεν μπορώ να πάω την 4η μικρή μου κόρη στο Πλανητάριο ή στο θέατρο και αυτό γιατί δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο και έχω κάθε δικαίωμα να μην θέλω να το κάνω. Φτάνουμε στο σημείο να διώκονται γονείς γιατί δεν πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο-τα πάνε στην πραγματικότητα, αλλά δεν τα δέχονται. Είναι ναζιστικό αυτό το οποίο συμβαίνει. Ζούμε έναν ναζισμό-φασισμό που δεν ξέρουμε πού μπορεί να φτάσει.

indobserver.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου