Breaking

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Πύρινος ο καθηγητής Κ.Φαρσαλινός: «Μας κοροϊδεύουν εδώ και μήνες – Κάποιοι συντηρούν το αφήγημα ή είναι παντελώς ανίκανοι»

Κωνσταντίνος Φαρσαλινόςς

Στη μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των υγειονομικών, η οποία έγινε την Κυριακή στο Πάρκο Ελευθερίας στην Αθήνα, συμμετείχε ο γιατρός και ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών, Κ.Φαρσαλινός.
Ο Κ.Φαρσαλινός ήταν ένας από τους τελευταίους ομιλητές και τόνισε χαρακτηριστικά «κάποιοι μας κοροϊδεύουν εδώ και μήνες διότι τείχος ανοσίας έχει αποδειχθεί ότι είναι ανύπαρκτο και αυτά τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν έχουν καμία σχέση με τα εμβόλια ιλαράς, ερυθράς και των υπολοίπων ιογενών παιδικών  λοιμώξεων που έχουν σχεδόν εξαφανίσει τους ιούς».

Και καταγγέλλοντας ότι «λαμβάνουν μέτρα που καταστρέφουν την κοινωνία», σημείωσε: «Συμβαίνει τώρα ότι και τον Μάρτιο του 2020. Με τη διαφορά ότι τώρα έχουμε εκατομμύρια άνοσους, και από τη νόσο και από τα εμβόλια. Για να συμβαίνει αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά, κάποιοι μας κοροϊδεύουν, κάποιοι συντηρούν το αφήγημα ή είναι παντελώς ανίκανοι…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου