Breaking

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Δρ.Σουχαρίτ Μπάγκντι: «Αυτός είναι ο μηχανισμός με τον οποίο τα εμβόλια σκοτώνουν - Οι απόλυτες αποδείξεις»

  

Η απόλυτη απόδειξη σύνδεσης γενετικών εμβολίων και θανάτων - Πως δουλεύει ο μηχανισμός της αυτοάνοσης επίθεσης του ίδιου του σώματος στους ιστούς του

Με νέο βίντεο «βόμβα» επανέρχεται ο διάσημος και κορυφαίος επιδημιολόγος Σουχάριτ Μαπάγκντι, στο ζήτημα των θανάτων που προκλήθηκαν μετά από εμβολιασμό κατά της Covid 19.

Ως επικεφαλής της ομάδας Doctors for Covid ethicks, o Σουχάριτ Μπάγκντι επανέρχεται στο ζήτημα των ευρημάτων που προέκυψαν έπειτα από αυτοψία που πραγματοποίησε σε σώματα ανθρώπων που πέθαναν μετά τον εμβολιασμό του, ο κορυφαίος παθολόγος Aρνε Μπουκχαρντ.

Ο δρ Μπάγκντι ισχυρίζεται ότι πλέον υπάρχουν οι αποδείξεις για να συνδεθούν άμεσα τα γονιδιακά εμβόλια με αυτούς τους θανάτους καθώς η αυτοψία απέδειξε ότι σε όλους αυτούς τους θανάτους βασικό ρόλο είχε παίξει η επίθεσε των ειδικών λεμφοκυττάρων δολοφόνων που ο οργανισμός χρησιμοποιεί για να αντιμετωπίζει τις εισβολές.

Δηλαδή τα ίδια τα λεμφοκύτταρα που διαθέτει ο οργανισμός για να αμύνεται είχαν επιτεθεί στα όργανα του σώματος και η αιτία για αυτή την ανοσολογική αντίδρασση ήταν ότι τα ίδια τα όργανα του σώματος είχαν λάβει την εντολή από το mRΝΑ εμβόλιο να παραγάγουν την πρωτεϊνική ακίδα του ιού! Και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που το ίδιο το σώμα δια των ειδικών λεμφοκυττάρων που διαθέτει αναγνώρισε τα όργανα του ως «πράκτορες του εχθρού» κατευθύνοντας έτσι την επίθεση του πάνω τους!

Αυτός είναι ο μηχανισμός με τον οποίο λειτουργούν όπως εξηγεί ο δρ Μπάγκντι, όλα τα γονιδιακά σκευάσματα, ανεξαρτήτως εταιρείας.

Επιπλέον κάτι συγκλονιστικό σε όσα λέει ο διάσημος Γερμανός(Ταϊλανδικής καταγωγής) ιολόγος είναι ότι όλοι αυτοί οι άτυχοι  άνθρωποι που εξετάστηκαν  από το δρ Μπούκχαρντ είχαν εμβολιαστεί με μια μόνο δόση!  Κάθε φορά που εμβολιάζεται κάποιος με μια ακόμα δόση αυξάνεται δραματικά ο κίνδυνος να προκληθεί μια τέτοια ανοσολογική αντίδραση. Να σημειωθεί επίσης ότι οι αρχικές νεκροψίες που είχαν γίνει στους άτυχους αυτούς ανθρώπους κατόπιν αιτήσεων των συγγενών τους,  δεν είχαν δείξει τίποτα το διαφορετικό και μόνο η ενδελεχής έρευνα του κορυφαίου παθολόγου Άρνε Μπούκχαρντ κατάφερε να φέρει στο φως τον μηχανισμό της αυτοάνοσης αντίδρασης του ίδιου του σώματος.

Ο δρ. Σουκάριτ Μπάγκντι  αποκαλεί τους ανθρώπους των φαρμακευτικών και τους πολιτικούς που επιβάλλουν τον αναγκαστικό εμβολιασμό, δολοφόνους και αποκαλύπτει πως δεν πρόκειται να επιτρέψει τον εμβολιασμό του τετράχρονου παιδιού του ακόμα και με κόστος να φύγει από την Γερμανία όπου ζει και εργάζεται.

Δείτε το βίντεο:

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου