Breaking

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

«Τι στο δι@ολο ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ;;;»! Εικόνες ΤΡΟΜΟΥ μέσα από «ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ» ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Share

Στήνονται όλα στον δυτικό κόσμο! Μοιάζουν με τρελοκομεία χώροι που έχουν μετατραπεί ειδικά για τον COVID…

Πλάνα που φέρονται να γυρίστηκαν μέσα σε ένα ιδιότυπο «στρατόπεδο» συγκέντρωσης Covid-19 στον Καναδά δείχνει ιατρικούς εργαζομένους να προσπαθούν να ηρεμήσουν έναν άνδρα που έχει «φλιπάρει» μετά από κράτηση αρκετών ημερών.

Το βίντεο φαίνεται να έχει μαγνητοσκοπηθεί από άλλον κρατούμενο σε ένα ξενοδοχείο που φέρεται να έχει μετατραπεί σε αυτοσχέδιο κέντρο κράτησης και καραντίνας Covid-19.

«Δεν ξέρω καν πότε θα φύγω από εδώ. Δεν έχω διαπράξει ποτέ ούτε ένα καταραμένο έγκλημα», λέει ο κρατούμενος σε μια ομάδα εργαζομένων που είναι ντυμένοι με ιατρικές ρόμπες, μάσκες προσώπου και ασπίδες.

«Όχι, δεν είσαι εγκληματίας, δεν είναι αυτό», ακούγεται να λέει ένας εργάτης στον εξοργισμένο άντρα.

«Τότε τι στο δι@ολο συμβαίνει εδώ; Έκανα τρία τεστ. Έχω το δικαίωμα να γνωρίζω πότε θα έρθουν [τα αποτελέσματα] του τεστ μου. Είμαστε στην τρίτη μέρα», λέει ο κρατούμενος.

Ο θυμωμένος άνδρας παραπονέθηκε επίσης για την ποιότητα του φαγητού στις εγκαταστάσεις, λέγοντας: «Τρώω σκ@τ@. Δεν έχω καν ευκαιρία να διαμαρτυρηθώ. Πήρα ένα χάλια σάντουιτς σήμερα το απόγευμα».

Το βίντεο ολοκληρώνεται με τον άνδρα να παραπονιέται στους εργαζόμενους ότι του φέρονται άσχημα, λέγοντας: «Μου φέρεστε χάλια. Μας φέρεστε σε όλους πολύ άσχημα».

Επιπλέον, μία Καναδή μητέρα, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αποκάλυψε πως οι Καναδοί αναγκάζονται να μπουν σε υποχρεωτική καραντίνα από την κυβέρνηση μετά την άφιξή τους από ταξίδια στο εξωτερικό.

Η Tiffany Gaura έχει κλειδωθεί σε ένα δωμάτιο καραντίνας με τις δύο κόρες της στο Westin Airport Hotel στο Κάλγκαρι, αφού επέστρεψε από ένα ταξίδι εργασίας στην Αίγυπτο.

«Η κυβέρνηση του Καναδά μετέτρεψε ολόκληρο το ξενοδοχείο σε μια «ασφαλή τοποθεσία καραντίνας», εξήγησε η μητέρα σε μια πρόσφατη ανάρτησή της στο Facebook.

Δείτε και αυτό το βίντεο! Ετοιμάζουν μεγάλη ιστορία για τους ανθρώπους!

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου