Breaking

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Επιτροπή Αθλητών της ΕΟΕ: «Στη διάθεση της Καραχάλιου, έχει αγκαλιάσει τους αθλητές ο Καπράλος»

Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2022

Επιτροπή Αθλητών της ΕΟΕ: «Στη διάθεση της Καραχάλιου, έχει αγκαλιάσει τους αθλητές ο Καπράλος»Δέκα μέλη της Επιτροπής Αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) υπογράφουν ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα, με την οποία δηλώνουν στη διάθεση της ιστιοπλόου Βασιλείας Καραχάλιου για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση, αλλά και τη στήριξή τους στον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο.

«Παρακολουθούμε τις δημόσιες ανακοινώσεις της αθλήτριας της ιστιοπλοΐας Βασιλείας Καραχάλιου και είμαστε στη διάθεση της να συζητήσουμε, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Προερχόμενοι όμως, όλοι από τον αθλητικό χώρο, δεν μπορούμε παρά να τονίσουμε ότι ο Πρόεδρος της ΕΟΕ κ. Σπύρος Καπράλος, έχει αγκαλιάσει όλους τους αθλητές με πραγματικό ενδιαφέρον και αγάπη και το έργο του για όλους τους Έλληνες αθλητές είναι αποδεδειγμένα μεγάλο και καθοριστικό για την πορεία και τις επιτυχίες τους, όλα αυτά τα χρόνια,» τονίζουν οι Βούλα Κοζομπόλη, Βασιλική Μιλλούση, Άγη Κασούμη, Βιργινία Κραβαριώτη, Κέλλυ Αραούζου, Μαρία Ντάνου, Γιάννης Φουντούλης, Παύλος Καγιαλής, Χρήστος Βολικάκης και Κώστας Φιλιππίδης.

Με ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook την Κυριακή (2/1), η Βασιλεία Καραχάλιου ενημέρωνε για την απόφασή της να αλλάξει «εθνικά χρώματα» στα πανιά της και άφηνε αιχμές για την Πολιτεία, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία. Ακολούθησε απάντηση από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή τη Δευτέρα (3/1) σύμφωνα με την οποία «η ΕΟΕ δαπάνησε για τη Βασιλεία Καραχάλιου, μόνο μέσα σε 1,5 χρόνο, συνολικά 46.000 ευρώ!». Χθες (4/1), η Καραχάλιου απάντησε στην ΕΟΕ τα εξής ανάμεσα σε άλλα: «Δεν θα μου επιβάλλετε ποτέ ξανά μέσω εκβιαστικών απειλών, καλυμμένων με εθνικιστικές μάσκες το πως και που θα συνεχίσω το υπόλοιπο της αθλητικής πορείας μου. Προτιμώ να περιμένω όσο χρειαστεί, ακόμα και αν αποφασίσετε να ΜΕ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΤΕ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, προκειμένου να απολαμβάνω, ψυχική ηρεμία και έναν στοιχειώδη σεβασμό για τους κόπους μου και την προσπάθεια μου».

Στη σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής Αθλητών της ΕΟΕ αναφέρεται:

«Η Επιτροπή αθλητών της ΕΟΕ, έχει αποδείξει έμπρακτα τα τελευταία χρόνια, τη στήριξη, την ευαισθησία και το ενδιαφέρον της σε θέματα που αφορούν στους αθλητές υψηλού επιπέδου και είναι πάντα στο πλευρό τους κατανοώντας τα προβλήματα που τους απασχολούν και υποστηρίζοντας τους. Στο πλαίσιο αυτό, οφείλει να υποστηρίζει το σωστό και το δίκαιο. Κυρίως όμως την αλήθεια. Παρακολουθούμε τις δημόσιες ανακοινώσεις της αθλήτριας της ιστιοπλοΐας Βασιλείας Καραχάλιου και είμαστε στη διάθεση της να συζητήσουμε, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Προερχόμενοι όμως, όλοι από τον αθλητικό χώρο, δεν μπορούμε παρά να τονίσουμε ότι ο Πρόεδρος της ΕΟΕ κ. Σπύρος Καπράλος, έχει αγκαλιάσει όλους τους αθλητές με πραγματικό ενδιαφέρον και αγάπη και το έργο του για όλους τους Έλληνες αθλητές είναι αποδεδειγμένα μεγάλο και καθοριστικό για την πορεία και τις επιτυχίες τους, όλα αυτά τα χρόνια. Είναι άδικο να ακούγονται προσβολές στο πρόσωπο του ανθρώπου, που πάντα στέκεται δίπλα στους αθλητές, μας ακούει, καταλαβαίνει και δίνει όλο του το είναι για να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους και τα όνειρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου