Breaking

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Εξελίξεις: Η Βοσνία η πρώτη χώρα χωρίς πιστοποιητικά Covid-19 - Δικηγόρος απέδειξε ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν


Ο δικηγόρος επικαλέστηκε τα επίσημα έγγραφα της Pfizer και κέρδισε την κυβέρνηση της Βοσνίας!

Η πρώτη μεγάλη νίκη της ελευθερίας των ανθρώπων ήρθε στη Βοσνία Ερζεγοβίνη, καθώς η χώρα των Βαλκανίων γίνεται η πρώτη στην Ευρώπη που δεν θα εφαρμόσει το πιστοποιητικό Covid-19 για τους πολίτες της! 

Ο δικηγόρος Μίρνες Αγιάνοβιτς κατάφερε να κερδίσει την κυβέρνηση της χώρας, η οποία αποσύρει αναγκαστικά το διάταγμα που είχε υπογράψει για την εφαρμογή του πιστοποιητικού Covid-19. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο δικηγόρος χρησιμοποίησε τις νομικές του δεξιότητες και τις συνταγματικές του γνώσεις και χάρη στα επίσημα έγγραφα της Pfizer, κατάφερε να νικήσει την κυβέρνηση της Βοσνίας.

Βασιζόμενος στο σύνταγμα της χώρας, ο Μίρνες Αγιάνοβιτς απέδειξε ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι μεταδίδουν τον ιό με τον ίδιο τρόπο όπως οι μη εμβολιασμένοι και ότι είναι παράλογο να καθιερωθεί πιστοποιητικό Covid-19.

Πρόκειται για τη πρώτη μεγάλη νίκη και είμαστε βέβαιοι ότι θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλες, καθώς νομικοί και από άλλες περιοχές του κόσμου θα επικαλεστούν τα ίδια στοιχεία με τον Βόσνιο δικηγόρο για να αναγκάσουν τις κυβερνήσεις να αποσύρουν τα αντισυνταγματικά μέτρα που έχουν πάρει τον τελευταίο χρόνο. 

Να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται την ώρα που στην Ελλάδα η κυβέρνηση φέρεται να έχει βάλει «φρένο» στα σενάρια περί επέκτασης της υποχρεωτικότητας. Δεν είναι διόλου απίθανο να πλησιάζουμε στο τέλος του δράματος και πλέον οι κυβερνήσεις που καταπάτησαν επί δύο χρόνια τις ελευθερίες των ανθρώπων, να προσπαθήσουν να σώσουν ότι σώζεται, γιατί πλέον θα έχουν και ποινικές ευθύνες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου