Breaking

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Δ.Γάκης: «Πόσο μπορείς να κοροϊδέψεις τον Έλληνα; - Τώρα είναι αργά και οι 20.000 νεκροί ζητούν δικαίωση»

 

«Πλέον έχει αρχίσει να αποκαλύπτεται το ένα θέμα μετά το άλλο»

Αποκαλυπτικός ήταν ο χειρούργος και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, μιλώντας για τη διαχείριση της πανδημίας και αναφερόμενος σε δύο νέες δημοσιεύσεις σε κορυφαία επιστημονικά περιοδικά σχετικά με τα εμβόλια για τον κορωνοϊό. 

Ο πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ μιλώντας στο «Focus FM» ανέφερε στοιχεία πρόσφατης δανέζικης μελέτης με τίτλο «Η δραστικότητα των εμβολίων κατά του ιού Sars Covid 2 με την Όμικρον και την Δέλτα μετάλλαξη, μετά από δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer και της Moderna».

«Τα αποτελέσματα τον πρώτο μήνα – μετά από μία έως 30 μέρες – μετά τον εμβολιασμό, απέναντι στην Όμικρον το εμβόλιο της Pfizer έχει δραστικότητα 55% και της Moderna 36,7 %. Στον δεύτερο μήνα για τη Pfizer, το αποτέλεσμα από 55,2% πέφτει στο 16,1 ενώ της Moderna φτάνει το 30%. Στον τρίτο μήνα που είναι περισσότερα περιστατικά και το αποτέλεσμα είναι πιο αξιόπιστο, η προστασία πέφτει στο 9,8%. Και να μη σας πω ότι από από τους τρεις έως τους πέντε μήνες, είναι αρνητική η προστασία, είναι αρνητικό το πρόσημο στο – 76,5 για τη Pfizer και στο – 39,3 για την Moderna.

Υπάρχει μία ερμηνεία ότι ο εμβολιασμός αυξάνει τη λοίμωξη και με τα δύο εμβόλια, απέναντι στην Όμικρον. Αντίθετα η προστασία απέναντι στη Δέλτα είναι θετική. Δε θα φτάσω στο άκρο να πω ότι ο εμβολιασμός αυξάνει την πιθανότητα λοίμωξης, αλλά θα περιμένω να δω την ερμηνεία του φαινομένου του αρνητικού προσήμου. Καταλαβαίνω ότι ουσιαστικά ο εμβολιασμός απέναντι στην Όμικρον, προστατεύει στο μισό και πέφτει ραγδαία στο 16% μετά τον πρώτο, δεύτερο μήνα. Το βλέπουμε μπροστά μας. Όλοι οι φίλοι μας που έχουν εμβολιαστεί, νοσούν».

Ο Δημήτρης Γάκης αναφέρθηκε και σε άρθρο του κορυφαίο επιστημονικού περιοδικού British Medical Journal το οποίο δημοσιεύτηκε στις 13 Δεκεμβρίου με τίτλο «Τα στοιχεία δεν δικαιολογούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, όλοι θα πρέπει να έχουν δικαίωμα επιλογής μετά από ενημέρωση».

«Άφησα αρκετό χρονικό περιθώριο ελπίζοντας ότι ότι αυτοί οι πρόθυμοι οι οποίοι εμφανίζονται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα το διαβάσουν και θα καταλάβουν από αυτά τα οποία γράφουν κολοσσοί, που έστησαν όλα τα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των πολιτών απέναντι στην ασυδοσία των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών που δρουν πάντα με κίνητρο το κέρδος, χωρίς να σέβονται τον άνθρωπο. Αυτές οι δύο δημοσιεύσεις δείχνουν ότι πλέον έχει αρχίσει να αποκαλύπτεται το ένα θέμα μετά το άλλο».

Αναφορικά με την είδηση για τον εντοπισμό 70 θετικών κρουσμάτων στους 100 πλήρως εμβολιασμένος υγειονομικούς, σε μεγάλο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ο Δ.Γάκης υπογράμμισε ότι, όχι μόνο παραμένει ασχολίαστο το γεγονός αλλά μειώνουν και την καραντίνα σε πέντε ημέρες, ενώ η επάνοδος στην εργασία γίνεται χωρίς τεστ.

«Αυτά τώρα είναι κοροϊδίες, φτύσιμο μπροστά στα μούτρα μας. Προειδοποιούσα ότι θα αντιμετωπίσουμε τέτοιο πρόβλημα, διότι παρακολουθώ τα δεδομένα της Μεγάλης Βρετανίας. Εκεί έχουν χιλιάδες εργαζόμενους στο σύστημα υγείας τους που νοσούν. Εδώ, γιατί δεν επαναφέρουν τους 7.000, τους εμμονικά τεθέντες εκτός μάχης; Κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας; Δεν υπάρχει κρυφό σήμερα, τα στόματα έχουν ανοίξει, ο κόσμος έχει αγανακτήσει. Οι υγειονομικοί είναι εξοντωμένοι. Δεν έχουν πάρει άδεια εδώ και δύο χρόνια. Πόσο μπορείς να κοροϊδέψεις τον Έλληνα; Δεν βλέπει ο Έλληνας πόσοι ήταν οι θάνατοι το 2020 και πόσοι το 2021;».

«Βλέπετε αυτή τη περίφημη οργάνωση, τις ουρές μέχρι τα μεσάνυχτα, περιμένουν οι άνθρωποι να κάνουν ένα τεστ. Ολόκληρες πόλεις δεν είχαν τη δυνατότητα να διενεργήσουν τεστ, το Σαββατοκύριακο», συνέχισε ο Δ.Γάκης.

«Γιατί δεν πήραν μονοκλωνικά όταν έπρεπε; Τώρα που βλέπουν έντρομοι να καταποντίζονται, που βλέπουν την κατάσταση να στρέφεται εναντίον τους, βλέπουν τις δημοσκοπήσεις, τώρα άλλαξαν ξανά τις ενδείξεις για τα μονοκλωνικά, εμφανίστηκαν μονοκλωνικά και στις πλέον ακραίες επαρχιακές πόλεις, έρχονται τα χάπια τρέχοντας κυλάνε στον κατήφορο. Τώρα όμως είναι αργά έχουμε πάνω από 20.000 νεκρούς. Και αυτοί οι νεκροί περιμένουν δικαίωση», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου