Breaking

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Με νυχτερινή τροπολογία κάνουν την Ε.Υ.Π. “Μητσοτακικό μαγαζί”! Με υποχρεωτική μετάταξη διώχνουν τους μη αρεστούς και τους στέλνουν σε αστυνομικές υπηρεσίες.

Share

edolio5 team

Μετατάξεις έρχονται από την ΕΥΠ προς την Ελληνική Αστυνομία με τροπολογία που κατατέθηκε εκπρόθεσμα την Παρασκευή και οδεύει για άμεση ψήφιση προξενώντας σφοδρές αντιδράσεις των υπαλλήλων της.

Αναβρασμός επικρατεί στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) μετά την κατάθεση χτες τροπολογίας που προωθεί μετατάξεις προσωπικού στην Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με συνδικαλιστικούς παράγοντες του Συλλόγου Εργαζομένων της ΕΥΠ, στόχος της εν λόγω τροπολογίας που κατατέθηκε «σε άσχετο νομοσχέδιο βράδυ Παρασκευής» είναι η «απαλλαγή της υπηρεσίας από στελέχη διαφορετικού πολιτικού προσανατολισμού από αυτόν της κυβέρνησης».

Ουσιαστικά γίνεται λόγος για «απαλλαγή από τους ανεπιθύμητους που είχαν μεταφερθεί μάλιστα», όπως τονίζεται, σε ειδικό τμήμα.

Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση για το Άρθρο 10 με την «αξιολογούμενη ρύθμιση επιδιώκεται ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού Ελληνικής Αστυνομίας με μετάταξη σε αυτήν έμπειρου πολιτικού προσωπικού που διαθέτει απαραίτητη τεχνογνωσία που άπτονται της αποστολής της, όπως συλλογή και ανάλυση πληροφοριών, σχετικών πρόληψη απειλών από εγκληματική δράση ατόμων και ομάδων».

edolio5.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου