Breaking

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Έτσι μαΣΚΑ-ΤΑντησαν: Με διπλό μουτροπροφυλακτικό

Share

Το κράτος Δικαίου μολύνθηκε από την τρομοκρατία, επιμολύνθηκε από την οικονομική κρίση και έβγαλε γάγγραινα με την πανδημία.

Η γάγγραινα έπληξε την εκτελεστική, τη νομοθετική και τη δικαστική εξουσία και εν συνεχεία διαπέρασε τα εγκεφαλικά κύτταρα της κοινωνίας, η οποία στην πλειοψηφία της βρίσκεται πλέον σε αφασία.

Ήδη προτού εφαρμοσθεί ξανά το κραυγαλέα αντισυνταγματικό μέτρο της πανμασκίας [στη γλώσσα της προπαγάνδας: μάσκα παντού, δηλαδή: μασκαρα/για/δες παντού], οι πολίτες κυκλοφορούσαν με τα μουτροπροφυλακτικά, ακόμη κι όταν ήταν μόνοι τους και έκαναν βόλτα δίπλα στη θάλασσα ή περπατούσαν στον δρόμο.

Τώρα λοιπόν, αν τύχει να συναντήσουν κάποιον πολίτη που τολμά να παρανομεί, έχοντας ακάλυπτο το πρόσωπό του, θα γουρλώνουν και πάλι τα μάτια τους, έτοιμοι να τον κατασπαράξουν για το «ανοσιούργημά» του.

Αφού μετά από δύο σχεδόν χρόνια πανδημίας, η κυβέρνηση του κυρ-Μήτσου κατάφερε να βάλει τα δυο πόδια του Έλληνα σε ένα παπούτσι, δηλ. να του φορέσει διπλό μουτροπροφυλακτικό, πλέον όχι μόνο μέσα στις εκκλησίες, αλλά και στα σούπερ-μάρκετ ή τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αξιώνοντας από αυτόν να εισπνέει αεροστεγώς το εκπνεόμενο διοξείδιο του άνθρακα [πρόβα τζενεράλε για τη θέσπιση προστίμου σε περίπτωση υπέρβασης του ανθρακικού αποτυπώματος;], δεν υπάρχει πλέον απολύτως τίποτε που ο τύραννος πρωθυπουργός και οι λοιποί σαδιστές του ιατροφασιστικού μάπετ σόου του να μη μπορούν να το επιβάλουν στους υπάκουους υπηκόους τους.

Κι όταν μια κυβέρνηση γνωρίζει άριστα ότι είναι σε θέση να χειραγωγεί τους πολίτες προς πάσα κατεύθυνση, τότε το μεν κράτος θυμίζει βασανιστή που δεν διαθέτει ανασχετικούς φραγμούς, ο δε πολίτης μοιάζει με κακοποιημένο τέκνο που, παρότι ξυλοφορτώνεται συστηματικά από τον τυραννικό πατέρα του, δεν βρίσκει τη δύναμη να θέσει τέρμα στην εις βάρος του κτηνωδία.

Το βέβαιον είναι ότι η κακοποίηση των Ελλήνων από τον μητσοτακικό θίασο θα αφήσει ανεπούλωτα τραύματα στην ψυχή τους για πολλά χρόνια. Τα τραύματα αυτά θα προέρχονται όμως και από τον χλευασμό των υπολοίπων χωρών.

Η Ελλάδα, που κάποτε ήταν το λίκνο της δημοκρατίας, κατάντησε το ρεντίκολο της Ευρώπης.

Έτσι λοιπόν μαΣΚΑ-ΤΑντησαν: Με διπλό μουτροπροφυλακτικό! Και έπεται συνέχεια…

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διπλή μάσκα θυμίζει το διπλό προφυλακτικό που χρησιμοποιείται από κάποιους άνδρες, προκειμένου να είναι ασφαλέστερη η ερωτική πράξη και, αντιστοίχως, μειωμένοι οι κίνδυνοι ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης: Αν σπάσει το πρώτο, θα λειτουργήσει εφεδρικά το δεύτερο. Σύμφωνα ωστόσο με κάποιες έρευνες, «στην πραγματικότητα μπορεί να υπάρξουν έως και διπλάσιες πιθανότητες ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης με το διπλό προφυλακτικό, καθώς η τριβή ανάμεσα στα 2 προφυλακτικά μπορεί εύκολα να δημιουργήσει ρωγμές και σπασίματα».

ΔΥΟ ΑΠΟΡΙΕΣ: 1. Αν ο κορωνοϊός περάσει επιτυχώς την πρώτη μάσκα, θα έχει κουραστεί από την υπερπροσπάθεια και θα αναχαιτισθεί επιτυχώς από το τείχος της δεύτερης μάσκας;

2. Αφού η μάστιγα του AIDS δεν έχει εξαλειφθεί, γιατί δεν εισηγούνται οι ειδικοί υποχρεωτική χρήση όχι μόνο ενός αλλά δύο προφυλακτικών, ώστε ο στόχος του “safe sex” να επιτευχθεί με μεγαλύτερη επιτυχία; Η τήρηση αυτού του υγειονομικού μέτρου μπορεί να διασφαλισθεί με χρήση drones που θα εποπτεύουν τις κρεβατοκάμαρες των πολιτών, κατ’ απομίμησιν του οργουελικού 1984.

ΑΙΔΩΣ, ΑΡΓΕΙΟΙ!

ΑΙΔΩΣ, ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ!

ΑΙΔΩΣ, ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου