Breaking

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Ξεσπά ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ στην Ευρώπη!!! Θα πάρουν στο ΚΥΝΗΓΙ τους πολιτικούς, ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ για τον COVID

Share

Κοινές οι εντολές των διεθνιστών!!! Προ των πυλών, κατά τα φαινόμενα, τσουνάμι αποκαλύψεων… Μόνο στο el.gr το ρεπορτάζ «ΒΟΜΒΑ» από την Γερμανία…

«Σεισμός» από την Γερμανία με την οργή να μεγαλώνει για όσα αποκαλύπτονται σε σχέση με την διαχείριση του COVID και των εμβολίων.

Ο επικεφαλής αναλυτής για την εφημερίδα «BILD», Filipp Piatov, αποκάλυψε πως σε νοσοκομεία της Γερμανίας ΑΛΛΟΙΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, καταγράφοντας ως ασθενείς με COVID τους πάντες, ανεξαρτήτως αν βρίσκονταν στο νοσοκομείο με άλλη ασθένεια, και ως εκ τούτου έλεγαν στον κόσμο πως οι αριθμοί COVID είναι υψηλοί και για αυτό ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ»!

Η καταγγελία μοιάζει με την αποκάλυψη που είχε κάνει ο Σωτήρης Τσιόδρας πως στην Ελλάδα, όσοι πεθαίνουν από ή με COVID, τους καταγράφουν ως θύματα COVID, ανεξαρτήτως αν ο θάνατός τους οφειλόταν σε άλλη αιτία.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!!! Τα ίδια συμβαίνουν και στην Ελλάδα, δεδομένου πως όλες οι κυβερνήσεις ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ;;; Όλα δείχνουν πως βρισκόμαστε προ μεγάλου κύματος αποκαλύψεων!

Ανέφερε μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της BILD:

«Αυτοί οι αριθμοί νοσηλειών -άνθρωποι, οι οποίοι μπήκαν στο νοσοκομείο με ή λόγω κορωνοϊού- ΑΛΛΟΙΩΘΗΚΑΝ.

Τόσο ωμά πρέπει να το πούμε δυστυχώς!

Κανονικά έπρεπε να καταμετρηθούν μόνο ασθενείς που βρίσκονταν στο νοσοκομείο με COVID!

Γεγονός είναι όμως πως πολλά γερμανικά κρατίδια καταμέτρησαν στους ασθενείς με COVID, άτομα, τα οποία βρίσκονταν στο νοσοκομεία λόγω μίας άλλης ασθένειας, αλλά, όλως τυχαίως, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Το πρόβλημα είναι πως, με βάση αυτούς τους (αλλοιωμένους) αριθμούς, πάρθηκαν μέτρα.

Αυτό σημαίνει πως ειπώθηκε στους ανθρώπους πως οι αριθμοί ανεβαίνουν στα νοσοκομεία εξαιτίας του COVID και για αυτό πρέπει να σκληρύνουμε τα μέτρα και οι πολίτες υπάκουσαν.

Και τώρα μαθαίνουμε πως μετρούσαν ως COVID οτιδήποτε και πως οι αριθμοί παρουσιάζονταν τεχνηέντως ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΙ. Οι αριθμοί παρουσιάστηκαν αυξημένοι και για αυτό τα μέτρα έγιναν ακόμα πιο σκληρά».

Δείτε το βίντεο που θα ξεσηκώσει ΘΥΕΛΛΑ:

el.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου