Breaking

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Νέα ένταση στον Έβρο: Συνέλαβαν εκ νέου τον πρόεδρο Χ.Τυρμπάκη - Βίντεο με υπεργολάβο να ρίχνει μπουνιές σε κάτοικο

Συνεχίζουν ακάθεκτοι να γεμίζουν την Ελλάδα με παράνομους μετανάστες

Αποφασισμένη να «πνίξει» την Ελλάδα με παράνομους μετανάστες είναι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς συνεχίζονται από σήμερα το πρωί τα έργα για τη κατασκευή της νέας δομής. 

Το πρωί της Παρασκευής αστυνομικοί της Ααφάλειας Ορεστιάδας, εκτελώντας εντολές του Αστυνομικού Διευθυντή Χαράλαμπου Ελευθεριάδη, συνέλαβαν τον Πρόεδρο Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη που βρισκόταν στην περιοχή, αντιδρώντας στις εργασίες.

Να θυμίσουμε ότι και χθες αστυνομικοί της Ασφάλειας Ορεστιάδας, συνέλαβαν κυριολεκτικά σηκωτό τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη.

Ο πρόεδρος πραγματοποιούσε καθιστική διαμαρτυρία για να μην επιτρέψει να περάσουν οι μπουλντόζες και να ξεκινήσουν τα έργα.

Μάλιστα, ο κ.Τυρμπάκης όταν πήγαν να τον συλλάβουν σηκωτό οι Ασφαλίτες της Ορεστιάδας, παρουσία και του Αστυνομικού Διευθυντή Χαράλαμπου Χαράλαμπου Ελευθεριάδη που συντόνιζε όλη την επιχείρηση κατέρρευσε λέγοντας τους ότι έχει πρόβλημα με την καρδιά του.

Στο πλευρό του Χρήστου Τυρμπάκη και αδερφή του Κούλα Τυρμπάκη που κατέγραψε σε ζωντανή μετάδοση την σύλληψη του Προέδρου του Φυλακίου, ο οποίος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου σε άσχημη κατάσταση, με την πίεση του να φτάνει στο 21 και φόβους για την υγεία του.

Την ίδια ώρα το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα ακόμη βίντεο σοκ από τα όσα έγιναν χθες στον Έβρο, όπου ένας υπεργολάβος της ΤΕΡΝΑ επιτέθηκε με μπουνιές στον στον πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ Βάκη Τσιομπανίδη.

 

 

Η έκκληση του Χ.Τυρμπάκη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου