Breaking

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΤΗΝ 8η EXPOTROF

IMG_5073

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 8η Expotrof – the Greek Fine Food Exhibition 2022 για το Επιμελητήριο Κορινθίας. Πλήθος κόσμου και επαγγελματιώνσταμάτησαν στα περίπτερα των εκθετών του Επιμελητηρίου Κορινθίας για να δοκιμάσουν τα Κορινθιακά προϊόντα και να ενημερωθούν.

Ανάμεσα στις 270 εταιρείες και επαγγελματίες που συμμετείχαν από όλη την Ελλάδα, ήταν και 12 Κορινθιακές επιχειρήσεις (10 με το περίπτερο του Επιμελητηρίου Κορινθίας και 2 αυτόνομα) προβάλλοντας την Κορινθία μας και τα προϊόντα της.

Όσον αφορά τον απολογισμό της έκθεσης, το πρόσημο της έκθεσης ήταν θετικό καθώς σύμφωνα με τους εκθέτες η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική και οι επισκέψεις των επαγγελματιών πιο στοχευμένες. 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Παναγιώτης Λουζιώτης μαζί με εκπροσώπους της Διοικητικής Επιτροπής επισκέφθηκε τα περίπτερα των εκθετών και τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή. Ο κος Λουζιώτης δεσμεύτηκε ότι η παρουσία του Επιμελητηρίου Κορινθίας θα είναι ακόμα πιο δυναμική στις επόμενες εκθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου