Breaking

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Αύξηση στις πωλήσεις αντιεμετικών φαρμάκων μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Share

Κατακόρυφη αύξηση σημειώνουν οι πωλήσεις αντιεμετικών σκευασμάτων μετά τις αποκαλύψεις για τον παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλο, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Φαρμακευτικός Σύλλογος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, χιλιάδες πολίτες που πληροφορήθηκαν για την δραστηριότητα του παρουσιαστή εμφάνισαν από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα έντονα συμπτώματα ναυτίας, με αποτέλεσμα να αναζητήσουν το πλησιέστερο φαρμακείο.
.
«Πραγματικά δεν μπορούσαμε να εξηγήσουμε την ξαφνική κοσμοσυρροή» είπαν φαρμακοποιοί. «Μετά μας εξήγησαν τι έκανε και αμέσως καταλάβαμε.»
Αηδιασμένοι δηλώνουν και οι γυμνοσάλιαγκες της χώρας

Αηδιασμένοι με τον παρουσιαστή εμφανίστηκαν και οι γυμνοσάλιαγκες της χώρας, σε δηλώσεις τους μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις.

«Ξέρουμε ότι εσείς οι άνθρωποι μας θεωρείτε γλοιώδη και σιχαμερά όντα, ειδικά όσοι έχετε τύχει να μας πατήσετε ξυπόλητοι, αλλά θα συμφωνήσετε ότι αυτοί που ανεβάζουν βίντεο της συντρόφου τους σε πορνογραφικά σάιτ είναι άπειρα πιο σιχαμεροί από μας» είπε εκπρόσωπος των μαλακίων, προσθέτοντας ότι όταν πληροφορήθηκε για τις αποκαλύψεις «μια αναγούλα την ένιωσα, είναι αλήθεια».

tovatraxi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου