Breaking

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

TΟ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ – ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΕΤΩΝ – ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΑΙΔΙΑ1

Τις σκέψεις της ιταλικής κυβέρνησης  για εμβολιασμό παιδιών από… μηδέν έως και 5 ετών αποκάλυψε ο Ιταλός υφυπουργός Υγείας Αντρέα Κόστα, ο οποίος δήλωσε ότι ελπίζει μέχρι το Μάρτιο να έχει ξεκινήσει ο μαζικός εμβολιασμός τους!

Ο Κόστα, σε δηλώσεις του στη δημόσια τηλεόραση της Rai αναφέρθηκε στην προοπτική εμβολιασμού των παιδιών 0 με 5 ετών.

«Ελπίζουμε ότι μέχρι τα τέλη Μαρτίου μπορεί να φτάσει και το εμβόλιο για τα πιο μικρά παιδιά. Αναμένουμε με μεγάλη ελπίδα τα αποτελέσματα της δουλειάς των επιστημόνων, οι οποίοι μας προσφέρουν, κάθε μέρα, νέα όπλα κατά της πανδημίας», τόνισε ο Ιταλός υφυπουργός Υγείας.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο, στην Ιταλία καταγράφηκαν 26.109 περιστατικά κορονοϊού και 123 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 718.821 διαγνωστικά τεστ, το 3,6% από τα οποία προέκυψε θετικό.

Από την αρχή της πανδημίας, οι μολύνσεις είναι 5.308.180, με 135.301 θανάτους. Στη φάση αυτή, τα περισσότερα κρούσματα καταγράφονται στις περιφέρειες με πρωτεύουσες το Μιλάνο, τη Βενετία και τη Ρώμη.

Στις μονάδες εντατικής θεραπείας βρίσκονται 917 ασθενείς με covid 19, ενώ στους νοσοκομειακούς θαλάμους είναι 7.338.Ανησυχία προκαλεί το ότι, μέσα σε μόλις ένα εικοσιτετράωρο, εισήχθησαν στις ΜΕΘ της χώρας 101 ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου