Breaking

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ.. ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΠΙΤΙΟΥ !!!!!!

Share
1

«Συγκέντρωσα όλα τα συστατικά του εμβολίου σε μια λίστα και επικοινώνησα με το Poison Control. Μετά από εισαγωγές και τέτοια, και ζητώντας να μιλήσω με κάποιον έμπειρο και γνώστη, αυτή είναι η ουσία αυτής της συνομιλίας.

Εγώ: Η ερώτησή μου είναι πώς ταξινομούνται αυτά τα συστατικά; Ως καλοήθη ή δηλητήριο; (Έτρεξα μερικά συστατικά, φορμαλδεhyδη, Tween 80, υδράργυρο, αλουμίνιο, φαινοξυαιθανόλη, φωσφορικό κάλιο, φωσφορικό νάτριο, σορβιτόλη κ.λπ.)

Αυτός: Λοιπόν, αυτός είναι ένας πλούσιος και ενδιαφέρον κατάλογος … Αλλά θα πρέπει εύκολα να πω ότι είναι όλα τοξικά για τον άνθρωπο … Χρησιμοποιούνται σε λιπάσματα … Φυτοφάρμακα … Για να σταματήσουν την καρδιά … Για να διατηρήσουν ένα νεκρό σώμα … Είναι εγγεγραμμένα σε εμάς σε διαφορετικές κατηγορίες, αλλά αρκετά ως δηλητήρια. Γιατί;

Εγώ: Αν σκόπευα να ταΐσω ή να κάνω ένεση στο παιδί μου συχνά με αυτά τα συστατικά, ως πρόγραμμα, προφανώς θα έβαζα την κόρη μου σε κίνδυνο … αλλά τι θα μου συνέβαινε νομικά;

Αυτός: Περίεργη ερώτηση … πιθανότατα θα κατηγορηθείτε για εγκληματική αμέλεια … ίσως με σκοπό να σκοτώσετε … και φυσικά κακοποίηση παιδιών … Το παιδί σας θα αφαιρεθεί από εσάς … Ξέρετε κάποιον που το κάνει αυτό στο παιδί του;! Αυτό είναι εγκληματικό …

Εγώ: Μια βιομηχανία … αυτά είναι τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στα εμβόλια … Με συνδετικούς παράγοντες για διασφαλίσουν ότι το σώμα δεν θα τα ξεπλύνει … Για να διατηρήσετε τα επίπεδα των αντισωμάτων επ ‘αόριστον …

Αυτός: ΤΙ ;!

Το συμπέρασμά σας;

Ο άντρας με ρώτησε αν θα του στείλω email όλες αυτές τις πληροφορίες. Ήθελε να το μοιραστεί με τα ενήλικα παιδιά του που είναι γονείς. Τρομοκρατήθηκε και ένιωσε απαίσια που δεν ήξερε … τα παιδιά του είναι εμβολιασμένα και έχουν προβλήματα υγείας … ”

~ Από την Iris Figueroa ♥ ️🍃

ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ – ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να λάβετε μια μορφωμένη απόφαση χωρίς να είστε μορφωμένοι επί του θέματος.

Κάτωθι είναι ΜΟΝΟ μερικά από τα συστατικά εμβολίου.
Αυτά εισέρχονται στα παιδιά σας και σε εσάς!

Formaldehyde/Formalin –
– Πολύ τοξικό συστηματικό δηλητήριο και καρκινογόνο.

Betapropiolactone – Τοξικό χημικό και καρκινογόνο. Μπορεί να προκαλέσει θάνατο/μόνιμο τραυματισμό μετά από πολύ σύντομη έκθεση σε μικρές ποσότητες. Διαβρωτική χημική ουσία.

Hexadecyltrimethylammonium bromide –
Μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο συκώτι, το καρδιαγγειακό σύστημα και το κεντρικό νευρικό σύστημα. Μπορεί να προκαλέσει αναπαραγωγικά αποτελέσματα και γενετικές ανωμαλίες.

Aluminum hydroxide, aluminum phosphate, and aluminum salts – Neurotoxin.
αργιλίου, φωσφορικό αργίλιο και άλατα αργιλίου – Νευροτοξίνη. Κινδυνεύει για μακροχρόνια φλεγμονή/διόγκωση του εγκεφάλου, νευρολογικές διαταραχές, αυτοάνοσες ασθένειες, Αλτσχάιμερ, άνοια και αυτισμό. Διεισδύει στον εγκέφαλο όπου επιμένει επ ‘αόριστον.

Thimerosal (mercury) – Neurotoxin.
H️Θιμεροσάλη (υδράργυρος) – Νευροτοξίνη. Προκαλεί κυτταρική βλάβη, μειώνει τη δραστηριότητα μείωσης της οξείδωσης, τον κυτταρικό εκφυλισμό και τον κυτταρικό θάνατο. Συνδέεται με νευρολογικές διαταραχές, Αλτσχάιμερ, άνοια και αυτισμό.

Polysorbate 80 & 20 –
– Παραβιάζει το αιματοεγκεφαλικό φράγμα και φέρει μαζί του αλουμίνιο, θυμεροσάλη και ιούς. επιτρέποντάς του να εισέλθει στον εγκέφαλο.

Glutaraldehyde –
Τοξική χημική ουσία που χρησιμοποιείται ως απολυμαντικό για θερμοευαίσθητο ιατρικό εξοπλισμό.

Fetal Bovine Serum-
Εμβρυϊκός ορός βοοειδών – Συλλέγεται από έμβρυα βοοειδών (αγελάδων) που λαμβάνονται από έγκυες αγελάδες πριν από τη σφαγή.

Human Diploid Fibroblast Cells –
Ανθρώπινα διπλοειδή ινοβλάστη κύτταρα – εμβρυϊκά κύτταρα που έχουν διακοπεί. Το ξένο DNA έχει την ικανότητα να αλληλεπιδρά με το δικό μας.

African Green Monkey Kidney Cells –
Νεφρικά κύτταρα αφρικανικού πιθήκου-Μπορεί να μεταφέρει τον ιό που προκαλεί τον καρκίνο SV-40 και έχει ήδη μολύνει περίπου 30 εκατομμύρια Αμερικανούς.

Acetone ασετόν
– Μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα νεφρά, το συκώτι και τα νεύρα.

E.Coli – Ναι, καλά διαβάσατε.

DNA from porcine (pig) Circovirus type1 –
DNA από χοίρους (χοίρους) Circovirus τύπου-1

Human embryonic lung cell cultures
Ανθρώπινες εμβρυϊκές καλλιέργειες πνευμονικών κυττάρων (από αποβληθέντα έμβρυα)

️Μπορείτε να δείτε όλα αυτά τα συστατικά στον ιστότοπο των CDC. Προτρέπω τον καθένα να κάνει τη δική του έρευνα. Αναζητήστε το MSDS για αυτές τις χημικές ουσίες. Διαβάστε τις χιλιάδες μελέτες που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους που έχουν αξιολογήσει τις βιολογικές συνέπειες που μπορούν να έχουν αυτές οι χημικές ουσίες στο σώμα, ειδικά όταν εγχέονται.

Ακριβής έλεγχος των συστατικών του εμβολίου εδώ:
https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/b/excipient-table-2.pdf

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ!!!
www.cdc.gov
cdc.gov

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου