Breaking

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!! Στρατηγοί ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ για τον COVID – Απειλούν με διετή φυλάκιση τους ανεμβολίαστους

 

Share

Πώς το σχολιάζουν τα ελληνικά ΜΜΕ! Εκεί γίνεται η αρχή – Το αποκαλυπτικό άρθρο του el.gr που είχε ειδοποιήσει πως αυτό θα συμβεί… ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Όπως μόνο το el.gr αποκάλυψε, ανακοινώθηκε από την Γλασκώβη μια «στρατιωτικού τύπου εκστρατεία» για να κινητοποιήσει τρισεκατομμύρια δολάρια μετρητά, από τον ιδιωτικό τομέα, για να «σώσει τον πολύτιμο πλανήτη μας».

Αυτή η εκστρατεία δείχνει να ξεκινά στην Ευρώπη με την Γερμανία (μαζί με την Πορτογαλία και όσες χώρες έπονται) να δημιουργεί μία TASK FORCE για την πανδημία με επικεφαλής έναν ΣΤΡΑΤΗΓΟ!!! Η νέα ομοσπονδιακή κυβέρνηση θέλει να φέρει σε λειτουργία τη νέα ομάδα κρίσης του κορωνοϊού «το συντομότερο δυνατό».

«Στην κορυφή θα είναι ένας Γερμανός στρατηγός», είπε ο πρόεδρος του FDP και διορισμένος υπουργός Οικονομικών, Κρίστιαν Λίντνερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Süddeutsche Zeitung», πρόκειται για τον υποστράτηγο Κάρστεν Μπρόιερ. Ο Breuer είναι επικεφαλής της Διοίκησης Εδαφικών Καθηκόντων της Bundeswehr, η οποία είναι υπεύθυνη για τη συνεργασία μεταξύ στρατιωτικών δυνάμεων και πολιτικών οργανώσεων, από το 2018. Από το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού στη Γερμανία, λένε οι ειδικοί της Bundeswehr, ο 56χρονος “πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα”, ειδικά εν όψει του κύματος αιτημάτων διοικητικής βοήθειας που έχουν φτάσει στη Bundeswehr.

Την είδηση σχολιάζουν και ΕΛΛΗΝΙΚΑ μέσα ενημέρωσης, τα οποία έχουν αφήσει πίσω τους τις δήθεν ευαισθησίες περί ανάμειξης στρατιωτικών στα της Πολιτείας και αποδέχονται με χαρά το γεγονός!

Όπως είπαν σε τηλεοπτικό σταθμό χαμογελώντας: «Ο στρατηγός θα ρυθμίζει κεντρικά όλες τις ενέργειες για την πανδημία, ακολουθώντας το παράδειγμα της Πορτογαλίας. Πιστεύουν πως ένα Στρατηγός μπορεί να βάλει τα πράγματα σε τάξη, προκειμένου να μην ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ».

«Επιπλέον έχουμε την κουβέντα της υποχρεωτικότητα του εμβολίου», προσέθεσε ο δημοσιογράφος και συνέχισε: «Δεν σας λένε εάν θα γίνει, αλλά ΠΟΤΕ θα γίνει. Οι Γερμαοί συνταγματολόγοι λένε πως είναι συμβατό με το Σύνταγμα κάτι τέτοιο και μία ποινή που προτείνουν, για όσους δεν δεχτούν να κάνουν το εμβόλιο, θα είναι όπως εκείνη όσων οδηγούν μεθυσμένοι με ΥΨΗΛΟΤΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ Ή ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΕΧΡΙ ΔΥΟ ΕΤΗ (σ.σ. ΕΔΩ το άρθρο του el.gr για την Αυστρία)».

Η μία δημοσιογράφος τα έχασε: «ΚΑΙ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ;;;».

Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!

Επομένως στη φυλακή όποιος, όχι μόνο δεν εμβολιάζεται αλλά και όποιος δεν κάνει τη δόση του, καθώς θα θεωρείται ανεμβολίαστος !!!

Δείτε από το 2.00:

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ, για μία στρατιωτικού τύπου παγκόσμια εκστρατεία για την αλλαγή του πλανήτη και της παγκόσμιας κοινωνίας:

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου