Breaking

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Γενικα εχουμε την ταση να περιμενουμε το καλυτερο..

Share

Γενικα εχουμε την ταση να περιμενουμε το καλυτερο , ειναι καλη σαν σταση αλλα δεν ειναι καλη σαν στρατηγικη ! Που ξεκιναει το προβλημα; Στην κατανοηση του ποιος ειναι ο εχθρος και τι σκοπους εχει!

Αυτη η αντιληψη μοιαζει πια να εχει δημιουργησει δυο κοσμους , το εναν κοσμο θα μπορουσαμε να τον πουμε γραμμικο και τον αλλο κοσμο … ψεκασμενο ..ετσι μας ονομασε η ενοχλημενη συνειδηση τους !

Αυτο ομως που πρεπει να παραδεχθουμε ειναι οτι αυτους τους κοσμους τους δημιουργησαν απο την μια το απολυτο συμφερον και η ακαταπαυστη αναγκη ελεγχου και απο την αλλη …οι ανθρωποι που κατανοησαν οτι οφειλουν να προστατευτουν και να προστατεψουν !

Μιας και ολα αυτα εχουν ειπωθει χρονια θα χρησιμοποιησω παλιες εννοιες … αυτοι οι δυο κοσμοι ειναι το αποτελεσμα και η διαδικασια , που αν τα αναλυσεις θα σε οδηγησουν σε μεγαλες ανακαλυψεις πνευματος , δυνατοτητων και ψυχης !

Το σιγουρο ειναι οτι ο δευτερος κοσμος γεννηθηκε , εκπαιδευτηκε , ειδε , βιωσε , και σηκωνεται …και αυτος ο “πολεμος” που ειναι απο την γεννηση μας ο μοναδικος εχει ξεκινησει , τον τροπο που θα εξελιχθει τον εχει αναλαβει μονο ο ενας κοσμος , αν θα ειναι με ιους , αν θα ειναι με ορατους η αορατους εχθρους αν θα ειναι με τα οπλα , ο αλλος κοσμος ..επειδη απλα γνωριζει πολυ περισσοτερα δεν θα συμμετεχει απλα .. ο νεος κοσμος εχει νεα πλατφορμα πληροφοριας , νεο λογισμικο και κωδικα , εχει αλλες δυναμεις τεραστιες …που σας το υπογραφω οταν θα απελευθερωθουν ολοι οι κοσμοι θα σαστισουν !

Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου