Breaking

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

«Θέλουμε μείωση πληθυσμού»: Δείτε τι είχε ειπωθεί στο WEF λίγο πριν ξεσπάσει ο εφιάλτης του Covid-19

Share

«Θέλουμε 500 εκατομμύρια ανθρώπους», αυτό ειπώθηκε από την Αγγλίδα πρωτευοντολόγο και ανθρωπολόγος Jane Goodall η είναι προβεβλημένη στον κόσμο για τις επιστημονικές της απόψεις οι οποίους είναι συμφωνούν με τα «θέλω» του World Economic Forum.

Η J.Goodall είχε μιλήσει το 2020, λίγο πριν ξεσπάσει ο εφιάλτης του Covid-19, στο WEF και είχε αναφερθεί -εκτός των άλλων- στον υπερπληθυσμό.

Όπως τονίζει στο τέλος της ομιλίας της ο αριθμός της γης πρέπει να φτάσει στα επίπεδα που ήταν πριν από 500 χρόνια, δηλαδή στους 500 εκατομμύρια ανθρώπους.

Συγκεκριμένα στην ομιλία της αφού αναφέρεται στο πρόβλημα της φτώχεια, στ’ ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να καταναλώνουν αρκετά και να κόψουν το κρέας λέει τα εξής:

«Δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε την αύξηση του ανθρώπινου πληθυσμού.

Γιατί ξέρετε πίσω από αυτό κρύβονται τόσα άλλα προβλήματα! Όλα αυτά για τα οποία μιλάμε δεν θα ήταν πρόβλημα, αν είχαμε το μέγεθος του πληθυσμού που υπήρχε πριν από 500 χρόνια».

Το αξιοπερίεργο είναι ότι ακριβώς το ίδιο νούμερο αναφέρουν οι λεγόμενοι «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας», ένα τεράστιο κατασκεύασμα από γρανίτη, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Elbert County, στην Γεωργία των ΗΠΑ.

«Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με την φύση», γράφεται χαρακτηριστικά.

Δείτε την ομιλία της από το 28ο λεπτό του βίντεο έως το 32ο:

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου