Breaking

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

«Το εμβόλιο είναι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ από αυτό που φοβόμασταν», λένε στις ΗΠΑ

Share

Πανεπιστήμια ισχυρίζονται πως ο αριθμός των νεκρών είναι 20πλάσιος. Σοκαριστικά περιστατικά με φερόμενους θανάτους παιδιών – Όλα αυτά έρχονται σε σύγκρουση με τις επίσημες κυβερνήσεις και τους κρατικούς «ειδικούς».

Στην Ελλάδα επικρατεί σιωπή, ωστόσο σε άλλες χώρες μιλάνε για το θέμα των εμβολίων και μάλιστα ΔΥΝΑΤΑ, τολμώντας να πουν, και αυτό πρέπει να εξεταστεί σοβαρά από τους αρμοδίους αν ισχύει ή όχι, πως «τα εμβόλια είναι χειρότερα από αυτό που περίμεναν».

Ο αριθμός των Αμερικανών που υπέστησαν σοβαρές παρενέργειες ή πέθαναν αφού έλαβαν την ένεση mRNA εκρήγνυται, σύμφωνα με εναλλακτικά ρεπορτάζ στις ΗΠΑ (θυμηθείτε ΕΔΩ το εξαιρετικά σημαντικό βίντεο σε σχέση με το τι μέλλει γενέσθαι ενδεχομένως σε ολόκληρο τον πλανήτη).

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με ρεπορτάζ από την άλλη όχθη του Ατλαντικού, τα εμβολιασμένα άτομα φαίνεται να είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση από αυτά που αρνούνται το εμβόλιο. Παρ’ όλα αυτά οι διεθνιστικές κυβερνήσεις παγκοσμίως, τονίζουν οι δημοσιογράφοι, συνεχίζουν να πιέζουν και να αναθέτουν στους πολίτες να τα λαμβάνουν.

Το One American News (OAN) αναφέρει ότι «από τις 4 Ιανουαρίου 2022, εννιακόσιες σαράντα έξι χιλιάδες Αμερικανοί είχαν βιώσει σοβαρές παρενέργειες ή πέθαναν μετά από ένεση. Επιπλέον, το Υπουργείο Υγείας των ΗΠΑ δηλώνει ότι περισσότεροι από 100.000 Αμερικανοί έχουν νοσηλευτεί μετά την επέμβαση.

Όσοι υποφέρουν από τις παρενέργειες της ένεσης δεν είναι απλώς ανώνυμες φιγούρες σε μια σελίδα, αναφέρει ο OAN. Για παράδειγμα, η Angelia Desselle από τη Λουιζιάνα μετά βίας μπορούσε να σταθεί μετά τον εμβολιασμό της και πάσχει από μια νευρολογική διαταραχή που, σύμφωνα με τους γιατρούς, ίσως συνδέεται με το εμβόλιο. Ομοίως, η Shawn Skelton από την Ιντιάνα ήταν εξασθενημένη και έχασε τον έλεγχο του σώματός της μετά το εμβόλιο της Pfizer.

Η πλήρως «εμβολιασμένη» Jummai Nache από την Μινεσότα έπρεπε να ακρωτηριάσει τα πόδια και τα χέρια της μετά τον εμβολιασμό!!! Η 13χρονη Maddie de Garay από το Οχάιο είναι παράλυτη από τη μέση και κάτω, τρέφεται με σωλήνα και έχασε τον πλήρη έλεγχο των σωματικών της λειτουργιών».

Σοκαρίστηκα πράγματα ακούγονται από τους Αμερικανούς…

Σύμφωνα, τώρα, με το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS) και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ, λίγο περισσότεροι από 20.000 θάνατοι σημειώθηκαν μετά τα εμβόλια. Ωστόσο, ερευνητές του Πανεπιστημίου Κολούμπια αναφέρουν ότι ο πραγματικός αριθμός των ανθρώπων που μετά από εμβόλιο είναι σημαντικά υψηλότερος από τα επίσημα στοιχεία. Στην Κολούμπια εκτιμούν ότι ο αριθμός είναι 400.000 θάνατοι. Άραγε ισχύει;;;

Επιπλέον, ο πρώην δημοσιογράφος των New York Times, Alex Berenson , αναφέρει ότι οι λήψεις mRNA δείχνουν τώρα μια ισχυρή αρνητική αποτελεσματικότητα. Οι ενέσεις στην πραγματικότητα αυξάνουν τις πιθανότητες μόλυνσης των ατόμων από το Omicron, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς από τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον ΟΑΝ, χάνουν την ζωή τους και παιδιά: «Ο δεκατριάχρονος Τζέικομπ Κλίνικ από το Μίσιγκαν πέθανε στον ύπνο του λίγο μετά τον δεύτερο εμβολιασμό του με Pfizer. Ένα 11χρονο κορίτσι από την Georgia πέθανε λίγο μετά το εμβόλιο Pfizer. Επίσης, ένα κοριτσάκι 5 ετών πέθανε τέσσερις ημέρες μετά την πρώτη του ενός με Pfizer. Επιπλέον, ένα 8χρονο κορίτσι υπέστη εγκεφαλικό και εγκεφαλική αιμορραγία επτά ημέρες μετά τον πυροβολισμό της Pfizer».

Οι κρατικοί επιστήμονες στην Ελλάδα επιμένουν πως τα εμβόλια είναι ασφαλή και πως είναι ζήτημα προστασίας της δημόσιας υγείας να εμβολιαστούν όλοι.

Χωρίς να παραγκωνίζεται η άποψή τους, δεν μπορούν να αγνοηθούν τέτοια επώνυμα ρεπορτάζ, τα οποία παρατίθενται δημοσιογραφικά!

Δείτε:

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου