Breaking

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Τι έγινε χθες στη Λάρισα; - Συνάντηση γνωστών προσωπικοτήτων που διαφωνούν με τη δυστοπία που επιβάλλει η κυβέρνηση


Τι συζήτησαν χθες στη Λάρισα

Καθηγητές, γιατροί, νομικοί και άλλες προσωπικότητες από την Ελλάδα και την ομογένεια της Αμερικής που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν εκφράσει δημοσίως τη διαφωνία τους με τις αποφάσεις της κυβέρνησης συναντήθηκαν χθες (Πέμπτη) στο Κτήμα Ευκαρπία στη Λάρισα. 

Μια συνάντηση 20 και πλέον προσωπικοτήτων που τα τελευταία δύο χρόνια έχουν αντιδράσει στη δυστοπία και στην εκτροπή του δυτικού πολιτισμού δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και ήδη υπάρχουν πολλά ερωτήματα για το τι συζήτησαν. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του pronews.gr η συζήτηση ξέφυγε από τα «στενά σύνορα» της πανδημίας και των εμβολίων για τον Covid-19 και ήταν κυρίως για την γενική κατάσταση που βιώνουν οι πολίτες στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες, λόγω της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των αυταρχικών αποφάσεων των κυβερνήσεων. 

Οι προσωπικότητες που συναντήθηκαν μίλησαν για την κοινωνική, πολιτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τις αντιδημοκρατικές, αντισυνταγματικές αποφάσεις της κυβέρνησης στην Ελλάδα και αναφέρθηκαν στα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε να μπει ένα τέλος σε αυτή την παράνοια. 

Περισσότερες εξελίξεις αναμένονται μέσα στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, όπου και θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για τα όσα συζητήθηκαν, αλλά και για τα όσα... έρχονται. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου