Breaking

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Ο Β.Πούτιν έθεσε τα όρια: «Η γυναίκα είναι γυναίκα και ο άνδρας, άνδρας - Μέχρι εκεί»



«Στην Ρωσία έχουμε αξίες»

 "Η γυναίκα είναι γυναίκα και ο άνδρας, άνδρας. Οτιδήποτε άλλο είναι σκοταδισμός  και κάποτε πρέπει να αποκτήσουμε μια κοινή λογική", είπε ο Ρώσος πρόεδρος απατώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων.

Κατά την διάρκεια της καθιερωμένης ετήσιας και μαραθώνιας  συνέντευξης Τύπου που έδωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εκτός από θέματα που αφορούν την εξωτερική πολιτική, την ασφάλεια και την ενέργεια έδωσε και άλλες απαντήσει που άπτονται και άλλων θεμάτων όπως η θέση του για την σχετικότητα των φύλων που προωθεί η Δύση.

«Είμαι υποστηρικτής της παραδοσιακής προσέγγισης όπου η γυναίκα είναι γυναίκα και ο άντρας, άντρας»  είπε πιο συγκεκριμένα ο Πούτιν για να συνεχίσει:

«Μια μητέρα είναι μητέρα. Ένας πατέρας είναι πατέρας. Και ελπίζω ότι η κοινωνία μας έχει την εσωτερική αυτή ηθική θωράκιση  που απαιτείται και  που υπαγορεύεται από τις παραδοσιακές και θρησκευτικές αξίες της Ρωσικής Ομοσπονδίας για να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες προκλήσεις».

Ο ίδιος αποκάλεσε την διάκριση  αυτή ως  «βασική και κοινή λογική».

Ο Πούτιν έκανε τις παρατηρήσεις αυτές απατώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με πρόσφατες σχετικές αντιπαραθέσεις για τον προσδιορισμό του φύλου  στη Δύση, και στο πως αυτές έχουν επηρεάσει και τον αθλητισμό με παράδειγμα κάποιον που είναι άντρας, και που στη συνέχεια δηλώνει γυναίκα και αρχίζει να αγωνίζεται στην άρση βαρών.

«Εμείς στην Ρωσία έχουμε μάθει να αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον με σεβασμό. Και τι άλλο σημαίνει αυτό; Σημαίνει επίσης να σεβόμαστε  τα θεμέλια  της παραδοσιακής μας μας κουλτούρας και της πνευματικής μας περιουσίας. Όλοι οι λαοί της Ρωσικής Ομοσπονδίας, και θέλω  να τονίσω, όλοι τους έχουν μια συγκεκριμένη  εσωτερική ηθική προστασία έναντι αυτού του σκοταδισμού που μόλις αναφέρατε», δήλωσε ο Ρώσος ηγέτης, αναφερόμενος στο δυτικό φαινόμενο της ρευστότητας των δύο φύλων, για να συμπληρώσει:

«Αν κάποιος σκέφτεται ότι μια γυναίκα και ένας άντρας είναι το ίδιο πράγμα, είναι ευπρόσδεκτοι στη  γνώμη τους αυτή , αλλά νομίζω  ότι κάπου θα πρέπει να υπάρξει και μια κοινή λογική».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου