Breaking

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Η υστερία κατά των ανεμβολίαστων οδηγεί, μονίμως σε λάθη – Γελοιοποιείται το αφήγημα του εμβολιασμού, για τα σκουπίδια τα πιστοποιητικά

Share

Η κυβέρνηση αυτοσχεδιάζει και παρασύρεται από την υστερία… – Η υστερία είναι κακός σύμβουλος και οδηγεί σχεδόν πάντα σε αδιέξοδο.

Προσεγγίζει τους 21.000 νεκρούς η Ελλάδα απόρροια κακοδιαχείρισης της πανδημίας, αυτοσχεδιασμών κατόπιν εορτής και κυρίως υστερίας κατά των ανεμβολίαστων…
Ειδικά η υστερία κατά των ανεμβολίαστων όταν έχει αποδειχθεί περίτρανα από την Omicron ότι όχι μόνο δεν κάνει διακρίσεις αλλά αφορά όλους τους ανθρώπους εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους…
Δεν μπορεί π.χ. να δηλώνουν οι επιστήμονες ότι η Omicron έχει υψηλά ποσοστά κρουσμάτων αλλά χαμηλή νοσηρότητα και θνητότητα λόγω του είδους της μετάλλαξης και… ξαφνικά να βρίσκονται πάλι στο στόχαστρο οι ανεμβολίαστοι… όταν ένας δικηγόρος… που επιλέγει για υπουργός υγείας ο Θ. Πλεύρης βάζει ξανά στο μικροσκόπιο τους ανεμβολίαστους αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα μπορούν ούτε με tests να επισκέπτονται εξωτερικούς χώρους εστιατορίων.
Ούτως ή άλλως οι ανεμβολίαστοι σχεδόν 3,2 εκατ έχουν τεθεί εκτός κοινωνίας, οπότε και το μέτρο αυτό να ισχύει δεν θα αλλάξει το αδιέξοδο…
Δεν προκαλούν την διασπορά της Omicron οι ανεμβολίαστοι αλλά κυρίως οι εμβολιασμένοι που ξαφνικά υποχρεώνονται όλοι να κάνουν tests…
Ωστόσο η κυβέρνηση αυτή έχει χάσει κάθε αξιοπιστία, όταν κηρύσσει ότι όσοι δεν λάβουν την 3η δόση του εμβολίου μετά την πάροδο 7 μηνών από τις δύο δόσεις το πιστοποιητικό εμβολιασμού δεν θα ισχύει και θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι.
Τα επαναλαμβανόμενα ψέματα αποδεικνύουν ότι στην κυβέρνηση αυτοσχεδιάζουν, προφανώς οι επιστήμονες αγνοούν τα στοιχειώδη απέναντι στο άγνωστο, οπότε και η κυβέρνηση δεν μπορεί να λάβει αποφάσεις κατά το ορθόν…

Η υστερία κατά των ανεμβολίαστων οδηγεί μονίμως σε λάθος μέτρα

Η κυβέρνηση στην Ελλάδα, πήρε εσχάτως ορισμένα μέτρα τα οποία παραδόξως αφορούν όλα τους εμβολιασμένους.
Ωστόσο ας ξεκινήσουμε από τους ανεμβολίαστους που βρέθηκαν πρώτοι στην λίστα της στοχοποίησης και του κοινωνικού αποκλεισμού.
Δεν διδάχθηκαν από την Ιαπωνία ή την Σουηδία που δεν επιτρέπει κανένα κοινωνικό αποκλεισμό και εναντιώνεται το κράτος σε οποιαδήποτε διαχωρισμό και στην Ελλάδα επιμένουν σε μια μίζερη αποτυχημένη στρατηγική αποκλεισμού των ανεμβολίαστων.
Την ίδια στιγμή, αποκαλύπτονται τα πραγματικά κίνητρα, πολιτικοί και επιστήμονες μια κομπανία… και όπως αποκάλυψε ο Fauci στις ΗΠΑ ο αρμόδιος σύμβουλος της κυβέρνησης Biden για τον Covid 19… τα πιστοποιητικά εμβολιασμού είναι μέσο πίεσης για να εμβολιαστούν οι πολίτες.
Άρα τα πιστοποιητικά δεν έχουν πρωτίστως υγειονομικό χαρακτήρα όπως πολλοί λανθασμένα μπορεί να πιστεύουν αλλά αποτελούν μέσο πίεσης – δια του διαχωρισμού – εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.
Οι ανεμβολίαστοι έως σήμερα σχεδόν 21 μήνες από το ξέσπασμα του covid 19 τα έχουν καταφέρει, σχεδόν ο μισός πληθυσμός της Γης είναι ανεμβολίαστος για να δώσουμε μια τάξη μεγέθους, ενώ στην Ευρώπη το ποσοστό εμβολιασμού σε μέσους όρους φθάνει το 67%.
Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού όπως αποδεικνύεται από την Omicron είναι άχρηστα, για τα σκουπίδια όχι μόνο γιατί παύουν να ισχύουν 7 μήνες μετά τον δεύτερο εμβολιασμό και επιβάλλεται και τρίτος εμβολιασμός αλλά κυρίως γιατί κολλούν και μεταδίδουν τον covid 19 και οι εμβολιασμένοι…
Για την ιστορία, η Omicron ξεκίνησε από τους εμβολιασμένους, μεταδόθηκε μέσω εμβολιασμένων οι οποίοι προφανώς και θα κωλύσουν και τους ανεμβολίαστους.
Όταν ένας ανεμβολίαστος μεταδίδει τον covid 19 σε ένα εμβολιασμένο είναι επικίνδυνος χωρίς αίσθηση ευθύνης υποστηρίζουν κάποιοι που προσβάλλουν την λογική.
Όταν ένας εμβολιασμένος μεταδίδει τον covid 19 σε ένα ανεμβολίαστο τι είναι ακριβώς;

Η κυβέρνηση αυτοσχεδιάζει και παρασύρεται από την υστερία…
Η υστερία είναι κακός σύμβουλος και οδηγεί σχεδόν πάντα σε αδιέξοδο.

Με ποσοστά εμβολιασμού 65% ή 7 εκατ διπλά εμβολιασμένοι και 32% με τριπλή δόση ή 3,4 εκατ στην Ελλάδα η κυβέρνηση αντί να απειλεί και να επιβάλλει πρόστιμα θα έπρεπε να είχε διδαχθεί από τα λάθη και τις αποτυχίες.
Η Omicron ήρθε να αποδείξει ότι τα παραμύθια, τα φανταστικά αφηγήματα και τα ψευδεπίγραφα μηνύματα πλέον δεν περνάνε στην αφυπνισμένη κοινωνία.
Όταν η Omicron κολλάει τους πάντες, ο διαχωρισμός της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους δεν είναι επιστημονικά υποστηριζόμενος αλλά πολιτική επιλογή.
Όμως η πολιτική αυτή επιλογή έχει αποτύχει παταγωδώς και άπαξ και η κυβέρνηση επιμένει στην λάθος πορεία, τότε το αποτέλεσμα θα είναι κόστος και αυξανόμενους θανάτους.
Η κυβέρνηση των 21.000 νεκρών πλέον δεν μπορεί να πείσει, η αναποτελεσματικότητα των μέτρων και η επιμονή στην λάθος πορεία αποδεικνύει ότι υπάρχει πολιτική εμμονή…που βλάπτει σοβαρά την ανθρώπινη υγεία.

bankingnews.gr

 

*Μακάρι να ήταν λάθη.

Η υστερία προκύπτει επειδή δεν προλαβαίνουν να εμβολιάσουν όσους θα ήθελαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου