Breaking

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Χ.Δάντης από ΗΠΑ για μάσκες και πιστοποιητικά: Στην Ελλάδα είμαστε είμαστε υποχείρια μιας πρωτοφανούς δικτατορίας!

 

Ανάρτηση του γνωστού τραγουδιστή κόλαφος για την κυβέρνηση τα μέτρα και την εσκεμμένη παραπληροφόρηση από τα ΜΜΕ της «λίστας Πέτσα»

Στην Αμερική βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες για επαγγελματικούς λόγους, ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Δάντης, ο οποίος μέσα από ανάρτησή του ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις συνθήκες που επικρατούν αναφορικά με τα μέτρα κατά του Covid σε Νέα Υόρκη και Σικάγο.

Όπως αναφέρει ο αγαπημένος καλλιτέχνης, δεν του ζητήθηκε πουθενά πιστοποιητικό εμβολιασμού, ενώ σύντομα αναμένεται να καταργηθεί η χρήση των προστατευτικών μασκών. Μάλιστα, όπως σημειώνει αφήνοντας αιχμές για τις συνθήκες που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση, στην Ελλάδα οι πολίτες «είμαστε υποχείρια μιας πρωτοφανούς έμμεσης δικτατορίας που επιβάλει να είμαστε ακόμα κι εμείς δικτάτορες των άλλων».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Σας χαιρετώ από το Σικάγο που βρίσκομαι εδώ και λίγες μέρες.

Στο Σικάγο (όπως και στη Νέα Υόρκη) δε μου ζήτησαν πουθενά πιστοποιητικό εμβολιασμού, σε κανένα εμπορικό, σε κανένα εστιατόριο η μπαρ, μάλιστα εδώ σε δέκα ημέρες καταργούνται οι μάσκες.

 

 

Οι μάσκες που φοράνε μπροστά σου οι άνθρωποι στο ασανσέρ και σου λένε «Με συγχωρείτε γι αυτό, δεν σας σιχαίνομαι, δεν σας φοβάμαι, απλά το κάνω για τη δική σας ασφάλεια.»

Και «εμείς» στη χώρα μας νομίζουμε ότι είμαστε ανώτεροι, πιο σοφοί, πιο ελεύθεροι, ενώ στην πραγματικότητα είμαστε υποχείρια μιας πρωτοφανούς έμμεσης δικτατορίας που επιβάλει να είμαστε ακόμα κι εμείς δικτάτορες των άλλων, του εαυτού μας…

Τι να πεις άλλο.

Με γεια τα μυαλά τα μεγάλα των «άριστων»!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου