Breaking

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Ν.Ευαγγελάτος για το μήνυμα του Ν.Τζόκοβιτς για τον Θεό: «Είναι ψεκασμένος»

Σάλος στο Twitter με τα όσα είπε ο Ν.Ευαγγελάτος

Η «αιχμαλωσία» του Νόβακ Τζόκοβιτς από τις αυστραλιανές αρχές απασχολεί όλο τον κόσμο και προφανώς η περιπέτεια του Σέρβου τενίστα δεν έμεινε ασχολίαστη από τα ελληνικά ΜΜΕ. 

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έστειλε μήνυμα στον αδερφό του, Τζόρτζε, και του είπε «ο Θεός τα βλέπει όλα. Η ευλογία μου είναι πνευματική, η δικιά τους είναι υλική».

Ο παρουσιαστής του Mega, Νίκος Ευαγγελάτος, ακούγοντας το μήνυμα του Σέρβου τενίστα υποστήριξε ότι «το ζήτημα δεν είναι του Θεού, είναι της επιστήμης» και συνέχισε με αφορμή την «πάσα» της δημοσιογράφου ότι «τα όσα λέει μας κάνουν να πιστέψουμε ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο» λέγοντας: 

«Δεν είναι απλά ανεμβολίαστος, είναι αντιεμβολιαστής. Φανατικός αντιεμβολιαστής, μιλά για τα 5G και διάφορα άλλα και αυτός και η γυναίκα του. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα αγωνιστεί, θα δούμε στην συνέχεια τι θα γίνει. Τζόκοβιτς. Χαμός. Να το πούμε απλά. Συγγνώμη που θα το πω έτσι αλλά έτσι το αισθάνομαι. Εντάσσεται στην κατηγορία των ψεκασμένων για τα εμβόλια. Είναι ο Νο1 τενίστας του κόσμου. Υποκλινόμαστε. Είναι ένας αθλητής από τους κορυφαίους του πλανήτη. Υποκλινόμαστε. Θεωρεί ότι τα εμβόλια έχουν τσιπάκια. Ότι συνδέονται με το 5G».

Τα σχόλιά του προκάλεσαν αντιδράσεις, καθώς ο Τζόκοβιτς είναι πολύ αγαπητός όχι μόνο λόγω της υψηλής του επίδοσης στο τένις αλλά και λόγω της καταγωγής του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου