Breaking

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

«Βόμβα» Π.Κουρουμπλή: «Πνίγηκαν άνθρωποι από την κακή ροή του οξυγόνου – Είναι δολοφονία»!


Share

«Βόμβα» έριξε ο -πλέον- ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος μετά τους χθεσινούς χαρακτηρισμούς περί «δολοφόνους», κατήγγειλε ότι στα νοσοκομεία «πνίγηκαν άνθρωποι από την κακή ροή οξυγόνου»!

Ο Π.Κουρουμπλής αναφέρθηκε στην μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα και είπε ότι μας λέει ξεκάθαρα ότι «χάθηκαν άδικα τουλάχιστον 7.500 άνθρωποι».

Μάλιστα συνέχισε τονίζοντας ότι αυτοί οι 7.500 άνθρωποι χάθηκαν λόγω της υποστελέχωσης του ΕΣΥ (να θυμίσουμε ότι εκτός των άλλων η κυβέρνηση έβγαλε σε αναστολή 7.000 ανεμβολίαστους υγειονομικούς).

«Όταν μέσα σε ένα νοσοκομείο ανατίθεται η ευθύνη να φροντίζουν ανθρώπους διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με ΜΕΘ, ξέρετε τι συνέβη; Αν αυτό δεν είναι δολοφονία; Το λέω εγώ και όποιος θέλει ας πάει στον εισαγγελέα, πώς πεθαίναν οι άνθρωποι εκεί;», είπε χαρακτηριστικά ο Π.Κουρουμπλής.

Να υπενθυμίσουμε ότι χθες, ο Αλέξης Τσίπρας διέγραψε τον Παναγιώτη Κουρουμπλή για τις δηλώσεις που έκανε στη Βουλή και με την οποία κατηγορούσε την κυβέρνηση για «δολοφονίες».

Όσον αφορά στη διαγραφή του από τον Αλέξη Τσίπρα, είπε: «Ε, με διέγραψε. Είναι δικαίωμα του αρχηγού. Δεν ήρθα εδώ για να κλαψουρίσω επειδή με διέγραψε ο κ. Τσίπρας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου