Breaking

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Π. ΑΡΓΥΡΙΟΥ (ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ): «ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ & ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΝ ΛΑΟ

Share

ΔΙΕΔΩΣΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΜΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ. ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ»
ΗΧΗΤΙΚΟ-ΒΙΝΤΕΟ!

Ακούστε τα όσα συγκλονιστικά λέει ο Πέτρος Αργυρίου, συγγραφέας ο οποίος ασχολείται τα τελευταία 17 χρόνια με θέματα δημόσιας ιατρικής. Στη συνέντευξή του στον Γεράσιμο Βραχιολίδη είναι αποκαλυπτικός.

Δείτε επίσης το βιντεάκι από τα όσα έλεγε με στόμφο ο Αντώνης Δελατόλας “το πρώτο πράγμα για τη μη μεταδοση του ιού είναι το εμβόλιο) . Από το 6.13”

Αργυρίου: Είμαστε καταπιεσμένοι πολίτες υπό συνθήκες διωγμών και αποκλεισμών . Με το παρασκήνιο δημόσιας υγείας ασχολούμαι τα τελευταία 17 χρόνια, κι ένα μεγάλο κομμάτι τους το είχα προδιαγράψει 15 χρόνια πριν.

Από τις κλινικές δοκιμές των εμβολίων είχε εξαιρεθεί από την αρχή το αίτημα η αποτελεσματικότητας αντιμετώπισης της μεταδοτικότητας. Και αυτό συνέβη γιατί είναι απίθανο εμβόλια ενδομυϊκά να εμποδίζουν τη μετάδοση. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχουν αντισώματα που έχουν εμφυτευθεί στο αναπνευστικό σύστημα για να μπλοκάρουν την είσοδο του ιού. Αυτό το γνωρίζανε και οι κατασκευαστές των εμβολίων, και οι ειδικοί στις επιτροπές ότι αυτά τα εμβόλια δεν είναι αποτελεσματικά στην αποτροπή της μετάδοσης. Από τις κλινικές δοκιμές του 2020 ξεκινά η ιστορία.
–Οι κλινικές δοκιμές απέτυχαν;

Αργυρίου: Δεν απέτυχαν, απλά οι κλινικές επιτροπές δεν ζητούσαν από τις εταιρείες να αποδείξουν ότι τα εμβόλια είναι αποστειρωτικά και εμποδίζουν τη μετάδοση.

–Ένα βασικό παράγοντα δηλαδή δεν ζητούσαν.

Αργυρίου: Ναι, ναι. Γιατί ξέρανε πιθανόν ότι η έκβαση δεν θα ήταν θετική για τα εμβόλια. Θα μπορούσαν να πουν οι κυβερνήσεις ότι «αυτά τα εμβόλια που σας φέρνουμε κατά πάσα πιθανότητα δεν αποτρέπουν τη μετάδοση;»
–Ο Πρωθυπουργός όμως από τη πρώτη στιγμή που τόνιζε την ανάγκη των εμβολιασμών, έλεγε «εμβολιαζόμαστε και αποκτούμε την ελευθερία μας». Γι΄αυτό και ο Δελατόλας (τον ακούσαμε στο ηχητικό) έλεγε ότι το πρώτο πράγμα για να σταματήσουμε τη μετάδοση του ιού είναι να εμβολιαστούμε.

Αργυρίου: Σας το λέω, το γνωρίζανε και οι κατασκευάστριες εταιρείες, το γνωρίζανε και οι επιτροπές που είδαν τις κλινικές δοκιμές, το γνωρίζανε όλοι οι επαγγελματίες στο χώρο των εμβολίων. Από την πλευρά του πρωθυπουργού, το επιχείρημα της μη μετάδοσης του ιού ήταν μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις μαζικής εξαπάτησης.

–Το γνωρίζανε αλλά το αφήγημά τους ενώ κατέρρευσε, αυτό συνεχίστηκε, υπερμεγενθύθηκε και είχαμε τις αντίστοιχες επιβολές.

Αργυρίου: Σαφέστατα. Ξεκίνησαν με ένα τείχος ανοσίας 60%, το πήγαν 70%, 75%, θα ξεπεράσουμε τον πληθυσμό της χώρας, πόσο θέλουν τώρα, 120% για το τείχος της ανοσίας; Να φέρουμε μετανάστες από άλλο πλανήτη για το πιάσουμε;

–Ο κόσμος, ενώ είναι θύμα αυτής της ιστορίας, φαίνεται ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό του το αποδέχεται. Όταν έχει εμβολιαστεί το 70% και συνεχίζουν την ίδια τακτική, ήδη μιλάνε για 4η δόση. Δεν ακούστηκε πουθενά στον πλανήτη κάποιο είδος ιού που να χρειάζεσαι 4 δόσεις το χρόνο, και λύση να μη βρίσκεται, αλλά παρ’όλα αυτά ο κόσμος υπακούει.
Αργυρίου: Θα πρέπει να μπούμε σε ζητήματα για να εξηγήσουμε πώς οι Γερμανοί πολίτες στην πλειοψηφία τους εξελίχθηκαν σε ναζί. Γιατί μιλάμε για της ίδιας υφής θέματα μαζικής ψυχολογίας. Το ζήτημα των αντισωμάτων έχει τελειώσει. Τα εμβόλια δεν δουλεύουν επειδή θα κάνεις την 3η ή την 4η δόση. Θα πρέπει να ευχαριστούν το Θεό της τύχης οι εμβολιασμένοι, γιατί τα αντισώματα ξεπερνιούνται από την «Ο» όπως περνά ένα βέλος ένα χαρτί. Μετά τη 2η δόση, τα στατιστικά δεδομένα της Δανίας και της Μ. Βρετανίας δίνανε ακόμη και αρνητική προστασία ως προς τη μετάδοση.

–Μας λέτε ότι τα εμβόλια δεν βοηθάνε καθόλου;

Αργυρίου: Από ένα σημείο και μετά η επιδημιολογική προστασία είναι μηδενική σε σχέση με τη μετάδοση.
–Διαβάσαμε δημοσίευμα ισραηλινών επιστημόνων που λένε ότι όσο περισσότερες δόσεις εμβολίων γίνονται τόσο πιο εύκολα εξασθενίζει το ανοσοποιητικό του ανθρώπου.

Αργυρίου: Αυτό είναι μια θεωρητική ανησυχία προς το παρόν, την οποία πρέπει να κοιτάζουμε, είναι ένα ενδεχόμενο. Δεν είναι όμως κάτι που έχουμε δει μέχρι τώρα, μπορεί να το δούμε στο μέλλον.

–Αυτό όμως που έχουμε δει είναι ότι πέρσι ήταν ελάχιστοι εμβολιασμένοι , σήμερα εδώ στην Ελλάδα έχουμε περί το 70% εμβολιασμένους. Πέρσι τα κρούσματα ήταν ελάχιστα και τώρα μιλάμε για 50.000 με 60.000 ημερήσια κρούσματα. Αυτό δεν δείχνει κάτι; Ότι οι εμβολιασμένοι έχουν εκτεθεί μέσω των εμβολιασμών στον κίνδυνο μετάδοσης του κορωνοϊού;

Αργυρίου: Με μια πρώτη ματιά από ανθρώπους που δεν έχουν ασχοληθεί με τη βιολογία του ζητήματος, το πρώτο πράγμα που θα συμπεράνει ένας λογικός άνθρωπος είναι αυτό: δεν είχαμε εμβόλια και είχαμε λιγότερα κρούσματα, τώρα που έχουμε πολλά εμβόλια έχουμε πολλά κρούσματα, θα κάνει αυτή τη συσχέτιση. Η συσχέτιση όμως αυτή δεν φαίνεται προς το παρόν να είναι ιδεώδης. Πρέπει να συσχετίσουμε το ύψος των κυμάτων του α΄εμβολιασμού με το ύψος των κυμάτων που έχουμε τώρα, όπου για παράδειγμα με την «ο» έχουμε δεκαπλάσια κύματα σε σχέση με αυτά που είχαμε πέρσι ή πρόπερσι.

–Για το πρώτο lockdown όπου με 190 κρούσματα έκλεισαν τα πάντα τι πετύχαμε;

Αργυρίου: Πετύχαμε απίστευτη ζημία, όταν το πρώτο κύμα σε Ελλάδα και Βαλκάνια ήταν σχεδόν ανύπαρκτο. Αν θυμάμαι καλά η τελευταία μελέτη τότε έδειχνε 0,37 % θετικότητα! Αυτή τη στιγμή με την «Ο», που η θετικότητα είναι γύρω στο 20%, όλοι λένε ότι δεν πρέπει να γίνει lockdown γιατί τα lockdown είναι κακά, αλλά κανείς δεν γυρνά πίσω στον Μάρτιο του 2020 να ζητήσει πολιτικές ευθύνες από αυτούς που χρησιμοποιώντας την ατομική ευθύνη και συνείδηση, δημιούργησαν τόσες βλάβες.

–Έχετε δίκιο. Για το 0,37% θυσιάστηκε ένας λαός, η ελληνική οικονομία και δεν…κουνιέται φύλλο!

Αργυρίου: Σκεφτείτε, ότι τον Μάρτιο του ’20 το επιχείρημα ήταν «να μην απομονώσουμε τους ευπαθείς για να συνεχίσουμε εμείς να ζούμε τη ζωή μας», και τώρα το επιχείρημα είναι «να ταπεινώσουμε τους ευπαθείς», που σύμφωνα με τη δική τους άποψη είναι οι ανεμβολίαστοι. Γιατί δεν αντιδρούν σε αυτές τις λογικές οι εμβολιασμένοι; Γιατί το χρεώνουν στους ανεμβολίαστους; Έχουμε πλέον φασιστικοποιηθεί και περιμένουμε από τον πατερούλη να κάνει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι. Οι πολίτες είναι πλέον με το μπιμπερό του φασισμού στο στόμα.

–Μέσα σε αυτό το πλαίσιο που περιγράψατε εμφανίστηκε ο πατερούλης Μητσοτάκης πριν από μερικούς μήνες και κουνώντας το δάχτυλο έστειλε στην ανεργία τα κακά παιδιά, τους ανεμβολίαστους γιατρούς. Αποδείχθηκαν φανφάρες τα όσα έλεγε περί κινδύνου των ανεμβολίαστων γιατί μεταφέρουν τον κορωνοϊό, ενώ σήμερα που τα νοσοκομεία είναι μόνον με εμβολιασμένους, αδειάζουν λόγω του ότι ο κορωνοϊός θερίζει ανάμεσα στους εμβολιασμένους υγειονομικούς.

Αργυρίου: Τότε, μας είχαν καλλιεργήσει αυτή την πεποίθηση. Τώρα που υπάρχει η μετάλλαξη που παραμερίζει τα αντισώματα, μας λένε ότι πρέπει να κάνουμε εμβόλιο κάθε 3 μήνες , βάλτε μέσα και τα άλλα εμβόλια (για κοινή γρίπη κλπ). Θα μπορούσε κάθε υγειονομικός να τα κάνει όλα αυτά, αλλά σε λίγα χρόνια θα ήμασταν 20% λιγότεροι υγειονομικοί.

Όταν κάθε 5 μέρες η «Ο» αγγίζει το 1/10 του πληθυσμού, σημαίνει ότι θα έχουμε καθημερινά απώλειες και ήταν απόλυτα αναμενόμενο. Δεν καταλαβαίνω το επιχειρήματα του «ολίγον έγκυος» , δηλαδή αν μεταδίδω 2 μέρες λιγότερο , στο τέλος θα μεταδίδει εξίσου όσο και ο ανεμβολίαστος. Δεν έχει νόημα αυτό που γίνεται, θέλουν να διαλύσουν το δημόσιο σύστημα υγείας. Θέλουν οι υγειονομικοί να εμβολιάζονται κάθε τόσο για να μειώνουν σε ποσοστό την πιθανότητα μετάδοσης του ιού; Θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην υγεία τους και κάποια στιγμή δεν θα μπορούν να προσφέρουν στο σύστημα ή το αντίθετο: θα χρειάζονται το σύστημα υγείας για να θεραπευτούν από τις παρενέργειες.

Για κάθε επιπλέον δόση τσιμπάς ένα επιπρόσθετο κίνδυνο να πάθεις παρενέργειες. Το εμβόλιο αυτό για 10 χρόνια να το κάνουμε, όπως λέει ο κ. Μπουρλά, επί 3 φορές το χρόνο, θα έχουμε διακινδυνέψει 30 φορές περισσότερο να πάθουμε προβλήματα στην υγεία μας. Από την πλευρά του πρωθυπουργού, το επιχείρημα της μη μετάδοσης του ιού ήταν μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις μαζικής εξαπάτησης.

–Για τον κυνισμό Πορτοσάλτε να κοπεί η σύνταξη σς όσους συνταξιούχους δεν εμβολιάζονται;

Αργυρίου: Ακόμη και στη χειρότερη περίπτωση οι 70+ με υποκείμενα νοσήματα, η νόσηση από κορωνοϊό δεν είναι θανατική καταδίκη. Έχουμε ποσοστά θνητότητας 3-10%. Αν εφαρμοστεί η πρόταση του γεροντοκτόνου κ. Πορτοσάλτε, το να στερήσεις τη σύνταξη από ένα χαμηλοσυνταξιούχο σημάνει ένα ποσοστό θνητότητας από το 50%-70%. Ο κ. Πορτοσάλτε έχει προτείνει μαζικές ανθρωποκτονίες.

–Αυτοί οι φασίζοντες δημοσιογράφοι επιβάλλουν ένα σύστημα το οποίο καταδυναστεύει τους πολίτες, έχουμε να κάνουμε με καθεστωτικό σύστημα, διαφωνείτε;

Αργυρίου: Από το Μάρτιο του ’20 έχω πει ξεκάθαρα ότι έχουμε φασιστικές και ναζιστικές πρακτικές, ούτε «φασίζουζες», ούτε «ναζίζουσες».

–Βλέπουμε σε άλλες χώρες, όπως στη Γαλλία, ο κόσμος αντιδρά. Εδώ στη χώρα μας, λες και έχουμε υποστεί το πείραμα του βατράχου μέσα στην κατσαρόλα και μένουμε απολύτως αδρανείς.

Αργυρίου: Ο δικός μας κόσμος εδώ και πολλές δεκαετίες έχει το σύνδρομο του κρατικοδίαιτου και του πατερούλη. Είναι εύκολο να προσαρμοστεί ο δικός μας κόσμος σε αντίθεση με όσα έλεγαν για την επαναστατική μας φύση και το πόσο ανυπότακτοι είμαστε. Από το 2010, και τη συνθηκολόγηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα πράγματα έχουν πεθάνει σε αυτό τον τόπο. Όσοι αντιδρούν το κάνουν για την τιμή των όπλων, τίποτε άλλο. Σε επίπεδο ατομικής συνείδησης, όχι μαζικών αντιδράσεων. Η παραδοχή της ήττας και η άρνηση της παραδοχής της συνθηκολόγησης (γιατί το μεταφράζει ο κόσμος ως «κάνω το κοινό καλό»), αυτό είναι συντριπτική ήττα.

–Υπάρχει αχτίδα ελπίδας;

Αργυρίου: Αν δώσετε άνευ όρων το αμάξι σας, το σπίτι σας, τη γυναίκα σας σε ένα φίλο, αν τα παραχωρήσετε αυτά, έχει κάποιο λόγο ο άλλος να σας τα επιστρέψει;

…η συνέχεια στο ηχητικό.

indobserver.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου