Breaking

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Επτά ερωτικές εμπειρίες που κάθε άνθρωπος πρέπει να ζήσει στη ζωή του

sex11

Το σεξ είναι κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή ενός άντρα κι αυτό πρέπει να το γνωρίζει ο ίδιος έτσι ώστε να του δίνει την απαραίτητη σημασία και να μην το παραμελεί γιατί τον επηρεάζει πολύ ψυχολογικά και υποχθόνια.

Στη ζωή του ένας άντρας πρέπει να δοκιμάσει πολλές εμπειρίες στο σεξ μιας και αυτό θα του ανοίξει το μυαλό και θα τον κάνει να καταλήξει σε τι του αρέσει και τι προτιμά στο κρεβάτι.

Αυτές είναι οι εμπειρίες που μαζέψαμε, σύμφωνα πάντα με την άποψη μας, έτσι ώστε να δεις αν τις έχεις κάνει κι αν δεν τις έχεις κάνει τότε να δεις αν θα σου άρεσε να τις κάνεις. Είναι εμπειρίες που σου μένουν στο μυαλό και στην καρδιά.

Δες ποιες είναι:

  • Το σεξ του αποχωρισμού… Δε θα την ξαναδείς ποτέ ξανά γιατί χωρίζετε. Σας μένει όμως ελεύθερη μία ωρίτσα για να περάσετε μαζί οπότε αντί να τσακωθείτε για ακόμη μία φορά και να καταλήξετε να κατηγορείτε ο ένας τον άλλο κάντε σεξ και θα είναι το καλύτερο της ζωής σας.
  • H στάση που δε θα κάνεις ποτέ ξανά… Θυμάσαι τότε που είχες δει εκείνη τη στάση σε ένα διαβολεμένο site και είχες προσπαθήσει να την κάνεις; Θυμάσαι υποθέτουμε ότι εσύ κατέληξες με λουμπάγκο και εκείνην έκανες καμιά ώρα να την ξεμπλέξεις. Είναι αυτό ακριβώς το σεξ που θέλεις να διαγράψεις με συνοπτικές διαδικασίες. Δε βαριέσαι; Όλα για τον άνθρωπο είναι!
  • To αμήχανο της πρώτης φοράς.. Και δεν εννοούμε φυσικά της πρώτης πρώτης φοράς που έχασες την …παρθενιά σου αλλά κάθε πρώτη φορά με μια νέα σύντροφο ή παρτενέρ. Και ξέρεις γιατί είναι σημαντικό; Γιατί πολύ απλά από ένα σημείο και μετά που εσύ θα έχεις μία σταθερή σχέση ή ίσως να έχεις παντρευτεί θα το νοσταλγείς και δυστυχώς δε θα το έχεις.
  • Το σεξ που για πρώτη φορά ξέρεις τι κάνεις.. Για άλλον μπορεί η δεύτερη φορά να ήταν η αποκάλυψη για άλλον η 10η και για άλλον η 50ή! Όποια και αν ήταν για σένα η πρώτη φορά που πραγματικά ένιωσες ότι ήξερες να κάνεις σεξ η στιγμή που το συνειδητοποιείς και νιώθεις ο βασιλιάς του κόσμου είναι ένα συναίσθημα τόσο ανεκτίμητο όσο και το ίδιο το σεξ.
  • Χωρίς καμία δέσμευση.. Είναι εκείνο το βράδυ που είχες πιει λίγο παραπάνω και βρέθηκε μπροστά σου πιο έτοιμνη από ποτέ και παρασύρθηκες από τη γοητεία μιας άγνωστης ή είναι εκείνη την περίοδο της ζωής σου που αισθανόσουν κάπως και ενέδωσες στο μαρκάρισμα της παιδικής σου φίλης που ήθελε πάντα να κάνετε σεξ. Σε όποια περίσταση κι αν είναι σίγουρα θα είναι έντονο γρήγορο και μάλλον…μοναδικό! Γι\’ αυτό αξίζει.
  • Μετά από καυγά Eίναι ακριβώς αυτό που νιώθεις ότι την άλλην την μισείς και δε θέλεις να την βλέπεις ούτε ζωγραφιστή αλλά μέσα στα νεύρα σου την αρπάζεις και κάνετε το καλύτερο και πιο άγριο σεξ της ζωής σου. Όποιος δεν έχει κάνει το συγκεκριμένο είδος σεξ μάλλον δεν ξέρει τίποτα!
  • To πρωινό που σε κάνει να αργείς στη δουλειά Είναι εκείνες οι φορές που απλά χουζουρεύεις και εκείνη αρχίζει να σε χαιδεύει και να σε φιλάει με αποτέλεσμα εσύ σιγά σιγά να παραδίνεσαι άνευ όρων και να καταλήγετε ένα… κουβάρι πριν καλά καλά το καταλάβεις! Τελικά απλά καταλήγεις να αργήσεις στο πρωινό meeting και να σε κοιτάει ο διευθυντής σου με μισό μάτι. Ε για μία φορά δε χάλασε ο κόσμος. Το θέμα είναι να μη γίνει συνήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου