Breaking

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Γερουσιαστής αναγκάστηκε να καταθέσει στο αρχείο του Κογκρέσου συνέντευξη του Δρ. Malone για να μην την εξαφανίσουν!

 
Δεν έχει προηγούμενο η λογοκρισία των μεγάλων τεχνολογικών κολοσσών του διαδικτύου για τα εμβόλια COVID-19

Σε μια κίνηση που δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά και αποδεικνύει με τον πιο περίτρανο τρόπο την άγρια λογοκρισία και τον περιορισμό της ελευθέρου λόγου και διαλόγου που έχουν αποδοθεί οι μεγάλες πλατφόρμες του διαδικτύου, ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής του Τέξας, Τρόι Νελς, κατέθεσε στο αρχείο του Κογκρέσου το podcast της συνέντευξης του Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν στον Τζο Ρογκαν, προκειμένου αυτό να διασωθεί και να μην εξαφανιστεί από τις παντοδύναμες πλατφόρμες του διαδικτύου!

«Σήμερα, κατέθεσε το αντίγραφο από το επεισόδιο podcast της εκπομπής του  @joerogan #1757 με τον Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν στο αρχείο του Κογκρέσου», έγραψε στο Twitter ο Νελς, ο οποίος είναι επίσης γιατρός.

«Οι μεγάλοι τεχνολογικοί κολοσσοί που θέλουν να περιορίσουν  την πρόσβασή σας σε αυτές τις πληροφορίες – μπορούν να λογοκρίνουν γενικώς, αλλά δεν μπορούν να λογοκρίνουν τα ίδια τα αρχεία του Κογκρέσου», πρόσθεσε.

 

 

Ο Nehls δημοσίευσε επίσης την πλήρη συνέντευξη  στον δικό του ιστότοπο του Κογκρέσου.

«Με την εκδίωξη  του Δρ Robert Malone από το twitter επειδή απλώς εξέφρασε άλλη άποψη, τόσο το Twitter όσο και το YouTube αποδεικνύουν για ακόμη  μια φορά ότι δεν λειτουργούν για τους χρήστες τους,  αλλά για μεγάλες φαρμακευτικές και τα μεγάλα ΜΜΕ  και τις ελίτ», δήλωσε ο Nehls.

«Όταν απομακρυνόμαστε από τις βασικές μας αρχές της ελευθερίας του λόγου, της ελευθερίας της έκφρασης και της ελευθερίας του διαλόγου, η δημοκρατία χάνεται.

Σήμερα, κατέθεσα το αντίγραφο της εκπομπής  Joe Rogan Experience #1757 στο Αρχείο του Κογκρέσου για να διατηρήσω το podcast για πάντα. Οι μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες  μπορούν  να είναι σε θέση να λογοκρίνουν  πληροφορίες στις δικές τους πλατφόρμες, αλλά δεν μπορούν να λογοκρίνουν  το αρχείο του Κογκρέσου», πρόσθεσε.

 

 

Η δήλωσή του αναφέρει επίσης τον Dr. Malone ως «έναν ευρέως γνωστό  ειδικό σε εμβόλια mRNA που πήγε στο podcast του Joe Rogan για να εκφράσει τις όποιες ανησυχίες του σχετικά με τα εμβόλια του COVID-19».

Το YouTube αφαίρεσε σε χρόνο ρεκόρ ένα  και μοναδικό απόσπασμα από την συνέντευξη του  Malone που δημοσιεύτηκε την περασμένη Παρασκευή.

«Αυτό το βίντεο καταργήθηκε λόγω παραβίασης των Οδηγιών κοινότητας του YouTube», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Ο Ρόγκαν κάλεσε τον Μαλόουν στο podcast του, στις 30 Δεκεμβρίου αφού ο γιατρός αποκλείστηκε ακριβώς την προηγούμενη ημέρα από το Twitter την περασμένη εβδομάδα.

Την Κυριακή, ο Ρόγκαν κάλεσε τους ακολούθους του στο Twitter να τον ακολουθήσουν καθώς εγγράφηκε  στην κοινωνική πλατφόρμα ελεύθερης έκφρασης GETTR«Ελάτε μαζί μου στο GETTR», έγραψε στο Twitter.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου