Breaking

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Καταγγελία-βόμβα του Άκη Τσελέντη για την εταιρεία του πλοίου που κάηκε

 Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022

Καταγγελία-βόμβα του Άκη Τσελέντη για την εταιρεία του πλοίου που κάηκεΕπίκαιρη είναι σήμερα η ανάρτηση του δ/ντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Άκη Τσελέντη, στο Facebook τον περσινό Σεπτέμβριο, με την οποία περιέγραφε τις συνθήκες που επικρατατούσαν στο γκαράζ του πλοίου «Φαιστός», ιδιοκτησίας και αυτό -όπως και το «Euroferry Olympia»- της ιταλικών συμφερόντων εταιρείας Grimaldi. 

Η ανάρτηση του κ. Τσελέντη:

«Ημερομηνία: 4 Σεπτεμβρίου 2021 - 9:42:00 μμ

ΠΡΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΚΑΜΙΑ

Το πλοίο ανοίκει και αυτό στο Grimaldi….

Αξιότιμα κ. Λιμενάρχα

Οι φωτογραφίες είναι από χθες στο πλοίο Φαιστός που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηράκλειο ==> Πειραιάς. Που είναι οι προβλεπόμενες από το νόμο αποστάσεις;

Λίγο πριν κλείσει το γκαράζ δοκίμασα να πάω στο αυτοκίνητο να πάρω κάτι φάρμακα και ήταν ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΦΤΑΣΩ στο αυτοκίνητο.

Στο πλοίο ήταν διπλάσιοι επιβαίνοντες από τους επιτρεπόμενους ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ.

Κάντε μερικές αυτοψίες να το δείτε. Συγνώμη που επεμβαίνω στο έργο σας αλλά ως πολίτης οφείλω να ενημερώνω.

Με εκτίμηση

Καθηγ. Άκης Τσελέντης»

Ο κ. Τσελέντης μίλησε στη «Ζούγκλα» για την εμπειρία του από τον χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων του πλοίου «Φαιστός», για την έκπληξή του ως προς τις συνθήκες που επικρατούσαν, αλλά και για την απογοήτευσή του καθώς ουδέποτε έλαβε απάντηση από το Λιμεναρχείο Ηρακλείου ούτε από το υπουργείο Ναυτιλίας για τις επίσημες καταγγελίες του.

Ακούστε τον:

 

Ανακοίνωση των οδηγών φορτηγών

Aνακοίνωση για το «Euroferry Olympia» είχε εκδώσει στις 18 Φεβρουαρίου, με την οποία καταγγέλλει την αδράνεια της κυβέρνησης και του υπουργείου Ναυτιλίας στους ελέγχους των πλοίων εξωτερικών γραμμών με αφορμή την πυρκαγιά στο πλοίο ιταλικών συμφερόντων (Grimaldi Lines).

Η ανακοίνωση του ΣΕΟΦΑΕ:

 

Απάντηση του Ομίλου Grimaldi στο ΣΕΟΦΑΕ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου