Breaking

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Για να το παρουμε λιγο αλλιως

Share

Για να το παρουμε λιγο αλλιως , εχεις εναν κασιδιαρη που με ενα βιβλιο και μια ιδεα εχει κανει τον πλανητη να συμφωνησει σε μια νεα επανεκινηση , εχεις την απειλη της κλιματικης κρισης …που σε αναγκαζει και αυτος ο “απιστευτος και μη εξακριβωμενος κινδυνος” να περασεις σε πρασινη αναπτυξη που πρεπει να εχεις κλειστα τα πυρηνικα εργοστασια ενεργειας …και εργοστασια λιγνιτη !

Τωρα εν μεσω μιας αλλης αορατης και μη εξακριβωμενης ξανα επικινδυνοτητας εχεις ηδη χασει απο την οικονομια σου της οποιες ασφαλειες …η το οποιο λιπος ..βλεπε θανατηφορα πανδημια !

Και συμβαινει μεσα στον πανεμορφο κοσμο σου μια συραξη οπου το ενα απο τα δυο μερη εχει την δυνατοτητα πιεσης πανω σε αυτο που εσυ εχεις αποφασισει να κλεισεις …για τον κινδυνο που ερχεται!

Εξηγω , η ενεργειακη κριση δεν ηρθε …στηθηκε !.. Για να καταφερει ο αντιπαλος να εχει το οποιο πανω χερι στην σκακιερα θα πρεπει στης κινησεις σου να εχεις κανει απανωτα λαθη και να εχεις χασει ποντους που δεν ειναι ευκολο να κερδισεις πισω…αλλα αυτα μπορουν να γινουν σε επιπεδο σκακι 5 κατηγοριας …το επιπεδο χωρων αυτα δεν γινονται … δεν κανεις ολα οσα θα κανουν τον αντιπαλο σου να εχει στο χερι του την πιεση να σε ριξει η να σε εκβιασει !

Για μενα ειναι ολα συμφωνημενα οπως ειναι σε καθε συγκομιδη , ο πολεμος ειναι ο θιασος που πρεπει να βλεπουν τα γκογιμ για να παιζουν μπαλα μεσα στην αφηγηση του και τιποτα παραπανω !

Αν αυριο σου πουν οτι το ρευμα το κοβουν γιατι δεν εχουν να λειτουργησουν , αν σου πουν οτι πηγε 1000% ακομα επανω τοτε ειναι απολυτα στημενο ..γιατι η λογικη ειναι απλη … κανεις οτι ειναι να κανεις για εναν κινδυνο που ερχεται στο μελλον …αλλα αν ενδιαμεσα παρουσιαστει ενας αλλος οποιοσδηποτε κινδυνος πιο αμεσος απο αυτον που φοβασαι τοτε κανεις το απλο και λογικο… ανοιγεις ξανα τα εργοστασια σου και δεν μπορει κανεις να σε εκβιασει …αλλιως θες να πετυχεις μονο ενα πραγμα ..της δικες σου επιλογες να της πληρωσει το κοπαδι ωστε να το εξαθλιωσεις και να το οδηγησεις ακριβως εκει που θελεις !

Σας εχω πει , η επιστιστικη κριση ειναι στημενη και εχεις ξεκινησει χρησιμοπιωντας δυο κινδυνους … που τυχαινει και οι δυο να μην ειναι ορατοι και εξακριβωμενοι … αν δεν μπορειτε να το καταλαβετε αυτο τοτε ειναι σιγουρο οτι στο αμεσο μελλον θα ανηκετε σε αυτους που τους θυσιασαν !

Μια ευκολη λυση που δεν θα δεις να την χρησιμοποιουν ειναι …να βγουν να πουν οτι σπανε την συμφωνια της πρασινης αναπτυξης επειδη ενας “κακος” ειναι αντιθετος με τον κινδυνο που αντιμετωπιζει η κλιματικη αλλαγη … και ετσι να πεταξουν το μπαλακι σε αυτον που θα πρεπει να αποδειξει πλεον οτι οι κινησεις του ειναι πραγματικα για το καλο του λαου του και των ανθρωπων που προσπαθει να προστατεψει …χωρις ομως πια να εχει την δυνατοτητα του εκβιασμου σε αλλους λαους …που δεν φταινε αυτοι αν η εξουσια τους εκανε το λαθος να μην σκεφθει οτι θα επρεπε να εχει ενα πλαν β πανω στην ενεργεια και της χρηση της ως οπλο !….Και εδω δεν μιλαμε για το ξεχασα το φαι στο φουρνο αλλα για την ενεργεια σε εκατονταδες εκκατομυρια ανθρωπους …που πλεον το αφηγημα τους χρησιμοποιει για να πληρωσουν το λογαριασμο !

Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου