Breaking

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ! Η ΝΤΠ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΟΥΝΤΑ…

Share

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο θέμα “πανδημία” και παρά τα φαινομενικά “καλά” νέα, λυπάμαι αλλά δε θα συμμεριστώ την αισιοδοξία των πολλών. Ποια είναι τα “καλά” νέα; Μα η αναγγελία ουσιαστικά του τέλους της από τα πλέον επίσημα χείλη -αυτά του Μπιλάκου, αφού τα τσιράκια απλά παπαγαλίζουν ό,τι πει το αφεντικό- και η άρση των μέτρων -ακόμα και αυτού του πιστοποιητικού- σε αρκετές χώρες, πλην Αυστρίας, Γερμανίας, Αυστραλίας και Ψωροκώσταινας βεβαίως βεβαίως.

Και βέβαια, σε όλα αυτά, το χεράκι τους έβαλαν οι Καναδοί νταλικέρηδες, που μέσα σε κάτι μερούλες ξεσήκωσαν το σύμπαν και έκαναν τα Καμπαλάκια, να τρέχουν, να κρυφτούν στα λαγούμια τους! Και άκου να δεις τώρα! Τους ακολούθησαν όλες οι χώρες, αφού κυκλοφόρησε η παρακάτω αφίσα, που όλως τυχαίως έχει την ίδια γραμματοσειρά με αυτές του World Economic Forum!!!!!

Ρε σεις, ψυχάρα ο Satan Klaus και τον είχα παρεξηγήσει. Ναι, ρε ούφο! Τι δεν καταλαβαίνετε; Τους δάνεισε μέχρι και το γραφίστα του, μην κάνουν προχειροδουλειές και τους σνομπάρει ο κοσμάκης. Sorry, μπαρμπα Schwab, να με συμπαθάς, δικέ μου! Παίρνω πίσω ό,τι κακία σου έχω ξαμολήσει και σου στέλνω ρεγάλο και ένα ζευγάρι ζαρντιέρες, από εκείνες τις ροζ, τις δικτυωτές, που σ’ αρέσουν… Θα το κάψετε κυρ Στέφανε…

Αλλά ας έρθω στο θέμα μου, γιατί δυστυχώς τα πράγματα είναι σοβαρά και όσο και αν το παλεύω, τείνω να χάσω το χιούμορ μου με όλα όσα συμβαίνουν στην υφήλιο τα τελευταία δύο χρόνια. Και ειλικρινά, δεν έχω καμιά διάθεση κινδυνολογίας ούτε μου αρέσει, να τρομοκρατώ τον κόσμο αλλά δεν μπορώ, να είμαι αφελής και να θεωρώ, ότι ζούμε σε ένα γαλάζιο συννεφάκι και ότι θα ιδρώσει το αυτί των σ@τανιστών νεοταξιτών, επειδή οι λαοί ξεσηκώθηκαν και διεκδικούν τα δικαιώματά τους ή ότι δεν το είχαν ήδη προβλέψει και έπεσαν από τα σύννεφα.

 

Αλλά ας θυμίσω άρθρο μου από τις 17/9/2021:

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : 2022 : ΤΟ ΕΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ;

Γιατί το έγραφα αυτό; Επειδή η Δρ Εύη Δουβάρα, που ψαχουλεύει τα επίσημα κιτάπια Ε.Ε. και λοιπών μας είχε αποκαλύψει το σχέδιο και τη βεβαιότητά τους, ότι:
“Μέχρι το 2022 θα έχουμε υπερπηδήσει όλα τα νομικά εμπόδια για τον προγραμματισμένο διενεργούμενο εμβολιασμό όλων των ηλικιακών ομάδων και δε θα μπορεί κανείς να μας ξεφύγει.” Ουάου!!!
(στο 30′ του παρακάτω βίντεο)

Και πριν αλέκτορα φωνήσαι, μας αποκάλυψαν και τον τρόπο. ΄Οχι καλέ! Δεν το έβγαλαν φόρα παρτίδα στα τσοντοκάναλα! Το έκρυψαν! Πού αλλού; Μα εκεί που κρύβεται ο διάβολος: στις λεπτομέρειες! Πέφτει λοιπόν χθες στην αντίληψή μου το παρακάτω:
https://www.consilium.europa.eu/en/policies/coronavirus/pandemic-treaty/

Το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ μας ενημερώνει, ότι “η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας ξεκινά διαπραγματεύσεις … μπλα μπλα μπλα… για μια διεθνή συνθήκη για την πρόληψη και την ετοιμότητα των μελλοντικών πανδημιών”.

Τέλεια! Και πού είναι το κακό σε αυτό;
Αμάν, ρε παίδες, στο διάβολο και στις λεπτομέρειες είπαμε…

΄Οπως μας ενημερώνει η Δρ Astrid Stuckelberger, που εργαζόταν για πολλά χρόνια στον Π.Ο.Υ. και γνωρίζει πράγματα εκ των έσω, ο στόχος αυτής της συνθήκης είναι, να παραδώσει εν λευκώ στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας την εξουσία για τη διαχείριση των μελλοντικών πανδημιών (ή ακόμα και άλλων καταστάσεων, που έχουν, να κάνουν με την κλιματική αλλαγή).

Αυτό σε απλά Ελληνικά σημαίνει, ότι ο Π.Ο.Υ. θα αποφασίζει και θα διατάσσει όποτε γουστάρει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των πάντων γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του συντάγματα χωρών, διεθνείς συμβάσεις και άλλα νομικά εμπόδια που υπάρχουν μέχρι στιγμής για την επιβολή ιατρικών πράξεων!!!
Και όταν λέμε Π.Ο.Υ., όλοι γνωρίζουμε, ποιος είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του και ποιος λύνει και δένει και δίνει εντολές! Ναι, ο σχιζοφρενής δολοφόνος με τα emvolia, ο μεγιστάνας Βασιλάκης ο Πύλης, ο μέγας φιλάνθρωπος που με τη “φαρμακεία” του προσπαθεί, να πλανήσει πάντα τα έθνη!

Και συνεχίζει η Δρ Stuckelberger, ότι με μια απλή υπογραφή του Υπουργού Υγείας μιας χώρας, οι πολίτες της θα είναι πλέον σιδηροδέσμιοι των όποιων αποφάσεων του διεφθαρμένου και διεστραμμένου Π.Ο.Υ.! Και αυτό πάλι σαν κάτι να μου θυμίζει, αφού κάποιος κάπου κάποτε (Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου / πρώτη δανειακή σύμβαση) έβαλε φαρδιά πλατιά την τζίφρα του και παρέδωσε “αμετάκλητα και άνευ όρων” την εθνική κυριαρχία της χώρας μας! ΄Ενας επόμενος πρ@δ@της (και έχουμε πολλούς τέτοιους) θα μπορεί, να παραδώσει αμετάκλητα και άνευ όρων τα ίδια τα κορμιά μας!!! Τι λες τώρα!

Και όπως μας πληροφορεί η Δρ Stuckelberger, επείγει, να στείλει κάθε χώρα δημόσια επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Π.Ο.Υ. λέγοντας, ότι είναι απαράδεκτο η υπογραφή ενός Υπουργού Υγείας, να αποφασίζει για την τύχη εκατομμυρίων ανθρώπων χωρίς δημοψήφισμα. Και πόσες χώρες λέτε, να έχουν στείλει τέτοια επιστολή μέχρι στιγμής; Η εξής μία: η Ρωσία!

Οπότε, πώς ακριβώς το φαντάζομαι το πράγμα;

Το πείραμα της ΝΤΠ που ακούει στο όνομα Covid 19 και που επισήμως έχει ημερομηνία λήξης 31/3/2025 ίσως λήξει νωρίτερα, επειδή απλούστατα πέτυχε το στόχο του:

Ο κοσμάκης στην πλειοψηφία του κατάπιε αμάσητο το παραμύθι και υπάκουσε στις άκρως δικτατορικές εντολές για εγκλεισμούς, μάσκες, τεστ, emvolia είτε με τη θέλησή του είτε εκβιαζόμενος!

Η τακτική του διαίρει και βασίλευε είχε τέτοια επιτυχία, που θα τη ζήλευε ακόμα και αυτός ο πρώτος διδάξας Νικολό Μακιαβέλι!

Μπολιασμένοι και αμπόλιαστοι έσκυψαν -και πάλι στην πλειοψηφία τους- το κεφάλι και δέχτηκαν, να τους σκανάρουν -είτε το πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε το νόσησης είτε ακόμα ακόμα το αρνητικό τεστ- προκειμένου, να εξυπηρετούνται σε δημόσιες ή ιδιωτικές επιχειρήσεις και “να κάνουν τη δουλειά τους”!

Λογικό είναι λοιπόν οι νεοταξίτες, να προβούν όχι σε άτακτη αλλά σε τακτική “υποχώρηση” και να ανασυνταχθούν τώρα που το χαλί είναι στρωμένο για την επιβολή της παγκόσμιας χούντας!

Υποθέτω και πάλι, ότι θα μπορούσαν, να επανέλθουν με μια επόμενη πανδημία, όχι μαϊμού αυτή τη φορά. Μα γιατί το λες αυτό; Εγώ το λέω, καλέ, ή ο Μπιλάκος μας, που πολύ ανησυχεί το καημένο μου, τόσο που δε θα φάει το βράδυ!

Θα μπορούσε, να είναι ο ιός Marburg, που προκαλεί μολυσματικό αιμορραγικό πυρετό παρόμοιο με τον Έμπολα και που ο Τέντρος, το καλό παιδί και το άξιο παληκάρι του Π.Ο.Υ. τον αποκάλεσε “επιδημιογενή”, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να εξαπλωθεί εύκολα μεταξύ των ανθρώπων;

Θα μπορούσε να είναι ο ιός της ευλογιάς, που παρα-ακούγεται τελευταία;

΄Η μήπως θα μπορούσε, να είναι η ασθένεια της σαρκός, για την οποία έχει μιλήσει ο Μόρφου και υπάρχει και στις κάρτες Ιλλουμινάτι;

Την ίδια άραγε εννοούσε και ο γέρων Εφραίμ Αριζόνας, όταν έλεγε, ότι θα έρθει αρρώστια, που θα σαπίζει το στόμα, τα χέρια και τον πρωκτό;

Εν πάση περιπτώσει, όποια και αν είναι η επόμενη στημένη πανδημία, ο κοσμάκης είναι πλέον εκπαιδευμένος, στο να τηρήσει τα όποια μέτρα, όσο παρανοϊκά και αν φαντάζουν, πόσο μάλλον, αν αυτή είναι πραγματικά φονική ή φρικιαστική!

΄Οχι μάσκα αλλά ολόκληρη προβοσκίδα θα φορέσει, όχι ρινικό αλλά πρωκτικό τεστ θα κάνει, όχι δυο τρεις δόσεις εμβολίου αλλά σαράντα τρεις θα δεχτεί, όσο για το σκανάρισμα και τον QR code, τι πιο φυσιολογικό από αυτό;

Γιατί, ας μην είμαστε συνωμοσιολόγοι! Μια χαρά αθώα είναι τα υγειονομικά διαβατήρια! ΄Η μήπως όχι;

Σύμφωνα με το παραπάνω βίντεο τα “υγειονομικά διαβατήρια/πιστοποιητικά” φέρνουν ένα δυστοπικό μέλλον για την ανθρωπότητα.

Αποτελούν το τελευταίο γρανάζι σε μια μηχανή που στήνεται εδώ και πολλά χρόνια και σημειώνει το τέλος της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας. Λίγοι είναι σε θέση, να διακρίνουν τον κίνδυνο που πλησιάζει ή να κατανοήσουν πλήρως το Ρουβίκωνα, που ετοιμαζόμαστε, να διασχίσουμε και να περάσουμε στο δυστοπικό κόσμο της απέναντι πλευράς.

Η καθολική υιοθέτησή του διαβατηρίου εμβολιασμού θα σημάνει το τέλος στις σημερινές στοιχειώδεις ελευθερίες. Για ο,τιδήποτε θέλεις, να κάνεις, θα πρέπει, να ζητήσεις πρώτα την άδεια και να εμφανιστεί το απαραίτητο “πράσινο τικ”. ΄Ηδη εν μια νυκτί οι ελευθερίες μετατράπηκαν σε προνόμια. Αυτά πλέον θα είναι εντελώς προσωρινά και θα σου παραχωρούνται για την καλή συμπεριφορά και τη συμμόρφωση.

Ακόμα και ο σημερινός εμβολιασμένος θα πρέπει, να εμβολιάζεται όποτε τον καλούν, διαφορετικά τα προνόμιά του θα ανακαλούνται. Τα διαβατήρια εμβολιασμού είναι απλά ο Δούρειος ίππος, αφού θα συγχωνευθούν με την ψηφιακή ταυτότητα. Το σημερινό πράσινο ή κόκκινο τικ που σου επιτρέπει ή σου απαγορεύει τη συμμετοχή στην κοινωνική ζωή, αύριο θα μετατραπεί σε βαθμολογία. Θα παίρνεις θετικούς ή αρνητικούς βαθμούς ανάλογα με τη συμπεριφορά σου.

΄Εσπασες τον κανόνα της απόστασης των δύο μέτρων; Μήπως έκανες μια ανάρτηση στα social media, με την οποία άσκησες κριτική στην κυβέρνηση; ΄Η μήπως έστειλες κάποιο βίντεο, που αμφισβητεί το ισχύον αφήγημα στο φίλο σου; Για όλα αυτά και για πολλά άλλα θα σου αφαιρούνται βαθμοί και ταυτόχρονα “προνόμια”.

Και αν όλο αυτό φαντάζει σαν σκηνή από ταινία επιστημονικής φαντασίας, ας θυμηθούμε, ότι ένα τέτοιο σύστημα κοινωνικής πίστωσης είναι ήδη πραγματικότητα στην Κίνα. Και ας κατανοήσουμε,ότι ο Δούρειος ίππος διαβατήριο εμβολιασμού – ψηφιακή ταυτότητα θα φέρει το σύστημα κοινωνικής πίστωσης και αυτό την ολοκληρωτική επιτήρηση του ανθρώπου.

Ολοκληρωτισμός με το κλειδί στο χέρι: Ο όρος σημαίνει απλώς, ότι η υποδομή για την ολοκληρωτική επιτήρηση των ανθρώπων είναι ήδη έτοιμη, αυτό που λείπει, για να ενεργοποιηθεί, είναι το τελευταίο γρανάζι της μηχανής, που ακούει στο όνομα πιστοποιητικό εμβολιασμού. Και μετά δε θα υπάρχει πισωγύρισμα. Η απόλυτη δικτατορία θα έχει επιβληθεί…

…………………………………………………………………………………………….

Και σε ποιο σημείο αυτής της διαδρομής βρισκόμαστε τώρα;

Μα κάπου προς τη φάση 5 του χρονοδιαγράμματος προς την τυραννία:
https://www.henrymakow.com/2021/10/yeardom—-timetable-to-tyranny.html?_ga=2.209496342.582528348.1634901901-1363390504.1614189276

Αν αυτές οι φάσεις ολοκληρωθούν μέσω της πανδημίας Covid ή κάποιας άλλης, ποσώς ενδιαφέρει τους αλήτες. Και προσωπικά για ένα πράγμα είμαι σίγουρη: ΄

Οτι δεν πρόκειται, να κάνουν πίσω, αν δεν ανατρέψει κάποιος πολύ μεγάλος τα σχέδιά τους! Και δε μιλάω για Τραμπ, Πούτιν και κουραφέξαλα αλλά για τον ΄Ενα και μοναδικό Μεγαλοδύναμο, που ευελπιστούμε, ότι θα βάλει το χέρι Του, για να μας σώσει από την απόλυτη δυστοπική χούντα! Το αξίζουμε όμως;

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου