Breaking

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

«Είστε επαγγελματίες διανομείς ΨΕΥΔΟΥΣ»! ΧΑΜΟΣ στον «αέρα» με διατροφολόγο! Ειρωνείες για τη βιταμίνη D [ΒΙΝΤΕΟ]

diatrofologos

Ιδιαίτερα «θερμός» ήταν ο διάλογος ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τον διατροφολόγο, Αντώνη Πουλτουρτζίδη, στην πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Το «μπαρουτιασμένο» κλίμα φάνηκε από νωρίς, με τους παρουσιαστές της εκπομπής να προσφωνούν «θεματοφύλακα του Συντάγματος» τον διατροφολόγο και τον δεύτερο να απειλεί ακόμα και με μηνύσεις.

«Τι ψεύδη είναι αυτά που λέτε; Είστε επαγγελματίες διανομείς ψεύδους. Τα θεματοφύλακας της υγείας, του συντάγματος και της δημοσιογραφίας κρατήστε τα για εσάς. Αυτά είναι μηνύσιμα. Να προσέχετε.», απάντησε με τους δημοσιογράφους του ΑΝΤ1 άρον άρον να προχωρούν σε ανάκληση των λεγομένων τους.

Ο έντονος διάλογος ωστόσο συνεχίστηκε καθόλη τη διάρκεια της 14λεπτης σύνδεσης, με τους παρουσιαστές να ρωτάνε επίμονα τον διατροφολόγο αν «πιστεύει στον κορωνοϊό κι αν είναι υπέρ των εμβολίων».

«Με καλέσατε για να κηρύξω πόλεμο; Με τι αποδεικτικό με φωνάζετε για να μιλήσω για το άρθρο 120; Μην συμπεριφέρεστε ανεύθυνα σε εποχές που διασωληνώνονται άνθρωποι στους διαδρόμους και πεθαίνουν από βακτήρια και στήνεται πάρτι ψεύδους.

Ο δυνητικά ασθενής ο μόνος τρόπος για να υποχωρήσει ο ιός είναι να μπορέσει να ανοσοδιεγερθεί και ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτός είναι η σωστή διατροφή και η κάλυψη με προβιοτικά όσο αφορά τη λεμφοπενία που προκύπτει από την ανοσοκαταστολή».

Ακολούθησε επίθεση από πλευράς των παρουσιαστών:

«Κάνουμε εμβόλια. Γιατί αν εσείς μας λέτε μην κάνετε τα εμβόλια και πάρτε βιταμίνη D για να θωρακίσετε τον οργανισμό σας είναι σαν να λέτε μην κάνετε εμβόλιο. Είστε υπέρ του εμβολίου ή κατά;».

Η κουβέντα στη συνέχεια πήγε σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους και “ειδικούς” που με βαρύτατους και καθημερινούς χαρακτηρισμούς κατά των ανεμβολίαστων συμβάλλουν στον διχασμό που έχει επιτευχθεί τους τελευταίους μήνες.

«Είστε υπέρ αυτού που είπε ο Γεροτζιάφας ότι είναι ηλίθιοι και βλαμμένοι; (σ.σ. οι ανεμβολίαστοι). Είστε υπέρ των δημοσιογράφων σε άλλα κανάλια τους αποκαλούν “δολοφόνους”, βλάκες” και “ηλίθιους”; Τα έχετε ακούσει; Προκλήθηκε λοιπόν διχασμός;», τόνισε σε έντονο ύφος ο διατροφολόγος.

«Η αρρώστια πως θα αντιμετωπιστεί; Με την διατροφή και τη βιταμίνη D που ισχυρίζεστε εσείς; Και βρέθηκε ένας διατροφολόγος από την Ελλάδα να λύσει το πρόβλημα της πανδημίας;», είπαν σε άλλο σημείο οι παρουσιαστές :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου