Breaking

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Αποκλειστικά με νερό από την Στυμφαλία η υδροδότηση σε Κόρινθο, Αρχαία Κόρινθο, Σολομό, Εξαμίλια και Ξυλοκέριζα (video)

korinthosTV

Με νερό Στυμφαλίας αποκλειστικά υδρεύεται η πρωτεύουσα Κόρινθος και 4 κοινότητες, η Αρχαία Κόρινθος, ο Σολομός, τα Εξαμίλια και η Ξυλοκέριζα, από την 1η Δεκεμβρίου. Οι ανακοινώσεις έγιναν προ ολίγου από το Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο και τον Τεχνικό Προϊστάμενο της ΔΕΥΑΚ Δημήτρη Παπαγεωργίου. «Από την 1η Δεκεμβρίου και στο εξής η Κόρινθος, η Αρχαία Κόρινθος, τα Εξαμίλια, η Ξυλοκέριζα και ο Σολομός υδρεύονται αποκλειστικά με νερόΣτυμφαλίας. Η αλλαγή στις καιρικές συνθήκες επέτρεψαν την υδροδότηση αυτή ωστόσο θέλω και αυτή τη φορά να ζητήσω την σύνεση των πολιτών στην χρήση του νερού αφού, υπάρχουν ακόμα και σήμερα αρκετές περιοχές στις οποίες καταγράφεται υπερβολική χρήση. Επειδή για τις μετρήσεις αυτές είναι πολύ πιθανόν  να ευθύνονται διαρροές ζητώ την συνεργασία των πολιτών, να ενημερώνουν όπου εντοπίζουν βλάβη την ΔΕΥΑΚ ώστε άμεσα να επιλύεται το πρόβλημα» σημείωσε ο Δήμαρχος, αναφέροντας πως ο περιορισμός των διαρροών σε συνάρτηση με την ορθολογική χρήση θα επεκτείνουν το δίκτυο των περιοχών που υδροδοτούνται αποκλειστικά με νερό Στυμφαλίας. 

Ο  κ.Δημήτρης Παπαγεωργίου από την πλευρά του αναφέρθηκε σε ένα σημαντικό ζήτημα, εκείνο των χρόνιων οφειλών προς την ΔΕΥΑΚ, ζητώντας από τους πολίτες να ρυθμίσουν με ευνοϊκούς όρους τα ποσά που οφείλουν αφού μόνο έτσι η επιχείρηση θα κατορθώσει να είναι λειτουργική και αποτελεσματική, διατηρώντας, συντηρώντας και επεκτείνοντας ένα τεράστιο δίκτυο για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Το νερό αποτελεί αγαθό και η χρήση του θα πρέπει να γίνεται με σύνεση και σεβασμό από όλους μας!

Αγαπητοί καταναλωτές,

Η ΔΕΥΑ Κορίνθου σας ενημερώνει ότι μετά τις πρόσφατες βροχοπτώσεις (26,27,28 Νοέμβρη) έχει αυξηθεί σημαντικά η παροχή νερού από τις πηγές της Στυμφαλίας και πλέον η υδροδότηση της πόλης της Κορίνθου αλλά και των οικισμών της Αρχαίας Κορίνθου, του Σολομού, των Εξαμιλίων και της Ξυλοκέριζας γίνεται αποκλειστικάμε νερό από την Στυμφαλία το οποίο είναι πόσιμο και ασφαλές.

Γίνονται τακτικές δειγματοληψίες σε όλους τουςοικισμούς και ελέγχεται η απολύμανση (χλωρίωση) του νερού κάθε δύο ημέρες.

Για οποιαδήποτε αλλαγή θα ενημερωθείτε με νεώτερη ανακοίνωση μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου