Breaking

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Θα ειναι σκληρη προταση αλλα το οφειλω στην αληθεια …

Share

Αυτο το αρθρο ειναι το πιο σημαντικο αρθρο απο τα τελευταια 12 χρονια που προσπαθησα να σε ενημερωσω για την πραγματικοτητα του κοσμου μας !

Θα ειναι ενα δυσκολο στην κατανοηση αρθρο γιατι θα πρεπει να δεις πισω απο αυτο χωρις εγω να χρειαστει να δωσω …οσα δεν πρεπει να δωσω !

Για να ειναι πιο ευκολο στην κατανοηση θα πρεπει να κανουμε μαζι καποιος παραδοχες !

Με διαβαζεις τοσα χρονια γιατι ειδες μια διαφορετικη πληροφορια που μιλουσε για το αυριο και αυτο το “αυριο” σου εγινε βιωματικη πληροφορια !

Ερχεσαι σε αυτη την σελιδα γιατι γνωριζεις οτι θα παρεις εναλλακτικη πληροφορηση και οχι αφηγηση απο το κατεστημενο!

Σημερα πλεον ζουμε στην εποχη που απο εδω μεσα εμαθες οτι θα ερθει πριν χρονια !

Σημερα ειμαστε ξεκαθαρα σε ενα πολεμο κατα της ανθρωποτητας , των δικαιωματων της και των ελευθεριων της , σε μια προσπαθεια να αλλαξει το “χτες” σε ενα νεο “αυριο” που ομως θα το επιλεξουν οι υπευθυνοι για τα λαθη του χτες !

Οσα χρονια με διαβαζεις το κανεις γιατι εχεις δει οτι ειμαι ενας ερευνητης (“συνωμοσιολογος”) που ΔΕΝ ασχολειτε μονο με το κοινωνικο φαινομενο ερευνας αλλα εχω δικο μου μονοπατι και ανακαλυψεις που σου εδωσα να δεις και να βιωσεις!

Σου εδειξα κωδικες του εδω , μεσα στο χρονο , πισω και μπρος στο χρονο , στο πεδιο και εξω απο αυτο σε αυτη και σε αλλη διασταση !

Αν ηθελα να κανω χιουμορ θα μπορουσα να πω οτι με διαβαζεις και με εμπιστευεσαι γιατι ειμαι ενας “συγγραφεας”-“ερευνητης”-“μπλογγερ” πολυδιαστατικος …και ακουγεται παρα πολυ αστειο αυτο γιατι για τα αυτια των “αρνητων” της ερευνας , των γραμμικων μαρουλιων απο θερμοκηπιο ειναι σαν να ειπα μολις οτι ειμαι Υπερδιαστατικος Μαλακας!

Ερευνω το παραξενο, το μεταφυσικο (λεξεις ανοητες που τσακωνονται μεσα στο μυαλο μας ενοιολογικα), τον χρονο , της συγχρονικοτες και εν παση περιπτωση θεματα που ΚΑΝΕΙΣ στον κοσμο δεν εχει αγγιξει , εχω δημουργησει δικες μου θεωριες , δικες μου λεξιπλασιες και εχω δικες μου ανακαλυψεις που δεν μοιρασα ποτε !

Το κανω οχι επειδη ειναι η δουλεια μου αλλα επειδη ειναι η πετρια μου , η καταρα μου , το κουσουρι μου , γιατι χωρις αυτο δεν μπορω να βρω νοημα στην ζωη απο μικρο παιδι !

Το κυνηγι της αληθειας , το σκαψιμο να δω τι ειναι αληθεια , καταρριπτοντας τα παντα που με εμαθαν ,αμφισβητωντας τα μεγαλυτερα στανταρ …με εκαναν γελειο για τους περισσοτερους ανθρωπους στην ζωη μου και απολυτα μοναχικο ανθρωπο στις ανακαλυψεις μου !

Οφειλω στην αληθεια ομως να συνεχιζω το δικο μου μονοπατι , με τους δικους μου κανονες και τις ανακαλυψεις μου για αυτο που ολοι εμεις νομιζουμε πραγματικοτητα !

Οφειλω να σκεφτομαι σαν στρατηγος σε μαχη γιατι πρεπει να επιβιωσω εγω και να προστατευσω την οικογενεια μου και τους συναθρωπους μου , δεν οφειλω εξηγηση σε κανεναν για αυτο μιας και αυτο που εγω εχω δει σε αυτη την ψευδαισθηση δεν ειναι ευπεπτο απο το συνολο και δεν εχω το χρονο να εκπαιδευσω ανθρωπους που ειναι σιγουροι οτι ολα οσα τους εμαθαν ειναι και ετσι …και δεν αλλαζουν με τιποτα !

Αρα στην συγκεκριμενη εποχη οφειλω σαν ερευνητης αλλα και απο εμπειρια να βαλω κατω την επιθεση ξανα και ξανα για να βρω αυτο που δεν φαινεται ..!

Ειμαστε εδω και 12 χρονια αυτοι που εδειξαν ενα μελλον οπου  ολοι στην αρχη μας ειρωνευοταν αλλα σημερα ζουν στον κοσμο που προσπαθησαμε να ενημερωσουμε οτι ειναι να ερθει !

Σε αυτο ομως το μονοπατι υιοθετηθηκαν πολλα πραγματα που αν εισαι πραγματικος ερευνητης οφειλεις να τα ερευνησεις ξανα και ξανα ..!

Νομιζω οτι ολα αυτα σαν εισαγωγη ειναι αρκετα για να προχωρησουμε στο κυριος θεμα !

Ακριβως γιατι η ζωη μου ειναι η ερευνα , οπου σωστη ερευνα δεν εχει ορια ουτε φαντασιας ουτε χρονου αλλα ουτε και μοτιβου τον τελευταιο καιρο και μετα απο συγχρονικοτητες ανεξηγητες οδηγηθηκα σε μονοπατια πολυ παραξενα !

Αρχιζω και πιστευω οτι αυτο που ζουμε ..δεν εχει καμια σχεση με την αφηγηση ολων των ερευνητων-συνομοσιολογων του κοσμου! ..Δεν ειναι δηλαδη σωστη η τοποθετηση της αρχης μας , δεν ειναι σωστη η αποδοση των εννοιων μας ,δεν ειναι καν σωστος ο στοχος ως το ποιος ειναι ο εχθρος μας !

Μιλαμε ολοι για μια νεα ταξη πραγματων και βλεπουμε οτι συμβαινουν τα σχεδια που κατα καιρους ειχαμε ολοι ενημερωθει …αλλα δεν τολμησαμε ποτε να αμφισβητησουμε το ιδιο μας ερευνητικο εργο , το δικο μας αφηγημα !

Θεωρω οτι μας παρασυρε και συνεχιζει παγκοσμια να μας παρασερνει η συνεχομενη εξακριβωση των λεγομενων μας και ετσι να μην τολμησουμε ποτε να δουμε αυτη την επιθεση οπως πρεπει , σαν στρατηγοι που πρεπει να σκεφτουν το απιστευτο που μπορει να κανει ο εχθρος , το απιστευτο που μπορει πραγματικα να συμβαινει!

Μαλιστα αν σκεφτουμε την περιπτωση να εχουμε στοχευσει λαθος το ποιος ειναι ο εχθρος τοτε ..ολο το οικοδομημα αμυνας μας καταρρεει και ετσι ειμαστε και εμεις απλα πιονια μιας μεγαλυτερης νοημοσυνης που μας χρησιμοποιησε ωστε να ειμαστε οι “διαφημιστες” μιας καταστασης που ηταν αναποφευκτη να συμβει !

Σου ειπα θα πω οσα πρεπει να πω , δεν το παιζω καποιος η δεν αφηνω κενα για να πειραξω την περιεργεια σου , ειμαι αναγκαστικα στρατηγος για να με προστατευσω εμενα και τους δικους μου ανθρωπους και μεχρι εκει τιποτα παραπανω !

Νομιζω οτι εχουμε μπλεξει πολλυ χειροτερα απο οτι νομιζουμε , απο οτι νομιζουμε εμεις οι “ψεκες” και ειμαστε ολοι μαζι σε μεγαλο κινδυνο , ολη η ανθρωποτητα ειτε γραμμικοι , ειτε ψεκες , ειτε εμβολιασμενοι ειτε μη σε ενα πολυ μεγαλυτερο κινδυνο απο οτι θα μπορουσε να φανταστει το μυαλο του πιο αρρωστημενου συνομοσιολογου στον κοσμο !

Το νομιζω θα μπορουσα να πω οτι ειναι μια συγγραφικη τριπλα για να ξεδιπλωσω ολο αυτο που θελω να σου πω αλλα και να σου ζητησω , …

Δεν θα αναλυσω τιποτα παραπανω σε κανεναν , ουτε καν σε φιλους μου , ουτε καν στην οικογενεια μου , εδω ερχεται το θεμα εμπιστοσυνης που κερδισα στα τοσα χρονια ωστε να με διαβαζουν εκαντονταδες χιλιαδες ανθρωποι !

Πρεπει να ομως να δρασω γιατι ειναι ανγκαστικο να το κανω , ο κινδυνος ειναι και για μενα !

Καθε μερα εχουμε νεκρους , ειτε απο το αφηγημα ειτε απο το μπολι , !

Εχω αναγκη να μαθω , να συλλεξω πολυ πληροφορια απο τους νεκρους οχι του Κοβιντ η με το απο και με ..αλλα απο τους νεκρους της ξαφνικιτηδας !!..

Ειναι ασχημο αυτο που ζηταω το γνωριζω ,κανεις δεν θελει να ξυνει μεγαλες πληγες αλλα εχει και τεραστια σημασια να γινει ..αμεσα !

Χρειαζομαι να γνωριζω στοιχεια απο τους νεκρους συνανθρωπους μας που προφανως θα μας τα δωσουν οι συγγενεις και φιλοι αυτων , χρειαζομαι να γνωριζω ακομα και ιδιοτητες χαρακτηρα , κριτικη χωρις συναισθημα του χαρακτηρα τους η της αλλαγης τους τελευταια , χρειαζομαι να γνωριζω τον τυπο αιματος τους και πολλα ακομα !

Θα μπορουσα να μιλησω για μια δικαιοσυνη που δεν αποδοθηκε αλλα δεν θα το κανω γιατι δεν μπορω να υποσχεθω το αποτελεσμα των ερευνων μου , συνηθως φτανω στο τελος σε οτι και να κανω ..μπορει να αργησω αλλα θα φτασω !

Για να πετυχω τους σκοπους μου πανω στις ερευνες μου συντομα στο ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ θα υπαρχει ενας τομεας που θα τον ονομασω ..ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ..Εκει θα εξηγησω τι ειναι αυτο το κομματι ..οπου δεν θα ειναι η ερευνα που μολις σας εχω γραψει αλλα κοματι του μονοπατιου μου και του παζλ που πλεον ΠΡΕΠΕΙ να λυσω !

Σας ζηταω λοιπον , οσο και δυσκολο αν ειναι να προσπαθησετε να βρειτε ανθρωπους που εχασαν δικο τους ανθρωπο απο την νεα ασθενεια που την ονομαζουμε ΞΑΦΝΙΚΑ και να τους πεισετε η να με φερετε σε επαφη να το κανω εγω ωστε να τους κανω μια δυσκολη συνεντευξη η οποια δεν θα παρουσιαστει ποτε και πουθενα , τα στοιχεια που θα συλλεξω θα ειναι ΜΟΝΟ για την προσωπικη μου ερευνα ..σε ενα προβλημα που ειναι εξαιρετικα μεγαλο και εχει να κανει με ολη την ανθρωποτητα !

Δεν εχουμε το προβλημα που νομιζουμε οτι εχουμε , δεν ειναι το κυριαρχο προβλημα η υποχρεωτικοτητα και οι μαριονετες της νεας ταξης , το προβλημα ειναι πολυ πιο μεγαλο απο οτι μπορουμε να φανταστουμε και θα μπορεσουμε να αμυνθουμε μονο αν καποιος το αποδειξει με οποιο τροπο !

Οποιος αναγνωστης μας εχει χασει εναν δικο του ανθρωπο τον παρακαλω θερμα να αντεξει μια συνεντευξη μαζι μου που δεν θα διαρκεσει πολυ ωρα , μερικες ερωτησεις για τον αγαπημενο του ανθρωπο θα εχουν τεραστια σημασια για ολους μας !

ΕΛΠΙΖΩ με αυτο το αρθρο που ναι μεν ειπα αλλα δεν ειπα και τιποτα να σε εκανα να σκεφθεις αν μιλαω σοβαρα η αν μιλαω ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ !.. Ελπιζω εσυ που με διαβαζεις να εχεις δει οτι δεν ειμαι καποιος που ξεκινησε ενα μπλογκ για να μιλησει για το χομπι του αλλα εχω αφιερωσει την ζωη μου σε αυτο που κανω και οτι δεν ειμαι ευκολα προσδιορισιμος στο που θα φτασω !..

Προσπαθω χωρις να χρησιμοποιησω πληροφορια να σε κανω να καταλαβεις το επειγον και την σοβαροτητα σε αυτο που σου ζηταω …εγραψα πιο πανω και το ξαναγραφω ελπιζω να εχεις δει τοσα χρονια οτι ειμαι Υπερδιαστατικος Μαλακας και οχι ενας Συνωμοσιολογος που ασχολειτε με το κοινωνικο μονο η κανει απλα εκφωνηση του ματς ανθρωποι εναντιων ….ΤΙ;..

Περιμενω τα μηνυματα σας στο katohika@gmail.com η στο https://www.facebook.com/nikolaos.gonos/ Ευχομαι να εχω κερδισει την καρδια σου και οταν μιλαω οπως σημερα να μιλαω μαζι της … !

Stranger..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου