Breaking

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

«Βόμβα» Lancet: Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό στους ανεμβολίαστους – Έως και 251 φορές μεγαλύτερο ιικό φορτίο

Share

To έγκριτο ιατρικό περιοδικό Lancet «καταρρίπτει» το κυρίαρχο αφήγημα: Ψέματα τα περί πανδημίας των ανεμβολίαστων – Η συντριπτική πλειονότητα των νέων κρουσμάτων του κορωνοϊού είναι εμβολιασμένοι»

Μελέτη της διάσημης Ομάδας Κλινικής Έρευνας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, που δημοσιεύτηκε στο «The Lancet» ανατρέπει τα δεδομένα καθώς διαπιστώνει ότι τα εμβολιασμένα άτομα φέρουν ως και 251 φορές μεγαλύτερο φορτίο ιών COVID-19 στα ρουθούνια τους σε σύγκριση με τα ανεμβολίαστα!

Όπως αναφέρεται στην μελέτη το εμβόλιο δρώντας σας ενώ μετριάζει τα συμπτώματα της λοίμωξης, επιτρέπει στα εμβολιασμένα άτομα να φέρουν ασυνήθιστα υψηλά ιικά φορτία χωρίς να αρρωστήσουν στην αρχή, μετατρέποντάς τα δυνητικά σε προσυμπτωματικούς υπερδιασπορείς!

Αυτό το φαινόμενο μπορεί να είναι η απάντηση για την αλματώδη αύξηση κρουσμάτων που καταγράφτηκε στις χώρες με τα μεγαλύτερα ποσοστά εμβολιασμού.

Οι επιστήμονες μελέτησαν εργαζόμενους στον τομέα της υγείας που δεν μπόρεσαν να φύγουν από το νοσοκομείο για δύο εβδομάδες. Τα δεδομένα έδειξαν ότι πλήρως εμβολιασμένοι εργαζόμενοι – περίπου δύο μήνες μετά την ένεση με το εμβόλιο Oxford/AstraZeneca COVID-19 (AZD1222) – απέκτησαν, μετέφεραν και πιθανώς μετέδωσαν την παραλλαγή Delta στους μη εμβολιασμένους συναδέλφους τους.
Σχεδόν σίγουρα μετέδωσαν τη λοίμωξη Delta σε ευαίσθητα ανεμβολίαστα άτομα, συμπεριλαμβανομένων των ασθενών τους. Η αλληλουχία των στελεχών επιβεβαίωσε ότι οι εργαζόμενοι μετέφεραν SARS-CoV-2 ο ένας στον άλλο.

Όπως σχολιάζει με αφορμή την έρευνα ο Σύμβουλος Καρδιολόγος και Προϊστάμενος του Τομέα Διατροφής και Προληπτικής Ιατρικής, Peter A McCullough με την έρευνα αυτή, «έχουμε ένα βασικό κομμάτι στο παζλ που εξηγεί γιατί το ξέσπασμα της Delta είναι τόσο τρομερό – πλήρως εμβολιασμένοι συμμετέχουν ως ασθενείς με COVID-19 και ενεργούν ως ισχυροί υπερ-μεταδότες της λοίμωξης τύπου Typhoid Mary.

Τα εμβολιασμένα άτομα εκτοξεύουν συγκεντρωμένες ιογενείς εκρήξεις στις κοινότητές τους και τροφοδοτούν νέες εκρήξεις COVID. Οι εμβολιασμένοι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης είναι σχεδόν βέβαιο ότι μολύνουν τους συναδέλφους και τους ασθενείς τους, προκαλώντας τρομερές παράπλευρες ζημιές.

Ο συνεχιζόμενος εμβολιασμός θα επιδεινώσει αυτό το πρόβλημα, ιδιαίτερα μεταξύ των γιατρών και των νοσηλευτών πρώτης γραμμής που φροντίζουν ευάλωτους ασθενείς.
Τα συστήματα υγείας θα πρέπει να εγκαταλείψουν αμέσως τις εντολές εμβολίων, να κάνουν απολογισμό των εργαζομένων που έχουν αναρρώσει από τον COVID-19 και έχουν ισχυρή ανοσία στην Delta και να θεωρούν τις συνέπειες των σημερινών εμβολιασμένων εργαζομένων στον τομέα της υγείας ως πιθανές απειλές για ασθενείς και συναδέλφους υψηλού κινδύνου».

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου