Breaking

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

«Με άρπαξε από το στήθος»

«Με άρπαξε από το στήθος»Η νεαρή γιατρός Σεμίνα Ψυχογιοπούλου προσελήφθη στην πολύ γνωστή ιδιωτική ψυχιατρική κλινική «Σινούρη» μόλις τον Οκτώβριο που μας πέρασε. Σε ηλικία 25 ετών άρχισε την επαγγελματική της καριέρα σε μία ψυχιατρική δομή από τις γνωστότερες στην πρωτεύουσα της χώρας.

Είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια εκείνης της συνομοταξίας εργοδοτών οι οποίοι έχουν την εντύπωση πως η κάθε μισθοδοτούμενη υπάλληλος είναι ταυτόχρονα και «ιδιοκτησία» του αφεντικού της. Στην περίπτωση αυτή κατά κυριολεξία.

Η Σεμίνα Ψυχογιοπούλου εργαζόταν σε κλινική του πολύ γνωστού και πολυπράγμονα επιχειρηματία Κωνσταντίνου Κανέλλα. Ως κλινικάρχης ο Κανέλλας, 75 ετών, ελέγχει μεταξύ άλλων επιχειρήσεων, δύο πολύ γνωστές ψυχιατρικές δομές. Την Κλινική «Σινούρη» και την Κλινική «Γαλήνη». Πρόκειται για ιδιωτικές δομές στις οποίες καταφεύγουν μέλη των επιφανών οικογενειών που διαθέτουν το οικονομικό εύρος για να ανταπεξέλθουν στο υψηλό κόστος νοσηλείας.

Ο Κωνσταντίνος Κανέλλας, λοιπόν, διαθέτει διασυνδέσεις σε όλο το μήκος και το πλάτος της ελίτ, είτε αυτή είναι επιχειρηματική, πολιτική, νομική , καλλιτεχνική κλπ. Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς όμως επιφύλασσε μία ιδιαίτερα οδυνηρή  έκπληξη για την εργαζόμενη ιατρό Σεμίνα Ψυχογιοπούλου στην κλινική «Σινούρη». Λίγο πριν το μεσημέρι και ενώ βρισκόταν στο γραφείο του κλινικάρχη για ένα αυστηρά υπηρεσιακό και μάλιστα πολύ σοβαρό ζήτημα που αφορούσε την πανδημία, ο Κωνσταντίνος Κανέλλας της επιτέθηκε σεξουαλικά. Η επίθεση ήταν βίαιη. Την τράβηξε από τα ρούχα, την άγγιξε παρά την αντίσταση της στο στήθος και άρχισε να την φιλάει. Ήταν μία σεξουαλική επίθεση με πρόθεση την τέλεση γενετήσιας πράξης με την νεαρή γυναίκα παρά την θέληση της. Ήταν δηλαδή η πρώτη φάση απόπειρας βιασμού. Η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει. Κατέφυγε σε ένα διπλανό γραφείο όπου μετά την αποχώρηση του προσωπικού διπλοκλειδώθηκε. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία κατέφθασε και προσήγαγε τον κλινικάρχη. Θα νόμιζε κανείς ότι η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης όπως θα έπρεπε. Τελικά το Σάββατο ο Εισαγγελέας άσκησε δίωξη για πλημμέλημα, ο κλινικάρχης αφέθηκε ελεύθερος και θα ορισθεί κάποια στιγμή δικάσιμος. Στο μεταξύ την υπόθεση αποκάλυψε η «Ζούγκλα» με πρωτοσέλιδη ανάρτηση την Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου το απόγευμα. Από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν έπαψε να κτυπά το τηλέφωνο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Επικοινώνησαν μαζί του πολιτικοί, νομικοί και άλλοι  γνωστοί παράγοντες της αθηναϊκής ελίτ. Όλοι προσπαθούσαν να πείσουν για το πόσο καλός άνθρωπος είναι ο κλινικάρχης.

Η Σεμίνα Ψυχογιοπούλου είχε όμως το κουράγιο να καταγγείλει τα πάντα στην Αστυνομία και να ασκήσει μήνυση αλλά και να μιλήσει για το περιστατικό με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο σε τηλεοπτική συνέντευξη. Η αλήθεια δεν κρύβεται όσο και αν προσπαθήσουν οι ισχυροί.

Δείτε τι αποκάλυψε η νεαρή γιατρός στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο:

 

 

Άνοιξαν τα στόματα μετά την κατάθεση της μήνυσης και το πρωτοσέλιδο της «Ζούγκλας»

 

Δεν πρόλαβε να αναρτηθεί το πρωτοσέλιδο της «Ζούγκλας» την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου το απόγευμα και αμέσως πολλοί νυν και πρώην εργαζόμενοι στην κλινική «Σινούρη» έσπευσαν να σχολιάσουν την συμπεριφορά του κλινικάρχη αλλά και να συμπαρασταθούν στη Σεμίνα Ψυχογιοπούλου. Η ίδια έλαβε πολλά μηνύματα.

Δείτε μερικά από αυτά τα μηνύματα:

  • «Τι έκανε πάλι αυτός ο ανώμαλος»
  • «Σε ευχαριστούμε για αυτό που κάνεις, εμείς δεν μπορούμε διότι θα χάσουμε τη δουλειά μας»
  • «Δεν είσαι μόνο εσύ στην οποία τα έκανε. Γνωρίζω κι άλλο άτομο το οποίο κλείδωσε στο γραφείο»
  • «Έχει ξαναγίνει σε φαρμακοποιό»
  • «Έχω πάθει σοκ, όλοι κάνουν τα στραβά μάτια εκεί μέσα».

Αποκάλυψη βόμβα για τις πρακτικές που ακολουθούνται στην κλινική «Σινούρη»

Εκτός όμως από αυτό το γεγονός, η 25χρονη γιατρός, αναφέρεται και σε ένα άλλο γεγονός που διαπίστωσε στη συγκεκριμένη κλινική το οποίο παρόλο που το ανέφερε στον Κωνσταντίνο Κανέλλα, εκείνος δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Όπως αποκάλυψε, διαπίστωσε πως υπήρχε νοσηλεύτρια η οποία έδινε διαφορετικές δοσολογίες φαρμάκων σε ασθενείς παρά τις οδηγίες των γιατρών. Όπως περιέγραψε η ίδια, ο κλινικάρχης ενημερώθηκε αλλά την κάλυψε.

Δείτε επίσης:

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2022, 17:13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου