Breaking

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Αρχισυντάκτης των ΝΥΤ ανακοίνωσε σε βίντεο την 3η του δόση: Πέθανε λίγες ώρες αργότερα από καρδιακή προσβολή


Νεκρός από καρδιακή προσβολή ο αρχισυντάκτης των New York Times για θέματα Ασίας Carlos Tejada. Ο Tejada άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 49 ετών μια ημέρα αφού είχε λάβει την 3η ενισχυτική του εμβολίου για τον κορωνοϊό της Moderna.

Ο άτυχος Carlos Tejada, πέθανε σε νοσοκομείο στη Σεούλ της Νότιας Κορέας στις 17 Δεκεμβρίου 2021, την επόμενη μέρα που φέρεται να έλαβε μια ενισχυτική λήψη του πειραματικού εμβολίου  mRNA-1273 της Moderna/NIAID. (γνωστό και ως «Spikevax»).

Τον θάνατο του συντάκτη των ΝΥΤ ανακοίνωσε η σύζυγός του, με ένα tweet στις 18 Δεκεμβρίου και η αμερικανική εφημερίδα στις 22 Δεκεμβρίου.

«Είμαι η σύζυγος του Κάρλος,  Νόρα. Με βαθύτατη λύπη πρέπει να μοιραστώ μαζί σας ότι ο Carlos πέθανε χθες το βράδυ από καρδιακή προσβολή. Έχω χάσει τον καλύτερό μου φίλο και τα παιδιά μας έχασαν έναν πραγματικά υπέροχο πατέρα.»

Σε μηνύματα που αναρτήθηκαν στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Tejada ανέφερε ότι είχε λάβει το πειραματικό εμβόλιο Ad26.COV2.S της Johnson & Johnson/Janssen με φορέα ανθρώπινου αδενοϊού στις 5 Ιουλίου και ότι επέλεξε ως ενισχυτική τρίτη δόση την Moderna.

Αν και είναι άγνωστο πότε και με τι εμβόλιο είχε κάνει την δεύτερη δόση στις 17 Δεκεμβρίου, ο Tejada έγραψε:

“Διπλό vaxxed, Janssen-fueled, Moderna-boosted για Όμικρον:”

Είχα μάλιστα αναρτήσει βίντεο ανακοινώνοντας την τρίτη του δόση λίγο πριν πεθάνει.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου