Breaking

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΟΜΒΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ: ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Ο ΜΑΖΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ. ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

kierzek

Ρεπορτάζ: Εφημερίδα Μακελειό

Στην Γαλλία που αντιμετωπίζει κι αυτή ανάλογα προβλήματα με τα δικά μας στο μέτωπο της πανδημίας και των ολοκληρωτικών μέτρων που ο Μκαρόν – ο σύζυγος της φημολογούμενης ως …τρανσέξουαλ γιαγιάς Μπριζίτ Μακρόν με το πραγματικό όνομα Ζαν Μισέλ Τρονιέ- τις τελευταίες ώρες το θέμα που συζητείται έχει να κάνει με τη συνέντευξη που έδωσε εκεί ένας κορυφαίος γιατρός. Μια συνέντευξη πραγματική βόμβα διότι αμφισβητεί ευθέως το επίσημο αφήγημα που ακολουθούν και παπαγαλίζουν ο Κούλης, ο Μακρόν και οι όμοιοί τους ως υποτακτικοί των ξένων κέντρων και συμφερόντων όπως ο Μπιλ Γκέιτς και ο σκοτεινός δόκτωρ Μένγκελε Αντ. Φάουτσι που θέλουν να επιβάλλουν -με πρόσχημα και με τον φόβο της πανδημίας- παγκόσμια οικονομική και κοινωνική δικτατορία.

Είναι μια συνέντευξη η οποία αν και δόθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες και συστημικές εφημερίδες της Γαλλίας την Figaro, στην Ελλάδα οι παπαγάλοι και τα μέσα ενημέρωσης που σιτίζονται από το καθεστώς του Κούλη έχουν φροντίσει φυσικά να την κρύψουν. Να την εξαφανίσουν. Στην Γαλλία τουλάχιστον υπάρχει ακόμη το δικαίωμα της άλλης άποψης και του δημόσιου διαλόγου και μάλιστα σε επιστημονικό επίπεδο που εδώ έχει απαγορευτεί πλήρως. Και όχι μόνο αυτό. Με το κλίμα διώξεων που έχουν επιβάλλει οι εδώ κυβερνώντες, είναι απολύτως βέβαιο ότι εάν τα έλεγε αυτά εδώ στην Ελλάδα θα του είχαν στείλει τον …εισαγγελέα, όπως ήδη κάνουν σε όποιους σηκώνουν ανάστημα και τους πάνε κόντρα στα σχέδια και τις μεθοδεύσεις τους. Αυτά συμβαίνουν στην Κολομβία των Βαλκανίων…

Ζεράλντ Κίρζεκ είναι ένας από τους πιο γνωστούς γιατρούς στην Γαλλία ο οποίος μάλιστα ασχολείται με το ιατρικό ρεπορτάζ και διευθύνει την μεγαλύτερη ιατρική ιστοσελίδα στην χώρα του. Χωρίς να δηλώνει αντιεμβολιαστής αλλά και χωρίς περιστροφές τονίζει ότι είναι λάθος ο μαζικός εμβολιασμός του πληθυσμού, όπως επίσης και ότι είναι λάθος απόφαση το πιστοποιητικό εμβολιασμού που επιβάλλουν η μία χώρα μετά την άλλη. Και εξηγεί ότι είναι αποφάσεις που έχουν ληφθεί για πολιτικούς λόγους και για περιορισμό των ελευθεριών των ανθρώπων και όχι για επιστημονικούς λόγους.

Ο Kierzek στη συνέντευξή του τονίζει ότι εδώ και 20 μήνες γνωρίζουμε ότι οι ομάδες κινδύνου είναι: “οι άνω των 65 ετών και κατά μείζονα λόγο οι άνω των 80 ετών, αλλά και οι παχύσαρκοι ασθενείς αφού σχεδόν 1 στους 2 νοσηλευόμενους ασθενείς είναι υπέρβαρος. Κι επίσης γνωρίζαμε ότι περισσότερο από το 93% των ασθενών με κόβιντ είναι άνω των 65 ετών και η διάμεση ηλικία θανάτων είναι τα 85 έτη….”. Και υπογραμμίζει:

Το πιστοποιητικό εμβολιασμού δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά αυτούς που είναι σε κίνδυνο, ούτε επηρεάζει την εξέλιξη της πανδημίας και αρκετοί πιστεύουν ότι ο μαζικός εμβολιασμός εν μέσω πανδημίας ειναι λάθος, γιατί ευνοεί τις μεταλλάξεις και εμποδίζει την φυσική νόσηση. “

Ο ίδιος πιστεύει ότι “είναι άχρηστο να προχωράς σε εμβολιασμούς χωρίς να στοχεύεις άτομα που κινδυνεύουν από σοβαρή νόσηση….Το εμβόλιο δεν εμποδίζει τη μετάδοση του ιού, όπως καταλάβαμε με αυτό το πολλοστό κύμα θετικών κρουσμάτων παρά την ευρεία εμβολιαστική κάλυψη. Επομένως, μπορούμε να αναρωτηθούμε για το ζήτημα της διατήρησης αυτού του πάσου υγείας ή εμβολιασμού, καθώς δεν αποτρέπει την μόλυνση και επομένως δεν προστατεύει. Ο μόνος στόχος ήταν να ωθήσει τους Γάλλους να εμβολιαστούν, κάτι που πέτυχε….”.

Σημαντική είναι και αυτή η διαπίστωσή του:

Είναι άδικο να θεωρούμε τους ανεμβολίαστους ως υπεύθυνους για τον υπερπληθυσμό των νοσοκομειακών υπηρεσιών. Είναι οι πολιτικές μας εδώ και πολλές δεκαετίες που έχουν εξαθλιώσει το νοσοκομείο και το σύστημα υγείας….Είναι εύκολο να κατηγορήσουμε για όλα τους ανεμβολίαστους ή τον Covid….

Δεν υπάρχει λόγος για μένα αυτός ο εμβολιασμός να είναι υποχρεωτικός. Το ποσοστό θνησιμότητας είναι 0,1% και επομένως δεν συγκρίνεται με άλλες ασθένειες που απαιτούν υποχρεωτικό εμβολιασμό….

Δυστυχώς, γινόμαστε μάρτυρες υπερβολικού ζήλου ή επίδειξης αδικαιολόγητων μέτρων και των βαριών συνεπειών τους στη συμβίωση και την οικονομική δραστηριότητα. Πώς η απαγόρευση πώλησης αλκοόλ εμποδίζει την κυκλοφορία του ιού; Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας εορταστικής συγκέντρωσης και μιας εκλογικής συγκέντρωσης; …”

Κατά τον κορυφαίο γιατρό “οι αποφάσεις είναι κυρίως πολιτικές παρά επιστημονκές. Ο πρόεδρος Μακρόν , όπως και άλλοι ηγέτες, πρέπει οπωσδήποτε να δείξουν ότι αναλαμβάνουν δράση. Το εμβόλιο, που παρουσιάζεται ως πανάκεια, είναι μια απλή, μετρήσιμη απάντηση (συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας) ακόμη και αν είναι εξαιρετικά ακριβό και τελικά εις βάρος των θεμελιωδών και μακροπρόθεσμων μεταρρυθμίσεων (νοσοκομεία κ.λπ.). Ωστόσο, καθιστά δυνατή την αποφυγή πολιτικών μέτρων που οι Γάλλοι δεν θα δέχονταν πλέον, όπως ο περιορισμός ή η απαγόρευση κυκλοφορίας. Ο Πρόεδρος Μακρόν κατάλαβε ότι ήταν απαραίτητο «ταυτόχρονα» να προστατεύσει με το εμβόλιο και να κάνει τα πάντα για να « σταματήσει να εξοργίζει τους Γάλλους “

Ο πατέρας του Ζεράλντ Κίρζεκ ήταν ένας εργάτης τόρνου που έγινε σύμβουλος διαχείρισης αφού πέρασε το απολυτήριο σε ηλικία 28 ετών, και η μητέρα του ήταν γραμματέας στην εκπαίδευση.
Αφού σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Saint-Étienne, έκανε την πρακτική του άσκηση το 1998 και στη συνέχεια επέλεξε την ειδικότητα της δημόσιας υγείας στο Παρίσι. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις επιστήμες υγείας και τις κοινωνικές επιστήμες με ειδίκευση στη δημόσια υγεία, κρατικού διπλώματος ιατρικής, μεταπτυχιακού διπλώματος αναισθησιολογίας, διπλώματος ιατρικής καταστροφών και διπλώματος ιατρικής επειγόντων περιστατικών. Είναι κάτοχος DEA στο ιατρικό δίκαιο (Πανεπιστήμιο Montpellier I) και διδακτορικού διπλώματος στο ιδιωτικό δίκαιο και τις ποινικές επιστήμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου